! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 08 юни 2007 20:59

С4708ХА (мисля, не съм на 100% сигурен)

Преди около месец. Малък опел, тъмносин или черен. Вечер е, 11 и нещо. Карам си аз от зала Христо Ботев към УНСС, и малко след заведенията вдясно има отбивка към местните куки. Та този излезнал от тази отбивка, без никакви светлини, и седи пича по средата на пътя. Аз си карах малко по-бързо отколкото за участъка ( 60тина макс ), набивам спирачки, проскърцват гуми, поднасям, но го заобикалям. На светофара оня идва и спира успоредно с мен. Свалям прозореца и се провежда следния разговор:

аз: К'ви ги вършиш бе майна, ша са убийм!
той: Копеле, луд съм! Ша те утепам! (тука забелязвам че индивида е яко агресивен и странно почвам да подозирам че е яко предозирал бял прах за смъркане)
аз: Кого бе, мен ли? Дето ей ся те отървах от ПТП ли?
той: Майна ли ми каза? и от тук нататък ала бала ала бала ( глупости, не помня точно, с агресивен и заплашителен тон )

И по едно време прас един по лявото огледалото. Огледалото се строши съответно. От тука нататък реших че няма какво повече да го чакам, мое па да земе да изскочи и наистина да напрай мазало. Аз к'вато съм клечка за зъби само това ми трябва :) . И се изнесох.

Двамата му спътници - момче до него отпред и момиче отзад бяха навели очи на долу и някак си гузно гузно се скътаваха...явно не им стискаше да се обаждат...

Още се чудя кое беше най-правилното решение в ситуацията...

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Пон 11 юни 2007 21:25

Ето ви пресен примел. Прибирам се сега от студентски град, че ходих за материали за изпит и на светофата за Младост спирам в дясно. Нарежда се до мен един с БМВ 3-ка с някаква мацка вътре и чака да ветне зелено за да се напрай на мъж пред мацката. Ма тоя път и аз се ядосах - напъва се напъва се и на Макдоналдс успя да ме откъсне....щото свих :lol: и всичко това за какво? Айде обяснете ми.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 21 юни 2007 9:04

Вече започвам да снимам идиотите на пътя. Ето една снимка,която направих след Стара Загора....колегата караше с 50 :shock
Изображение

Освен товара колата беше пълна с колеги роми :roll:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 21 юни 2007 17:48

The Corrupt написа:Софийска е майче :lol:

Не,колега....Бургазлия е юнакът mhihi

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 25 юни 2007 7:42

вчера на път за Бояна поредния бърз герой :!: Опитвайки се да ме изпревари с висока скорост го виждам в последния момент и успях да завия на дясно иначе щеше да ми отнесе цялата лява страна :evil: разминах се само със счупено ляво огледало.
Равносметката като дойде КАТ беше че шофьора на Голфа е употребил алкохол и пробата му беше 1.17 промила :idea: :idea: :idea: :idea:

Изображение

е тва е шофьора с червените гащи и шапката :idea:

Изображение

правете си изводи сами :idea:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 26 юни 2007 11:39

Пловдив - Бургас. Двама "мафиоти" с голфове 3-ки. Аз съм с на сестрата едно Volvo S40 115 газирани коне /куца работа/. Тия ми ти педали карат един след друг с около 80 на съвсем свободен път. До тук добре. Решавам да ги изпреваря, защото карах с около 90 и ме бавиха. В момента в който тръгна и се изравня с втората кола и двамата като по часовник започваха да ускоряват и съответно аз се връщах. Това се повтори няколко поредни пъти. Накрая логично се отказах, но бях готов вторият да го бутам със все кола в канаФката. Почнах да виждам червено и ако не беше женичката си заминаваше за едното нищо. Намалих успокоих се и зачаках. За наша радост завиха към някакво село. Аз ли съм нещо глупав че като ме изпреварват намалявам и се дърпам в дясно или ?!?

