Пресни вести от Петрохан!
- Wolfgar
- Автомобил: Polo 9N
- Двигател: BBY 2003
Re: Пресни вести от Петрохан! Опасните зони във второто мнен
Аз предлагам да направим един простест. Да затворим пътя и да не допускаме тировете. Пътя в момента е мега зле, а след тях ще стане тотална лютеница
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
2016-та година каза онзи на АПИ чорбаджията ще го почнат, колко и до къде ще стигнат едва ли някой знае.
Има път между дупките, просто трябва повече каране за да се научат и се минават без грешка, обаче сигурно трябва да минете още 10200 км за да им свикнете

Само два пъти ли, че и аз минавах доста последната седмицаJohnsword написа:.... 2 пъти срещах колегата Одаджийски, ......

Има път между дупките, просто трябва повече каране за да се научат и се минават без грешка, обаче сигурно трябва да минете още 10200 км за да им свикнете
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Колите няма да издържат 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
без никви ядове си се минава аз вчера със спокойно каране от Монтана до София за 1час и 40мин
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Южния склон се ядва!
Прав е колегата владислав, след разклона за Годеч посока Петрохан с повишено внимание, има много изненадващи дупки, но ако се кара бавно... няма проблем !
Вчера минах късния следобед, толкова натоварен прохода не бях виждал
Много камиони, много идиоти и за късмет вална малко дъждец и таман три катастрофи от несъобразена скорост !
Повишено внимание, лек и безавариен път на всички пътуващи през прохода
Прав е колегата владислав, след разклона за Годеч посока Петрохан с повишено внимание, има много изненадващи дупки, но ако се кара бавно... няма проблем !
Вчера минах късния следобед, толкова натоварен прохода не бях виждал

Много камиони, много идиоти и за късмет вална малко дъждец и таман три катастрофи от несъобразена скорост !
Повишено внимание, лек и безавариен път на всички пътуващи през прохода

-
- Автомобил:
- Двигател:
Минавам често през прохода(жена ми е от Видин) и го познавам доста добре, но един въпрос (най-вече към Одата, защото е ветеран по този път) - как се справяте с малоумниците, които ви се лепят за задната броня, готови всеки момент, или да ви блъснат от зад, или да заемат предварително оставеното място между вас и предната кола, с цел навременна реакция при евентуални ями ?
Може и да звучи глупав въпроса, но преди малко се прибрах от там и вместо, да следя пътя, трябваше, нон-стоп да гледам в огледалото за разни дебили !?!?
Че баш на Петрохан ли реши, да наваксаш изгубеното време ???
Аман от комплексари ...
Но както би казал Шишо-бакшишо - днес даваш газ и рипаш на спирачката в завой,а утре си в покой :)
Може и да звучи глупав въпроса, но преди малко се прибрах от там и вместо, да следя пътя, трябваше, нон-стоп да гледам в огледалото за разни дебили !?!?
Че баш на Петрохан ли реши, да наваксаш изгубеното време ???
Аман от комплексари ...
Но както би казал Шишо-бакшишо - днес даваш газ и рипаш на спирачката в завой,а утре си в покой :)
- К.Одаджийски
- VW експерт
Изключително рядко ще се случи някой да ми се залепи на задната броня точно по тоя път, да не кажа невъзможно
Въпреки всичко планински път, видя ли в огледалото по бърза кола единственото правино решение е при първа възможност да дам десен мигач и да дръпна крака от газта, после си настъпвам по него.
Сега аз го познавам като петте си пръста на ръката и е много дразнещо да се кара зад някой който не го познава, но си пази колата естествено, просто забравя да поглежда в огледалата и да направи малко място, просто да мине възможно най в дясно за да мога да го изпреваря. Още по лошо е като 4-5 карат така в колона плътно един зад друг и не е ясно ако тръгна да ги изпреварвам след завоя, щото знам че идва място на което мога, дали втория от мен напред ще ме види и ще ми остави място да се прибера в колоната преди следващия завой. В повечето случаи не рискувам

Въпреки всичко планински път, видя ли в огледалото по бърза кола единственото правино решение е при първа възможност да дам десен мигач и да дръпна крака от газта, после си настъпвам по него.
Сега аз го познавам като петте си пръста на ръката и е много дразнещо да се кара зад някой който не го познава, но си пази колата естествено, просто забравя да поглежда в огледалата и да направи малко място, просто да мине възможно най в дясно за да мога да го изпреваря. Още по лошо е като 4-5 карат така в колона плътно един зад друг и не е ясно ако тръгна да ги изпреварвам след завоя, щото знам че идва място на което мога, дали втория от мен напред ще ме види и ще ми остави място да се прибера в колоната преди следващия завой. В повечето случаи не рискувам
- К.Одаджийски
- VW експерт
От разклона за Годеч до свлачището което е по новото ремонтирано е изкърпено в едната лента с тия които пълнят дупките от камион с маркуч, само едната лента доколкото им е стигнал материала. В Гинци също е изкърпено с един камион материал, само дупките до първия спящ полицай на влизане от София. Дано поизкърпят и останалото за да може лятото да се кара като хората
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Това кърпене (камиона и маркуча) стана на мода, интересно колко ли ще издържи?
По видинско също го харесват и в София на някой места, аз си мислех че е само за зимно време.
update 23-7-2015
Има ли още дупки? Последният път преди 2 седмици много странно пълнеха дупките, една запълват, друга пропускат и бяха почти на края на софийският участък.
По видинско също го харесват и в София на някой места, аз си мислех че е само за зимно време.
update 23-7-2015
Има ли още дупки? Последният път преди 2 седмици много странно пълнеха дупките, една запълват, друга пропускат и бяха почти на края на софийският участък.
- К.Одаджийски
- VW експерт
В интерес на истината 2-3 ги подминаха като маловажни. На онзи почти обратния завой на който се обледяват скалите зимно време малко над второто свлачище, там не е запълнено нищо, както и не е запълнена нито една дупка на дери вол, т.е от историческия път нагоре до равната част посока София
- Johnsword
Има ли развитие с кръпките, понеже утре ще пътуваме ? 

- К.Одаджийски
- VW експерт
С вчерашна дата няма промени от предишното ми мнение
- Wolfgar
- Автомобил: Polo 9N
- Двигател: BBY 2003
От път с дупки стана дупки с малко път около тях.......
Имат ли намерение да сложат маркировка на оправената северна част?
Имат ли намерение да сложат маркировка на оправената северна част?
- Johnsword
Последното мнение на колегата Одаджийски го потвърждавам. До днешна дата състоянието е същото, на влизане в с.Бързия посока Берковица има ремонт, копаят нещо и внимавайте има машини по пътя и лентата в посока Берковица е блокирана. Мисля,че няма да се бавят много, понеже си е доста трафик.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Лоша работа гледам оня ден пътувах и новия участък от двете страни на връО вече е започнат да се кърпи по бързия метод не ми се мисли зимата