! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот hooligan_sk » Пон 07 сеп 2009 10:49

cornkiller написа:снощи към 22:30 на бул. Сливница тъмен голф 3 с регистрация РА ..76 се движеше като по екшън филмите-без всякакви светлини и играейки си на рацер - крайна лява/крайна дясна :не: . В последния момент видях черно петно на огледалото при престрояване :beat_butt2 Интересно ми стана,че не изглеждаше да е забравил да си включи фаровете,щото доста време си кара така докато не се разделихме на светофара на сточна гара.....ИДИОТ :dummy:

Може да е бягал от наемни килъри mhihi

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 07 сеп 2009 21:51

hooligan_sk написа:
cornkiller написа:снощи към 22:30 на бул. Сливница тъмен голф 3 с регистрация РА ..76 се движеше като по екшън филмите-без всякакви светлини и играейки си на рацер - крайна лява/крайна дясна :не: . В последния момент видях черно петно на огледалото при престрояване :beat_butt2 Интересно ми стана,че не изглеждаше да е забравил да си включи фаровете,щото доста време си кара така докато не се разделихме на светофара на сточна гара.....ИДИОТ :dummy:

Може да е бягал от наемни килъри mhihi

Може и без да иска да е карал така!
Аз живея близо до сливница и на мен ми се е случвало да карам без фарове по този булевард!
Там има префектно осветление и човек забравя да включи фаровете!
Скоро с една приятелка има А8 старото и си перкаме по сливница и някъв пич на светофара ни дава знак, че сме с изключени фарове!
Случва се, също може да има проблем с алтернатора!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 07 сеп 2009 22:32

Аз съм карал на габарити - преди vaskoto1 да ми сложи релета на осветено не се виждаше дали съм или не съм пуснал фаровете. Цъкнал бях първата степен на копчето, таблото си светеше и се прибрах от работа. Чак пред нас на тъмното усетих че нямам фарове :D

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 07 сеп 2009 22:46

theultimate написа:Аз съм карал на габарити - преди vaskoto1 да ми сложи релета на осветено не се виждаше дали съм или не съм пуснал фаровете. Цъкнал бях първата степен на копчето, таблото си светеше и се прибрах от работа. Чак пред нас на тъмното усетих че нямам фарове :D

Колега и това съм го правил много пъти с габаритите!
То вътре си свети таблото и всичко и си перкаш!
Човешко е!

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Нед 13 сеп 2009 8:12

Поредният педал!

theultimate

Мнениеот theultimate » Нед 13 сеп 2009 15:42

Карат си по бул.Ситняково 2 коли 1 до друга. В дясната лента има спрял автобус и колата зад него трябва да мине в ляво. Тръгна без мигач без нищо към левия (явно искаше да го избута от пътя...). Левия кривна рязко на ляво за да не се ударят, след което даде газ да мине отпред и наби рязко спирачки за да засече другия за отмъщение. Започнаха да си бипкат и да се псуват. Това стана на 20 метра от дебнещите катаджии. Обаче е кофти да напишеш 2 акта (трудно ще кажат дайте и двамата по 20лв) вместо да чакаш балами които са минали на леко червено или карат с 20км превишена скорост.......

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 15 сеп 2009 16:07

Плевенчанка на 14 години блъснала с автомобил БМВ колата на полицейски автопатрул в Плевен. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на двете коли.
Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Плевен, цитирани от БТА.
Инцидентът станал снощи около 22:50 ч. на ул. "Цар Самуил". Автоконтрольори подали сигнал за спиране на БМВ, което се движело само на габаритни светлини. Колата направила рязка маневра към един от полицаите, който с бърза реакция успял да се отдръпне и не пострадал.
БМВ-то ударило паркирания полицейски автомобил и продължило напред. Полицията започнала преследване, като нарушителят спрял по-късно в близка улица. Зад волана се оказало 14-годишно момиче без книжка, което обяснило, че е взело ключовете на колата без знанието на майка си "да се вози".
Съставен е акт на майката - 42-годишна жена от Плевен. На нея ще бъдат наложени санкции за преотстъпване на МПС на непълнолетно лице, за неизпълнение на полицейско разпореждане и за причиняване на пътнотранспортно произшествие с материални щети, уточниха от полицията.

