! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот doaiena » Вто 25 авг 2009 8:23

rosen79 написа:Днес след дъжда ходих до един колга от форума(вече бивш)и един смотаняк от ЧЕЗ-елктроразпределение,със скапаната си нива така мина покрай мен от дясната страна,че в продължение на 10 секунди нямах никаква видимост.Цялата вода от локвата беше на колата ми,а тя не беше никак малка.Добре,че никой не беше спрял за лав завой там,че със сигурност щях да го изтряскам.Ако можех да слезна тогава тоя щях да го завра в ауспуха. :dummy: :beat_butt2

ПП.Номера на нивата беше СА 9202 или нещо такова.

Е да не те е напръскал нарочно!
Съвсем нормално е някой да те напръска така!
При нас на цар.симеон има една локва пада се точно пред едно лачено кафе и като се разминават колите тези от дясно посока к.величков си го отнасят сериозно/просто е не избежно/!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 25 авг 2009 9:38

Петре написа:колега theraven,какви ли още неща има да видим по шосетата родни???
Преди 6 години по пътя от Бургас за Слънчев бряг при силен порой,тримца от малцинството с ладичка правеха следното упражнение!
Двата странични предни прозореца отворени,чистачките вързани със сезал и седящите отпред хубавци ритмично теглеха въжето наляво и надясно.

Колега аз съм го правил сищия номер с голфа, но бях сам....няма такъв филм :D Зора какво ли не прави :)

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 25 авг 2009 9:56

doaiena написа:
rosen79 написа:Днес след дъжда ходих до един колга от форума(вече бивш)и един смотаняк от ЧЕЗ-елктроразпределение,със скапаната си нива така мина покрай мен от дясната страна,че в продължение на 10 секунди нямах никаква видимост.Цялата вода от локвата беше на колата ми,а тя не беше никак малка.Добре,че никой не беше спрял за лав завой там,че със сигурност щях да го изтряскам.Ако можех да слезна тогава тоя щях да го завра в ауспуха. :dummy: :beat_butt2

Е да не те е напръскал нарачно!
Съвсем нормално е някой да те напръска така!
При нас на цар.симеон има една локва пада се точно пред едно лачено кафе и като се разминават колите тези от дясно посока к.величков си го отнасят сериозно/просто е не избежно/!

Кое му е нормалното?Нормално е като видиш,че локвата е огромна и дълбока да минеш бавно,а не с бясна скорост,и то от дясно.Предсатвиси,че ти си на мое място.Водата така плисна от горе,че не виждах нищо.Ако имаше човек пред мен как да го видя?

Потребителски аватар
emi9
Автомобил: New Beetle
Двигател:

Мнениеот emi9 » Вто 25 авг 2009 10:00

Ето и още един - черен туарег с рег. С 8585, последните май бяха НА или ХА. Пича кара така, сякаш баща му е строил София.....

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 25 авг 2009 10:19

Ти пак си бил с затворени прозорци. На ул. Слатинска Река имаше теч и пропаднало (пропаднало толкова, че покриваше и двете платна) точно на мястото на теча. Жега е, карам си с 5-10км през дупката щото е пълна с вода и ме е шубе да не уцеля нещо криво. А срещу мен един с прилично голям камион мина през дупката без дори да намали. И резултата е - аз мокър, колата мокра и отвън, и отвътре. Добре че не изсъхна по тавана на черни пръски. Но пък виж - аз си карах бавно и нямаше кой да блъсна. Само това ми беше зора - че ме изкъпа.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 25 авг 2009 10:32

Е то и аз карах бавно,ама пак може да стане беля като не го виждаш тоз от пред.Спрях веднага,до като чистачките смогнат.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 25 авг 2009 11:15

rosen79 написа:Кое му е нормалното?Нормално е като видиш,че локвата е огромна и дълбока да минеш бавно,а не с бясна скорост,и то от дясно.Предсатвиси,че ти си на мое място.Водата така плисна от горе,че не виждах нищо.Ако имаше човек пред мен как да го видя?

Как ще прецениш каква е локвата дълбока или плитка!
Ако си от района ще си знаеш за дълбочината на локвата и дупките, но ако си преминаващ случайно няма как да знаеш какво има от долу!
Но въпреки всичко, не можеш да се сърдиш на шофиьора за станалото , сърди се на общината за неотстранени те проблеми!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 25 авг 2009 11:50

Човече,аз не съм от района и не ги знам локвите и дупките.Но като видях,че водата е покрила 90% от пътя и всички коли прд мен карат бавно и в най-лявао минах и аз бавно и най-ляво,но тоя реше,че е по-тарикат от нас и мина в дясно с бясна скорост.Не за всичко трябва да ни е виновна общината или държавата.Възпитание и култура се иска.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Вто 25 авг 2009 13:54

Понякога наистина не можеш да прецениш локвата или дори да не я видиш се случва, зависи колко е голяма де. Аз винаги когато е мокро пазя хората по тротоарите да не ги изкъпя, но се случва. Една сутрин отивам на работа и беше мокро, есенно време и имало локва ама въобще не съм я видял и един човек на тротоара му ударих един душ абсолютно без да искам, гледам в огледалото оня се обърнал и ме храни, еми сори ама какво да направя. той като е видял, че има локва там дето стои, що не се премести и негова е вината :?

Saladin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saladin » Вто 25 авг 2009 20:36

.

Последна промяна от Saladin на Вто 20 юли 2010 11:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veso-golfa
Автомобил: Golf 3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veso-golfa » Вто 25 авг 2009 20:56

Вчера си седя на червен сигнал на светофара и се задава черен мерцедес 124 влиза в завоя и за малко да се забие в мен и реших да видя аджеба кои е тоя майстор дето излага живота ми на опасност... и какво да видя шофьора униформен полицай. :banghead:

troy99
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот troy99 » Вто 25 авг 2009 21:46

Много са тези типове направо незнам по цял ден съм по улиците на София (това ми е работата) и направо за 2 години и половина незнам какво не съм видял то не са пирути разни то не са засичаници то е едно спиране на червено та камо ли на СТОП едни пешаходци които гледат по посока от кадето няма как да дойде кола ... не ми се мисли само ще заключа, че не съм перфектен шофер и аз като всички нарушавам правилата някои път но гледам все пак да не съм опасен. :screwy

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 25 авг 2009 22:10

Специално за локвите.. По закон си длъжен да се движиш с такава скорост, че да не опръскаш другите.
Дали това ще е 30км/ч или 3км/ч преценяваш според ситуацията.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 25 авг 2009 22:16

:да:
Един да се сети за закона.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Вто 25 авг 2009 22:34

Поздрав и за трите момиченца с полото днес към 21:00 часа на колелото след Плиска... на мен обаче ми е тръгнало да срещам такива без светлини... карам от Дианабад посока колелото и гледам до мен се изравнява едно Поло 6N с 3 момичета вътре, БЕЗ СВЕТЛИНИ!!!! свалям джама, свиркам им и им правя някакви знаци, че карат без светлини (ако случайно им е убягнал тоя факт) онея ми се зъбят насреща и кой знае кво си викат - тоя е от многото дето се ебават по светофарите. И реакция никва. Махам аз с дясна ръка квото махам, накрая ми писна и газ напред. Ей аман значи.

Върни се в “Пътеводител”