! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот rosen79 » Сря 23 сеп 2009 18:13

Никой не те храни!!!Постъпката на дядото не е правилна,но и твоята не е.Ако караше с 80км/ч нямаше да ти се налага да скааш на спирачките. :beer

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 23 сеп 2009 18:16

Че карах бързичко - ясно. Но и по ограничението щеше да е тежко. Нямаше да е на броня разстояние, ама пак щеше да е трудно. :beer

Потребителски аватар
shirindeniz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shirindeniz » Сря 23 сеп 2009 20:00

абе, каквото щете пишете, ама огледалата трябва да се гледат.Ами ,че тоя дядка може да излезе и да се блъсне в изпреварващата кола, дори и да кара с 70-80 .като не си гледа огледалото :screwy

Последна промяна от shirindeniz на Чет 24 сеп 2009 20:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 23 сеп 2009 22:56

Трябва да има някаква граница за възраста на шофьорите!
Както каза колегата има разлика във възприятието на възрастен 70 годишен човек и човек на 20/30/ съответно 40/50/ следователно и 60 годишен!
Не съм сигорен но май имаше нещо в закона!
Над 70 годишните май си предаваха книжките сами в кат!
Може да греша!

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 23 сеп 2009 23:24

Грешиш. Имаше някакъв медицински преглед който уж трябва да издържат ама май не се държи много на тея неща като гледам какви глухи, кьорави и сакати карат по пътищата...

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 23 сеп 2009 23:38

Няма възрастова граница и не е редно да има. Познавам много шофьори на 60-65 години които карат чудесно. Има и такива, които на 60 вече да белобради старци с рефлекси на умряла котка. По-скоро трябва независимо от възрастта да минаваш на 5-10 години листовки и кормуване. Така е при машинистите и другите работници в БДЖ и там постоянно отпадат разни некадърници по този начин...

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 24 сеп 2009 0:03

Колега, може и просто да си бил в сляпата зона на огледалото му и да не те е видял. Тази вечер и аз направих нещо подобно. Качвам се от Малинов на Цариградско в посока центъра и макар че гледах в огледалото засякох някаква кола идваща от Горубляне към Малинов. Просто не го видях. Доста си посвири човека, махнах му за извинение и толкова :) Случва се... Няма безгрешни хора.
Друг е въпроса, че много коли нямат извивката на лявото огледало и че много хора просто не са свикнали да го ползват.

theultimate

Мнениеот theultimate » Чет 24 сеп 2009 0:07

Е мъртвата зона е точно като двете коли се изравнят и леко тръгнеш да го изпреварваш. Аз говоря за едно 2-3 коли разстояние, където се вижда чудесно.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Поредния лумпен в униформа