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 16 сеп 2009 3:18

Това девойче ще да е някъде около 7-8 клас. Ужас..... Така като чета явно е опитала да сгази единия полицай, за дето я спира, но човека се е дръпнал и е ударила патрулката :shock :shock :shock Не че аз на тия години не карах, ама не в града и не съм тръгвал да газя хората.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Сря 16 сеп 2009 14:44

theultimate написа:Това девойче ще да е някъде около 7-8 клас. Ужас..... Така като чета явно е опитала да сгази единия полицай, за дето я спира, но човека се е дръпнал и е ударила патрулката :shock :shock :shock Не че аз на тия години не карах, ама не в града и не съм тръгвал да газя хората.

Мне, патрулката е била от едната страна на пътя, катаджията от другата... първо тръгва в ляво към човека, после рязко дясно в колата :)

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Сря 16 сеп 2009 20:03

Здравейте колеги!Дойде и моя ред да се уплача(за жалост).Та значи точно си влизам днес в град Добрич от към село Приморци.Като се влиза от нея посока в града в началото има кръстовище с кръгово движение кадето в средата има голямо островче.Преди това пътя си е двупосочен та карам си аз в моята лента и се каня да завивам на ляво от кръговото посока Технополис.Вече съм се истеглил най в ляво да завивам с мигач и приближавам острова(на кръговото) и в последия момент гледам в лявото ми огледало минава с бясна скорост един черен голф 3.До колкото го видях маи беше серия GTI или GT и беше с червено черна Hella.Та въпросния "сладур" така ме засече че се разминахме едва ли не на сантиметри :screwy .И това не е всичко след като този индивид ме засече зави на дясно от кръговото посока Кардам и го видях как засече още една кола :screwy.Най лошото е че беше от клуба :beat_butt2 .На задния прозорец имаше голям бял стикер с надпис http://volkswagenclub-bg.net//.Та колеги от Добрич ако го видите се пазете че тоя засича яко :не: .Живи и здрави

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 17 сеп 2009 1:07

HukuTyY написа:Здравейте колеги!Дойде и моя ред да се уплача(за жалост).Та значи точно си влизам днес в град Добрич от към село Приморци.Като се влиза от нея посока в града в началото има кръстовище с кръгово движение кадето в средата има голямо островче.Преди това пътя си е двупосочен та карам си аз в моята лента и се каня да завивам на ляво от кръговото посока Технополис.Вече съм се истеглил най в ляво да завивам с мигач и приближавам острова(на кръговото) и в последия момент гледам в лявото ми огледало минава с бясна скорост един черен голф 3.До колкото го видях маи беше серия GTI или GT и беше с червено черна Hella.Та въпросния "сладур" така ме засече че се разминахме едва ли не на сантиметри :screwy .И това не е всичко след като този индивид ме засече зави на дясно от кръговото посока Кардам и го видях как засече още една кола :screwy.Най лошото е че беше от клуба :beat_butt2 .На задния прозорец имаше голям бял стикер с надпис http://volkswagenclub-bg.net//.Та колеги от Добрич ако го видите се пазете че тоя засича яко :не: .Живи и здрави

тоя не е от нашия клуб ...
тоз е некъв хомлес от варненските отцепници ....

Последна промяна от hooligans на Чет 17 сеп 2009 1:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 17 сеп 2009 1:27

