Не съм сигурен , че тая история е за тука , но все пак тоя си е идиот.
В събота през ноща (около 04:30ч. сутринта) реших да изпуша една цигара на прозореца . Още с отварянето забелязвам по улицата да се движи едно ауди комби А4 много бавно и леко си криволеше. Забелязах , че зад него се движи патрулка и точно пред моят вход му свирнаха с сирената да отбие. Оня спря и зачака. От патрулката слезна шофьора с фенерче и започна да проверява документите . Не чувах какво говори полицаят , но човека от Аудито го чувах идеално. Та слезна проверяваният и каза , че е пил една бира. Полицаят го покани към патрулката , влезна вътре , а младежа остана отвън . Духна на дрегера (чух че изтидитка) и се започна одисеята . Накратко ще напиша какво разбрах от това , което чух.
Значи човека с Аудито работи като дизайнер , гаджето му го нервирала преди малко и трябвало да се разходи с колата

. Подобна глупост (да кара пиян) бил правил преди 6 години , защо пък тогава баща му го нервирал . Спомена 120 пъти , че живеее в квартала (голям праз) и също така си призна , че е изпил 4 бири (а не 1) и , че нямало да се повтори. 4-5 пъти повтори "айде да почерпиме нещо" . Незнам какви бяха отговорите на полицаите , също така спомена , че баща му е от МВР и ще му оправи акта

но това полицаите не ги интересувало , та по-добре за тях било да ги почерпи.
В крайна сметка след 15 минути разговор през прозореца се запъти към колата си , все някаква сума пари , хвърли я през прозореца , обеща , че се прибира веднага и живеее на 2 преки по-нагоре (с колата ще си ходи естествено) . СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА СИ ГО ПУСНАХА , ДАЖЕ НЕ КАРАХА СЛЕД НЕГО , та тоя може да живеее в Люлин примерно.
Яд ме е , че съм на 7-ми етаж и да записвам говор няма да се чуе. Пожелавам им на тия полицаи , някой ден да ги удари пиян гъз като тоя та да осъзнаят , че 20-30-50те лева , които са взели от него няма да им оправят живота.