И тва ако е магистрала....

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 18 апр 2008 9:04

bomber написа:
DJ_TOLYO написа:
bomber написа:
trunner написа:
Милослав написа:
Дайте да правим шествие.

Е това от цялата тема най-много ми допадна!

:arrow:

:arrow:

:roll:

пуснете си отделна тема бе
кво само се цититрате?

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 18 апр 2008 9:18

Нема па е тука ше си цитираме :!:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 18 апр 2008 11:40

astragt написа:

Как 215км/ч :shock , абсурд :shock[/quote]

Крис, ти батка си роден талант, Шумахер репички да яде![/quote]

Не се хваля или изтъквам - само казвам , че съм карал с 225 и съм взел разстоянито Шумен Варна за 28 мин. Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 18 апр 2008 11:45

kris11 написа: Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване :twisted:
баш заради тия изпреварвания, на извънградските пътища стават най-свирепите катастрофи..... или заради 3 тира един зад друг се залепили...

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 12:15

Ludia написа:
kris11 написа: Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване :twisted:
баш заради тия изпреварвания, на извънградските пътища стават най-свирепите катастрофи..... или заради 3 тира един зад друг се залепили...

Ludia адски си прав! Ама има и други блейки дето не знаят къде карат .. с мене се случи подобно нещо ... изпреварвах един селтак с BMW 3 и вече съм му почти на вратите когато той изведнъж кривна в ляво ( към мене демек ) Аз естествено на спирачките и на клаксона при което оня си се върна в лентата и когато го изпреварих ... пичагата по телефона си говори ( пред и зад него нямаше коли на киометър ) Най-лошото е че дори и не осъзна какво можеше да стане ...

Потребителски аватар
oicho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oicho » Пет 18 апр 2008 14:42

добре дошъл в клуба ..аз за 10 дни 2 праснати гуми ..и 2та пъти предна дясна с скорост 130-140 ама кво да се прави...а и някакви 8 часа общо каране с 75

Потребителски аватар
danson
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danson » Пет 18 апр 2008 16:06

Еееее oicho ти си феномен :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 18 апр 2008 17:30

longora написа:
Ludia написа:

Ludia адски си прав! Ама има и други блейки дето не знаят къде карат .. с мене се случи подобно нещо ... изпреварвах един селтак с BMW 3 и вече съм му почти на вратите когато той изведнъж кривна в ляво ( към мене демек ) Аз естествено на спирачките и на клаксона при което оня си се върна в лентата и когато го изпреварих ... пичагата по телефона си говори ( пред и зад него нямаше коли на киометър ) Най-лошото е че дори и не осъзна какво можеше да стане ...

еми точно така е.....
особено за морето като се тръгне..... ми то станат коони по 5-10 км.... а ЗАЩО СТАВАТ КОЛОНИ ??????????? и като тръгнат да се изпреварват... опаааа мазало.
колко пъти ми се случва да съм 10-та кола зад някоя уазка караща със 45км/ч по хубав път.... и се налага да изпреварвам всички коли една по една, рискувайки 10 пъти повече, защото на пътя е пълно с П*т*и, които немогат да включат на 2-ра и да настъпят педала.... или не им стиска.и почти винаги в колоната има БМВ или Мерцедес, които са 2-3 пъти по мощни от моята кола.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 19:20

И на мене ми се налага да ги правя тия маневри точно на пътя до морето .... Докато не пуснат "магистралата" така ще е .. поне е път с 2 ленти ..

dimovcheto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimovcheto » Пет 18 апр 2008 21:51

longora написа:dimovcheto завеждай щети за гумите бе човек .. аз така си купих 2 нови гуми и ми изплатиха от каското 2/3 от цената.

Да, ама като се обадих на КАТ да дойдат за протокол.......направо ми се изсмяха.
На мой познат са му праснали акт за несъобразена скорост след такава случка..
Е, познавам и такива като теб с късмет :)

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пет 18 апр 2008 21:56

dimovcheto написа:
longora написа:dimovcheto завеждай щети за гумите бе човек .. аз така си купих 2 нови гуми и ми изплатиха от каското 2/3 от цената.

Да, ама като се обадих на КАТ да дойдат за протокол.......направо ми се изсмяха.
На мой познат са му праснали акт за несъобразена скорост след такава случка..
Е, познавам и такива като теб с късмет :)

"Водачите на пътните превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението и с всички други обстоятелства, които имат значение за безопасността на движението. Водачите са длъжни да направят всичко възможно, за да намалят скоростта или да спрат превозното средство във всички случаи, когато възникне опасност за движението."

Това според КАТ, или с две думи да го дух..е :evil:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 18 апр 2008 23:35

Аз отивам в БулИнс и без протокол си завеждам щета ... никви кат никви пет лева ...

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 19 апр 2008 7:43

musura написа:Господа моралистите могат ли да обяснят какво общо имат с темата отговорите им :evil:

Тук се говори за състояние на пътя, а не се коментира скоростта на колегата :idea:

Ми има общо с тая пича въшка си е опасен с тая скорост и за себе си и за околните....

Върни се в “Пътеводител”