Потребителски аватар
G-force
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G-force » Сря 27 юни 2007 10:05

Huizel написа:Хахаха ае стига бе ангелчета,вие все едно не сте се правили,ае кере 8)

Не знам за другите, ама аз лично като кача хора в колата и не говоря само за роднини си карам по учебник, защото поне тогава за мен отговорността е по-голяма, не че като си сам не можеш да нараниш някой на пътя но си е друго. Много са ми интересни хората дето като напълнят колата с приятели и приятелки започват някакви яки настъпвания сякаш после някой ще им каже "брех, много добре настъпваш газта" :lol:
Иначе още съм си много млад шофьор, с книжка карам от няколко месеца и не съм бил свидетел на върховни простотии, инак един софиянец веднъж беше решил да мине през Търговище и не знам какво нещастие имах да съм пред него, то не бе свиркане като спираш на стопове, не би свиркане като караш с 50, най накрая явно се изнерви прекалено много и реши да ме изпревари като трябваше за тая цел да отбия в дясно (за да не ме отнесе) и да набия спирачки аз да не отнеса спрлите в дясно. Момчето беше с някакво Ауди 80.

Потребителски аватар
SNapeR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SNapeR » Чет 28 юни 2007 13:04

Значи има един варненски голф Г-60, синичичък с номер Н7857АС. Пазете се , момчето още се учи да го кара. Само днеска напрай 2 задръствания.

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Чет 28 юни 2007 13:35

SNapeR написа:Значи има един варненски голф Г-60, синичичък с номер Н7857АС. .

Шуменски колега! :wink:

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Чет 28 юни 2007 22:25

Писна ми да ми отнемат предимството. Днес в Младост беше поредния случай. Карам си аз по пътя с предимство (има си даже на кръстовището чисто нови табели) и на кръстовище той продължава на ляво, съответно аз съм си подал мигача карам си бавно и си свивам на ляво, ама тоя дето идва срещу мене не спира и аз неспрях и ониа наби спирачки и тръгна да ме псува. Ей в този момент издивях, нестига че е без предимнство ами и псува . Спрях колата по средата на платното и ако небеше приятелката ми щех да го свала от колата да го заритам 5 метра по-надолу и да му навра муцуната в знака. Ей спазвайте предимството и ГЛЕДАЙТЕ ТЕЗИ ЗНАЦИ маамустара. За 1 месец ако не са ми отнели предимството поне 100 пъти та на. :evil:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пет 29 юни 2007 19:36

Аман вече от "майстори на паркирането" - днес един такъв реши, че няма нужда да си гледа в огледалото като паркира и ме закачи. Резултата - мойта броня, дето няма и месец откакто съм я сложил се размести малко и има вече първото си ожулване! Доволен съм само, че нямаше повече демидж (Голфитата са здрави машини), щото кат видях бронята на неговия форд и не повярвах - цялата се беше пропукала отстрани :shock нямаше сми да викам куките за тва нещо, но го "глобих" 10лв. за компенсация :twisted: (ще взема паста черен мат да залича колкото мога зажуленото)

Изображение

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 29 юни 2007 21:35

няква нинджа с сребрист форд орион 1.4и гия С*3449**хаха :) в период на полуразпад ....едвам взе завоя Гоце Делчев България посока Бояна и за малко да се разкове в стените на подлеза ...... след това продължи да кара най дясна лента до тротоара ..след което реши че трябва да отиде най лява пресичайки средната и да ме засече с някакво уникално движение дето гравитацията не го лови .......... от там набих спирачки ....поядосах се пуснах си дългите и го свирих 200 метра .......

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Съб 30 юни 2007 14:11

http://vbox7.com/play:dfb61cd0
Ето тук доволна серия идиоти на пътя! В София ...
и с тия минавания на червено .... :a boi de

Последна промяна от zexer на Вто 03 юли 2007 3:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
threeseries
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот threeseries » Пон 02 юли 2007 13:12

Колегите от Шумен да се пазят от червено BMW318 с рег. Н 7047 АК. Две руси пачи на две кръстовища, почти две ПТП-та, на първото не спиране на знак Стоп, навторото завой на дясно без мигач еб***и пачите загубени кой им дал книжка на тея, добре че имам ABS иначе щях да имам страхотни главоболия де** козите му загубени. Изпилих гумите де**а.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 02 юли 2007 15:32

На бул. България бяхме около 6 коли ... първите 2 минаха с около 200. Полицая беше на средата на плътното и махаше нещо но само му пуснаха дълги и после си изгасиха фаровете. След това минахме останалите коли със около 150 ...

Из една тема във форума :No :screwy

Върни се в “Пътеводител”