! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот hooligans » Пон 28 сеп 2009 1:09

деебиш тъпите куки деебиш...
по същия начин днес ... карам зад някакъв и отзад , къси дълги къси дълги...
и аз бързо карам ама не мога да го прескоча ...
натисках леко спирачките колко да светне , оня отзад си остай гумите на асвалта mhihi :screwy
отбих на една спирка за да го видя бързака , изпревари ме и ко ... кука хилка и малко с девствен мустак.... ух как убаво му беше 3 км на дълги зад него .. не му се верваше...

ПП: Митак , трябваше да слезнеш и да му гледаш акото у гащите , щот щеше да се насере от тебе mhihi

ППП: К*Р за ушев наркоман!!!!!!!

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Пон 28 сеп 2009 7:32

Преди няколко дни в Овча Купел патрулка се опита да изпревари пред завой и без мигач, разбира се! В насрещното изскочи кола, тя намали и се прибра в дясно. Изпреварваната кола спря и отби в дясно. И куките заминаха. Много се издразних ! Става дума за отсечката на Монтевидео, точно преди да започнат паветата.

И там преди време. Ремонт на пътя, платното на насрещното е в движение >> ние сме с предимство. Когато стигнахме до въпросното място минаваха коли от насрещното, изчакахме ги и започнахме да си минаваме ние. Е по едно време един бързак просто реши, че трябва да мине, въпреки, че е без предимство. Набута се между колите и трябваше да се правят хиляди маневри за да мина тъпанара безпрепятствено. Караше рено 19 човека.

Знам, че идиотите са във всички марки автомобили, но по мои наблюдения има по-голяма концентрация на идиоти на пътя в рендета. Моля никой да не се обижда. Когато видя Лагуна някъде около мен съм на тръни докато не се махне.

heavy metal zork

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пон 28 сеп 2009 8:39

Днешният сутрешен идиот управляваше ситроен ксантия ..1483.. сива
между Герман и Горубляне сутрин е един празник за автомобилиста,ако можеше да се прави енергия от псувни-там е мястото на силата.
та сладура реши,че може да влезе в насрещното без мигач,при положение,че беше зад багер.
колко ли ми стана готино след като го видях в "моето" платно,даже цървула ми се караше,мислейки си че съм му длъжен с нещо.

Преди пет дни мотоциклетист с номер С 2473 реши,че тротоара е място за избягване на задръстването.
Как пък един път не съм пешеходец в такава ситуация,за да си оправя живота финансово...

Има и един сладур с опел корса 7797-синя,миличкия пубер,явно след 4 посещения на фитнеса си мисли,че е господар на пътя...ляв завой от дясна лента,престрояване с нахалстване и без мигач.
и той отворен-гледа лошо,заема някакви стойки...СМЕХ

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 28 сеп 2009 9:11

Не съм сигурен , че тая история е за тука , но все пак тоя си е идиот.
В събота през ноща (около 04:30ч. сутринта) реших да изпуша една цигара на прозореца . Още с отварянето забелязвам по улицата да се движи едно ауди комби А4 много бавно и леко си криволеше. Забелязах , че зад него се движи патрулка и точно пред моят вход му свирнаха с сирената да отбие. Оня спря и зачака. От патрулката слезна шофьора с фенерче и започна да проверява документите . Не чувах какво говори полицаят , но човека от Аудито го чувах идеално. Та слезна проверяваният и каза , че е пил една бира. Полицаят го покани към патрулката , влезна вътре , а младежа остана отвън . Духна на дрегера (чух че изтидитка) и се започна одисеята . Накратко ще напиша какво разбрах от това , което чух.
Значи човека с Аудито работи като дизайнер , гаджето му го нервирала преди малко и трябвало да се разходи с колата :shock :shock :shock . Подобна глупост (да кара пиян) бил правил преди 6 години , защо пък тогава баща му го нервирал . Спомена 120 пъти , че живеее в квартала (голям праз) и също така си призна , че е изпил 4 бири (а не 1) и , че нямало да се повтори. 4-5 пъти повтори "айде да почерпиме нещо" . Незнам какви бяха отговорите на полицаите , също така спомена , че баща му е от МВР и ще му оправи акта :shock :shock :shock но това полицаите не ги интересувало , та по-добре за тях било да ги почерпи.
В крайна сметка след 15 минути разговор през прозореца се запъти към колата си , все някаква сума пари , хвърли я през прозореца , обеща , че се прибира веднага и живеее на 2 преки по-нагоре (с колата ще си ходи естествено) . СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА СИ ГО ПУСНАХА , ДАЖЕ НЕ КАРАХА СЛЕД НЕГО , та тоя може да живеее в Люлин примерно.
Яд ме е , че съм на 7-ми етаж и да записвам говор няма да се чуе. Пожелавам им на тия полицаи , някой ден да ги удари пиян гъз като тоя та да осъзнаят , че 20-30-50те лева , които са взели от него няма да им оправят живота.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 28 сеп 2009 15:46