Хехе някой тръгна да защитава автобусните шофьори mhihi
Да, пускам ги, когато виждам, че няма как да излезе другояче, а зад мен е колона.
Ама..
Работя на Орион 3 (сградата на атлантик), на 3-я етаж. Имам перфектна гледка към кръстовището на "Добринова скала" и "Сливница", както и към спирката след кръстовището.
"Добринова скала" след кръстовището, до спирката, е 3 (три) ленти.
Е какъв трябва да си, за да спреш рейса в СРЕДНАТА ЛЕНТА на спирката?
Преговаряме.. 3 ленти, предвидени за трафик. Изведнъж 3-те се събират в една, защото шофьора е станал с задника нагоре тая сутрин и мрази всичко, дето мърда.
3-те ленти продължават до следващия светофар, т.е. НЯМА нищо, което да попречи на автобуса/тролея да потегли. Спрени коли на пътя няма, защото има паркинг на тротоара. Рядко се намира по някоя блондинка да паркира, докато отиде до банката, но все пак... Тая маневра я виждам ежедневно отгоре, трябва да се сетя да снимам умниците.
Друго, което ми направи впечатление днес - кръстовище, 2 ленти за направо, 2 ленти за надясно. Аз съм се наредил в едната лента (дясната) за направо и чакам светофара... 9,8,7,виждам автобус да изпреварва колоната, вдясно от мен, викам си ще завие, 6, 5, автобуса си продължава направо, изпреварвайки цялата колона, минавайки на чисто червен светофар (е да, оставаха 4 секунди, ама аз що чакам, а той минава?), и продължавайки направо, от лента за десен завой. 3 в 1. И всичко това за да се забия зад него, да му дишам саждите и никой да не ме пусне в лявата лента, защото знам, че след следващия светофар ще спре на спирката, аз ще съм по средата на кръстовището и ако недай си Боже някоя баба да слиза от автобуса ще светне червено и тия до мен ще започнат да ме псуват. Слава Богу, освободи се местенце в лявата колона и се намърдах..
Та - нямам НИЩО против да ги пускам, ако има къде да ги изпреваря! Не е човешко в тия задръствания на чист път да карам с 25км/ч.

Вчера реших да се направя на културен гражданин и да не изпреварвам там, където не трябва. Един чичка с една шкодичка караше по "Монтевидео" покрай НБУ с умопомрачителната скорост от 25 км/ч. Захапах си волана!!! Исках да мина разстоянието от "Боряна" до НБУ, което по принцип се взима за 1-2 минути. Тоя път ми отне поне 5!!!

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Чет 17 сеп 2009 7:23

ISRalien написа:Един чичка с една шкодичка караше по "Монтевидео" покрай НБУ с умопомрачителната скорост от 25 км/ч. Захапах си волана!!!

Аз също карам с 25 там. При тоя умален размер на родопските баири с повече не се наемам. Като бързаш - мигача и заминаваш. Няма закво да си хапеш волана.

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Чет 17 сеп 2009 9:44

theraven написа:
ISRalien написа:Един чичка с една шкодичка караше по "Монтевидео" покрай НБУ с умопомрачителната скорост от 25 км/ч. Захапах си волана!!!

Аз също карам с 25 там. При тоя умален размер на родопските баири с повече не се наемам. Като бързаш - мигача и заминаваш. Няма закво да си хапеш волана.

Даже 25 са много за там ! Колегата по-горе е имал късмет, че не са му се паднали 2 маршрутки, които са спрели в двете платна една до друга :063: , на мен ми се е случвало! Един маршруткаджия щеше да отнесе боя (не от мен).

ghuhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ghuhi » Чет 17 сеп 2009 20:24

Никога не съм вярвал, че и аз ще трябва да се разпиша...
Добре де, прочетох цялата тема и бих казал, че поне в 50% от случаите оплакванията са срещу шофьор на голф. Та питам аз, защо така се получава? Нима има някаква специфика в шофирането на голф или? Вече се замислям, че хората с право са си поставили клишето голфаджия, а аз не вярвах на това и дори и аз си купих такава кола, защото си ме радваше.
Днес се прибирах с гаджето от работа и караше тя нейната си кола, която не е VW. Спира тя да изчака едни коли и да се включи в движението за най-лява лента. Тоест трябва да пресече целия булевард. Та спира някой зад нея и изведнъж се разсвири. Първо си помислихме, че свирка на някой друг, но след 2 секунди пак бибитка, а тя нямаше как да тръгне понеже имаше голям поток автомобили, на които дефакто сече пътя. Накрая тръгва тя да пресича булеварда за към най-лява лента след като вече нямаше коли и виждаме как един Г3 сив металик се движи до нас и шофьора, на видима възраст 19-20 започва да ръкомаха и да я псува. После се отправи към светофара да се предрежда за левия завой. Добре бе да му се не знае, момичето си беше оставило място за тези които няма да ходят към най-лява лента да си минават отдясно. Не направи нищо по-различно от това, което правят всички, които се движат по нашето трасе. Какво му стана на този келеш и за какво така стресира девойката не знам, но е КРЕТЕН и да знае, ако чете форума, че заради такива тъпаци като него ни излиза име на всички дето караме голф.

Върни се в “Пътеводител”