Къде ни снима КАТ !!!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Могат и си снимат много добре в движение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Svetlix написа:Камерата на "Мидата" по пътя между Бяла и Русе последно на колко снима? И в двете посоки никъде не видях ограничения на скоростта. По пътя на логиката там трябва да е 90 км/ч. Знам, че преди имаше знаци за 60 км/ч. Сега обаче тези знаци лиспват, а гледам че там хората масово намаляват.
ПС: Кутията и е пълна.
Едно приятелче е получило фиш от там. Ограничението "било" 60км/ч, но никъде няма знак. Колеги внимавайте ;)
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Ужас
Дано съм намалил на време ...

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Скапаната вектра наподобяваща цвят на ла**о снимаше днес отиващите към Владая....бяха след последния светофар 100тина метра преди Лукойл....аз се прибирах от Перник, бяха на тротоара на 10тина метра от една спряла пред вектрата кола....дано не съм изгорял, че карах със 60-65км/ч, а там ограничението мисля е 40км/ч 

- RusH_DeMoN
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: AHF
vucata написа:Скапаната вектра наподобяваща цвят на ла**о снимаше днес отиващите към Владая....бяха след последния светофар 100тина метра преди Лукойл....аз се прибирах от Перник, бяха на тротоара на 10тина метра от една спряла пред вектрата кола....дано не съм изгорял, че карах със 60-65км/ч, а там ограничението мисля е 40км/ч
Мисля,че 13 км/ч над ограничението снимат.

- spears
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: 2.0 16v ABF
мене ме снимаха с 23 км/х повече над ограничението и само 50 лв + снимка за спомен 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:

Колко малоумен и нагъл трябва да си, за да се качиш с глупавата патрулка на тротоара пред асансьора и да снимаш в гръб:

Просто нямам думи до къде може да стигне наглостта на полицията.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Кунца, доста отдавна им е практика това.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
За от другата страна знаех, там при ауспусите, даже спорех веднъж, че с радара са засекли метрото. Но за тази спирка... Явно няма да раздавам повече газ по тази хубава улица. (една от малкото) 

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Абе, остави го даването на газ, то е ясно.
Въпросът е, че наистина са на кофти място.
Въпросът е, че наистина са на кофти място.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
И аз щях да изгоря там....направо ми идваше да се върна и ако няма никой в патрулката да се изакам на стъклото пред камерата 

-
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:Скапаната вектра наподобяваща цвят на ла**о снимаше днес отиващите към Владая....бяха след последния светофар 100тина метра преди Лукойл....аз се прибирах от Перник, бяха на тротоара на 10тина метра от една спряла пред вектрата кола....дано не съм изгорял, че карах със 60-65км/ч, а там ограничението мисля е 40км/ч
там ме изненадаха мен със 79км/ч в посока от Перник към София на 100метра преди Лукойл и след някоко дни честитка електронен фиш 100лв

ПП.Няколко приятели са изгоряли като мен,но най-интересното е че трима човека са снимани в различни дни и винаги е било в Събота.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Днес се бяха скрили малко преди Враня посока София, там където е отбивката към фуражния завод и складовете. И снимаха отзад.Но както бяха застанали не знам кой и как биха снимали и колко вярно би било показанието на снимката.
- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Е извинявай колега ,ама с 100 км/ч в София не е нормално такова шофиране! То бива 15-20 км. над ограничението, ама това твойто си е оливане! И м/у другото зад тоя бус седят на снимачка почти всеки ден, та може да са те фотографирали за спомен. Куките са един младок около 40 годишен и един по възрастен с очила(все го дават по телевизията)! Днес 1 колега с МК4-сив(клубен,бръмчащ и т.н.) се изявяваше като състезател във Ф1 на Цариградско шосе, заедно с една астричка GSI при доста натоварен трафик. Но евала на колегата ,тоя с астрата демонстрира доста по малоумно шофиране от него! Забелязвам ,че сме започнали да караме като арабеските! Никой с никой не се съобразява, няма правила ,няма нищо. Няма никаква дисциплина!