Снощи към 20.00 спирам пред Флората в Студентски град до Зимният дворец,паркирам зад един с Киа Маджентис(новата) на фирма Уелол нещо си.Тръгвам да пресичам и в същото време тоя бастун решава да изкезе назад и приближава ли приближава към моята броня :shock .Застанах по средата на лентата да видя дали ще ме подпре и о чудо,той успя.Започнах да ръкомахам да слезе,а тоя си седи вътре и си тръгна все 1 нищо.Явно се смути бяхме 6 човека,видимо агресирали ,от удара нищо и нямаше на бронята ми,пък и дори да имаше да беше слезнал да кажа бате извинявай не те видях.А той си отпраши все 1 нищо,просто за пореден път се уверявам в това какви същества са зад волана.Боже упази :banghead: .Яд ме хвана,че не тръгнах след него да го видя по-надолу дали нямаше да спре "мъжагата" :twisted: .Ейй аман

Последна промяна от stoqn_g60 на Съб 02 яну 2010 0:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пон 28 сеп 2009 16:04

Хм че аз бях там по тва време... ама съм свикнал да се обръщам само при трясък mhihi . Както днес... Седя си в стаята (блок 59 малко по-нагоре от предния случай) и чувам некъв трясък... Какво да видя като излязох на терасата... Един с мотор влязъл направо под едно спряло пунто. Така и не разбрах кой беше виновен, ама ми се стори че тоя в пунтото беше спрел много навън в платното...
Но все пак да покажа малко по-нагоре от метро станция Мусагеница един как кадърно беше паркирал :D

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 28 сеп 2009 16:58

Exell написа:Не съм сигурен , че тая история е за тука , но все пак тоя си е идиот.
В събота през ноща (около 04:30ч. сутринта) реших да изпуша една цигара на прозореца . Още с отварянето забелязвам по улицата да се движи едно ауди комби А4 много бавно и леко си криволеше. Забелязах , че зад него се движи патрулка и точно пред моят вход му свирнаха с сирената да отбие. Оня спря и зачака. От патрулката слезна шофьора с фенерче и започна да проверява документите . Не чувах какво говори полицаят , но човека от Аудито го чувах идеално. Та слезна проверяваният и каза , че е пил една бира. Полицаят го покани към патрулката , влезна вътре , а младежа остана отвън . Духна на дрегера (чух че изтидитка) и се започна одисеята . Накратко ще напиша какво разбрах от това , което чух.
Значи човека с Аудито работи като дизайнер , гаджето му го нервирала преди малко и трябвало да се разходи с колата :shock :shock :shock . Подобна глупост (да кара пиян) бил правил преди 6 години , защо пък тогава баща му го нервирал . Спомена 120 пъти , че живеее в квартала (голям праз) и също така си призна , че е изпил 4 бири (а не 1) и , че нямало да се повтори. 4-5 пъти повтори "айде да почерпиме нещо" . Незнам какви бяха отговорите на полицаите , също така спомена , че баща му е от МВР и ще му оправи акта :shock :shock :shock но това полицаите не ги интересувало , та по-добре за тях било да ги почерпи.
В крайна сметка след 15 минути разговор през прозореца се запъти към колата си , все някаква сума пари , хвърли я през прозореца , обеща , че се прибира веднага и живеее на 2 преки по-нагоре (с колата ще си ходи естествено) . СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА СИ ГО ПУСНАХА , ДАЖЕ НЕ КАРАХА СЛЕД НЕГО , та тоя може да живеее в Люлин примерно.
Яд ме е , че съм на 7-ми етаж и да записвам говор няма да се чуе. Пожелавам им на тия полицаи , някой ден да ги удари пиян гъз като тоя та да осъзнаят , че 20-30-50те лева , които са взели от него няма да им оправят живота.

