bomber написа:DJ_TOLYO написа:bomber написа:trunner написа:Милослав написа:
Дайте да правим шествие.
Е това от цялата тема най-много ми допадна!
пуснете си отделна тема бе
кво само се цититрате?
astragt написа:
баш заради тия изпреварвания, на извънградските пътища стават най-свирепите катастрофи..... или заради 3 тира един зад друг се залепили...kris11 написа: Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване
Ludia написа:баш заради тия изпреварвания, на извънградските пътища стават най-свирепите катастрофи..... или заради 3 тира един зад друг се залепили...kris11 написа: Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване
longora написа:Ludia написа:баш заради тия изпреварвания, на извънградските пътища стават най-свирепите катастрофи..... или заради 3 тира един зад друг се залепили...kris11 написа: Може и за по-кратко време , ако не се налага да се убива рязко скоростта защото някой се е сетил да тръгне да изпреварва с 122км/ч движещ се пред него автомобил с 120км/ч . резултата е поне 1-2 км изпреварване
Ludia адски си прав! Ама има и други блейки дето не знаят къде карат .. с мене се случи подобно нещо ... изпреварвах един селтак с BMW 3 и вече съм му почти на вратите когато той изведнъж кривна в ляво ( към мене демек ) Аз естествено на спирачките и на клаксона при което оня си се върна в лентата и когато го изпреварих ... пичагата по телефона си говори ( пред и зад него нямаше коли на киометър ) Най-лошото е че дори и не осъзна какво можеше да стане ...
longora написа:dimovcheto завеждай щети за гумите бе човек .. аз така си купих 2 нови гуми и ми изплатиха от каското 2/3 от цената.
dimovcheto написа:longora написа:dimovcheto завеждай щети за гумите бе човек .. аз така си купих 2 нови гуми и ми изплатиха от каското 2/3 от цената.
Да, ама като се обадих на КАТ да дойдат за протокол.......направо ми се изсмяха.
На мой познат са му праснали акт за несъобразена скорост след такава случка..
Е, познавам и такива като теб с късмет
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта