Гръцки полицаи свалят BG номера

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Гръцки полицаи свалят BG номера

Мнениеот maxpayne » Нед 20 фев 2011 19:40

hooligans написа:
mufin написа:
hooligans написа:абе вие луди ли сте бе
гърция фалира, вие обяснявате колко добре били
кое им е добрето

кое ли?
Пътищата например
Пак бях от Ормени до Кавала и обратно. И пак не видях пътен полицай
Още повече да сваля номера.
За сметка на това има няколко нови камери (да живее Гармин - показа ми ги точно)

Свали си розавите византиископоклоннически очила :idea:
Пътища имат да, но нямат държава!
Затънали са 10 пъти повече от нас.

Гърците са толкова по-добре от нас, че ако вървят назад пак няма да ги стигнем скоро. БВП им е около 8-9 ПЪТИ(!!!) по-голям от нашия. На никой не му дреме, че имат да връщат 80 или 100млрд - тия заеми се престуктурират и погасяват по малко в следващите 50 години.

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Нед 20 фев 2011 22:28

2.4I написа:
bnick написа:Пътувал съм в Гърция около 10-тина пъти, свързано с почивка. Полицаи съм видял 1 път. Проблеми никога не съм имал. Чувал съм за свалени БГ номера при неправилно паркиране, да са паркирали правилно. Ганьовщината трябва да се изкорени mhihi

Колега съгласен съм ,че щом има нарушение ,то би трябвало да има и санкция ,но за неправилно паркиране или не сложен колан- сваляне на номерата :horror: Това си е произвол и наистина си намирисва на - сега ще му покажа на тоя Българин.

Свалят и номера на гърци, ако това ще те успокои. Има много гръцки коли без номер mhihi

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пон 21 фев 2011 6:13

bnick написа:
2.4I написа:
bnick написа:Пътувал съм в Гърция около 10-тина пъти, свързано с почивка. Полицаи съм видял 1 път. Проблеми никога не съм имал. Чувал съм за свалени БГ номера при неправилно паркиране, да са паркирали правилно. Ганьовщината трябва да се изкорени mhihi

Колега съгласен съм ,че щом има нарушение ,то би трябвало да има и санкция ,но за неправилно паркиране или не сложен колан- сваляне на номерата :horror: Това си е произвол и наистина си намирисва на - сега ще му покажа на тоя Българин.

Свалят и номера на гърци, ако това ще те успокои. Има много гръцки коли без номер mhihi

Не ме успокоява ,ако някой ден това се случи и на мен ,примерно отивам на почивка там ,а се връщам без номера на колата и с куп проблеми ,то това ще се отрази много зле на някой Грък в БГ,ще се постарая.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 21 фев 2011 17:27

верно е че свалят и на гърци.
За нова година в солун,паркирах с друг грък на главна улица в центъра(там до паметника mhihi на крайбрежната).Зедно ходихме да питаме моторизиран полицай,дали няма да има проблем scare
Хубаво ,че мръднах с него.Видях изражението на ченгето,като му спомена ,че съм Българин mhihi ,но каза,няма проблем за този ден :screwy
Представям си иначе как е :063:

Върни се в “Пътеводител”