Бързо допълнение - За да нулират дрегера на по-малко от 150лв не се навиват :beat_butt2

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 30 сеп 2009 17:23

Днешният призьор е с ауди А3 СА 3320

Ко****то идваше от Горубляне посока Цариградско.
Така идваше в насрещното,че се наложи цялата колона отиваща към Горубляне да спре да изчака принца.
Принца се изравни до мен и аз го похвалих с "браво,бе"!
Принца ме прати при майка ми да върша работа,обикновено която върша с неговата мама.
Послание до принца:следващия път ще дойде и сестра ти :deal

Вчерашният лауреат има фиат(някакво купе) СА 6040.
Той също обича насрещното платно за движение,когато има колона в неговото.
Изчака най-удобния момент за изненада и успя-така рязко без мигач нахлу срещу идващите коли ,че не им остана време да го попсуват дори

На двамата сладури им пожелавам много бързо да стигнат ,закъдето са се забързали...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 04 окт 2009 17:15

На няколко кръстовища този хубавец все пред мен. На едното, басейн "Червено знаме", аз съм първа кола, зад мене няма никой и този кретен застава пред мен, на пешеходната пътека и в насрещното платно. За една кола! Какви ли идиотщини ще направи ако имаше 10. После на другия светофар пак на пътеката спира. На следващия пак (втората снимка).

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 04 окт 2009 17:32

Taka са тея,пътя е техен и все бързат.Те не могат да чакат. :dummy:

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Нед 04 окт 2009 17:49

КАТ имат ли мейл ?

heavy metal zork

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пон 05 окт 2009 11:53

Колега maxpayne, досега не съм видял нормално шофиращ водач на BMW X3, X5 и Х6 :twisted: Не трябва да те учудва подобно поведение от такива. На мен същото ми го спретна една мома с Мазда 121 с регистрация ОВ.... /нищо лично към колегите от Ловеч/, реши че трябва да е преди мен на ляв завой от "8ми декември" към "Кл.Охридски" до ОМV-то. И това при положение, че съседната лента за ляв завой беше свободна. :screwy
Естествено последното действие й ограничи силно видимостта спрямо светофара и след като се заговори спокойно по мобилния на вече зелено, най-малкото което успях да направя с удоволствие, бе да я освиря мощно с клаксона. :twisted: :beat_butt2

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 05 окт 2009 12:07

Просто в България малко нормални хора с честен труд си купуват джипове. Повечето са мутри, които си мислят че света е техен. А пък и много ги забелязваме - ако го направи някой с нормална кола казваш "оф поредния селтак", но на джипа казваш "гледай сега тоя понеже има пари и си позволява каквото си иска".

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пон 05 окт 2009 19:42

Днес си карам на магистралата и... един кара изпреварва ме и до тук добре... ама после спря и зад мен идваше кола и на такъв наклон ако си изтърва скороста е трудно да я наваксам с моя AAZ мотор и... :oops: почнах да изпреварвам малко като... ИДИОТ от дясно... ама ми беше кипнало...

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 05 окт 2009 19:48

Мисля, че веднъж коментирахме правилника за изпреварване от дясно. Изпреварване е, когато се престроиш на дясно и го минеш. Ако си си бил в тая лента и просто караш по бързо от левия не се води изпреварване.

Върни се в “Пътеводител”