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 24 сеп 2009 7:41

Та колеги потресен съм какво стана тази сутрин пред очите ми.Карам си по Околовръстното след разклона за Г.Баня го минавам и спускъм към Цар Борис,там се казва вече бул.Никола Петков.Там са две ленти и аз се двиза в дясната и съм дал мигач(след пърфия светофар от разклона за Г.Баня посока О.Купел има спирка),защото след спирката има като локално и карам по него до долу-до последно и от там се включвам преди светофара на Цар Борис.Та чакам аз пред мен 3 коли като колата пред мен беше Киа Сийд ако не се лъжа червена-караше жена видях едно детенце,но ако не се лъжа бяха две.Та жената си чака и тя с мигач да завие в локалното,а зад мен ВЪПРОСНИЯ ПОЛИЦАЙ,който ще наричам за напред ЛУМПЕНс едно старо изгоряло Клио,на което имаше от зад лепенка тип "ваденка" V6 :Mr Green Fun ,та пича решава че няма да чака и ме изпреварва мен и жената и бори с десен мигач да влиза и той в локалното.Женицата незнам невидяли,неразбрали и се сви,оня напъва и за малко да се одаря.Аз се развирих отзад и го пуснах селяка(па после ние сме били селяни-Грозник :screwy ),тоз обаче като реши че требе да си го върне на женицата и почна да я натиска надолу в локалното да я изпреварва,като щеше да се удари поне 3 пъти.Минаха първото прекъсване на локалното и там лумпена с В-6ка я мина,и точно пред "Василка"(там съм и офисите)тоз изрод спре пред нея и излезна(до него седеше възрастен мъж сигурно му беше баща,тога и яз го видях че е МИЛУИЦИОНЕР-униформен с патлак на кръста)и отиде до колата на женицата и почна да се прай на мъжага да чука по колата и вика по нея.Мали направо ми кипна,свалих джама и се показах ма видимо ядосан и като му се развиках на тоз мъжага,нестига дееба че виновен ма и търча да се разправя.Незнам дали от моята намеса на лумпена му присветна у мозъка че требе се прибере у ВР-6цата и да си бие камшика,а горката женица незнаеше кво да прай горката,дечицата се стреснах определено.Та колеги неразбрах само едно тоз на кой се опита да се доказва с таз униформа на възрастния мъж до него,на женицата,на нейните дечица ли или на некой от нас просто смъртните л'де дека минавах ме от там,незнам :не: :не: :не:
Ей заради такива тъпаци ми писна и вече едвам ги изтърпам :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Номера от яд не се сетих да го запиша,ма мислех долу на светофара на Цар Борис ,ако има куки да спра при тех и да го насера и изчакам тоз,шот надолу го дръпнах,ма уви долу нямаше в тоз момент,ма след 20 мин.е минал мой колега от там и е имало,даже му написали и акт :banghead: ,когити требат ги нема ,кохит не са там деейбиш мурдарите :banghead:

П.С.Много съм ядосан и мое да имам доста правописни грешки :oops:
П.С.Ма и мойта жена се изплаши малкода не би оня да земе да ме гръмне и мен покрай жената,то вече има секви изроди,ма в роз момен не мислих :banghead: :banghead: :banghead:

Последна промяна от MITKO_DVD на Чет 24 сеп 2009 8:01, променено общо 2 пъти.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Re: Поредния лумпен в униформа

Мнениеот eddyman » Чет 24 сеп 2009 7:50

Браво че си я защитил, тоя тъпак кой знае какво може да му дойде на акъла, да я направи жената на нищо.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 24 сеп 2009 7:55

браво,че си се намесил
трябвало е да видиш и номера на колата му да го запишеш и на 166 едно обаждане за тормоз и рекет на униформен

мама им дебилна
не стигат издевателствата на разни олигофрени, та и "униформените" и те
всъщност
по мое наблюдение те са най-големите престъпници по пътищата - полицейската карта ги пази и си позволяват и когато са на служба и когато не са-да издевателстват с/у другите на пътя

Потребителски аватар
shirindeniz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shirindeniz » Чет 24 сеп 2009 8:03

Има всякакви некадърници-и млади и стари.Но много често съм засичал възрастни шофьори,които си мислят че пътя е техен-карат където искат, никакви мигачи/трябва да си гадател/и т. н.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 24 сеп 2009 8:38

Мите еваля за защитата...
ама е требвало да го прекинеш тоз минджипуй...
ама нали е с униформа тъпака и се мисли за "гоемата раота"
цървул аман от балъци... к па се налитат на жени бре...
що не налети некой на тебе Митак или на Чичи ей тва неможем да си го обясним :banghead:

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Чет 24 сеп 2009 10:15

IceHeart написа:wierdo, googoo, Колеги, аз винаги когато видя че ме изпреварват/задминават, Винаги отпускам педала на Газ-та и минавал леко в дясно, за да облекча изпреварването на превозното средство зад мен.

Аз също, дори когато ме изпреварва видимо много по-мощна кола отпускам и прибирам У десно!

heavy metal zork

theultimate

Мнениеот theultimate » Чет 24 сеп 2009 11:10

Полицаите често се подигравят с хората. Един колега беше писал как в Карлово по централната улица, където минава целия трафик е забранено изпреварването. Та редоно от там в пиковия час минавала патрулка, кара с 20 и чакат някой да ги изпревари за да му напишат акт...

Върни се в “Пътеводител”