Първи впечатления от "новото Цариградско"=ремонт
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
учил съм пътно строителство...бащата на шурито е директор в Пътни Строежи...ясни са ми нещата из основи...и пак ще кажа случват се грешки...полагането на асфалт си има правила както полагането не бетон/стоманобето...покри и прочие...в случая бързането е било фатално...лично според мен и самото пачване докарва главоболия...
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:учил съм пътно строителство...бащата на шурито е директор в Пътни Строежи...ясни са ми нещата из основи...и пак ще кажа случват се грешки...полагането на асфалт си има правила както полагането не бетон/стоманобето...покри и прочие...в случая бързането е било фатално...лично според мен и самото пачване докарва главоболия...
А като не е можело да го направят за 3-4 дни защо изобщо са го почвали? Да си кажат "ние неможем за толкова врмеме, който може да го прави" и шапка на тояга. В тоя случай изпълнителя е виновен няма какво да се лъжем, че общината е крива, времето малко, и незнам си още какво.
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
.

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
асфалт
В Испания по-точно Мадрид за една нощ от 21.00 до 8.00 асфалтираха близо 7 километра платното е с 4 ленти и не друса грам а тука миналата година 1 месец асфалтират бул Скобелев отсечка 500 метра.Качеството ви е ясно.Там хората извадиха цялата техника на пътя и се асфалтира нощем а не кат тука седят бъркат си в носа и крепат лопатите.
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вместо 3 дена, мисля че всички бяхме съгласни да изчакаме дори седмица, но пътя да си бъде Път. chefito, ще ме извиняваш, обаче за чисто нов асфалт, това което е в момента направо е срамота. Колкото и да ги разбираш нещата не можеш да ме убедиш, че е по-добре за 3 дена да има 14 (дори повече) бабуни по един от най-големите булеварди в столицата, вместо за 1 седмица да има равен, гладък път, като алея Яворов, например.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: асфалт
amikus написа:В Испания по-точно Мадрид за една нощ от 21.00 до 8.00 асфалтираха близо 7 километра платното е с 4 ленти и не друса грам а тука миналата година 1 месец асфалтират бул Скобелев отсечка 500 метра.Качеството ви е ясно.Там хората извадиха цялата техника на пътя и се асфалтира нощем а не кат тука седят бъркат си в носа и крепат лопатите.
ей тва е истината...впряга се цялата техника и се бачка на 1000 процента...
За съжаление е така! Естеството на работата ми е да пътувам много! Нагледал съм се, верно седят и подпират лопатите. По 2-3 месеца правят ремонт на някой път, а после той напукан след зимата!
Да не говорим за прослувутият мост над Янтра до Бяла. Моста сега е разрушен, от 3 месеца не са пипнали нищо, а по проект трябва да са годови до края на октомври.От 2 да стане 4 платна + кръгово...а забравих за многотонната скала коята трябва да се взриви и извози. Аз викам на проектанта и архитекта 2009, те ми викат ти луд ли си, до ноември ще стане!!!!!!!!!!!!!
Ами луд съм.........

Да не говорим за прослувутият мост над Янтра до Бяла. Моста сега е разрушен, от 3 месеца не са пипнали нищо, а по проект трябва да са годови до края на октомври.От 2 да стане 4 платна + кръгово...а забравих за многотонната скала коята трябва да се взриви и извози. Аз викам на проектанта и архитекта 2009, те ми викат ти луд ли си, до ноември ще стане!!!!!!!!!!!!!

Ами луд съм.........

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
R@do написа:Кога започва ремонта?
ББ каза - по празниците 6,7,8,9.....както и през нощите .за да няма пак ревящи и по-малко недоволни и незадоволени елементи
то на българина ако устата му знаеше по-малко от ръцете щеше да е чудо ама уви - лаещи пумияри бол.....
Общината не е превела нито лев за фирмата-изпълнител и ще им удържи 125 000 лв като глоба за некачественото изпълнение, и новия ремонт е за сметка на фирмата-изпълнител
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
Rabbit_TDI написа:По всички ремонтирани пътища е така за съжаление.Ефекта е от слаби геодезисти и непредвидено слягане на почвата ,или най-вероятно от затварянето на очите пред горните два фактораТия пътища на вълнички не издържат дълго-знам го щото пътувам по подбалканския постоянно и там през 2 години го правят и се повтаря картинката
-очаквах поне на най-важната градска артерия в страната да не правят подобни търотий.
Ти май си поизтървал лекцийте по геодезия!

Марш да четеш!!!!