Незнам колко посочно е ,но няма задължаващ знак с указана посока за движение,след бариерата на бизнес парка.
Така бе допреди един месец

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
malcho написа:В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
И аз съм останал със същото впечатление.
Там е ужасно.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
malcho написа:В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
По-скоро там всеки има кола, дори и тези, които не могат да карат.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
вчера си карам аз вечерта към 23:20 между две села гледам срещу мене идва една кола ама кара на средата на платното и понеже рядко карам на дълги му светнах понеже и той караше на дълги обаче като включи късите единия фар му продължи да свети на дълги и да си кара по средата на платното
не ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE

щом не сте се ударили значи е било духчето Каспър с неговата кола

-
- Автомобил:
- Двигател:
Така дойде и моят ред да се оплача какво ми се случи на 6.11.2009г.Прибарм се аз от работа и на път за вкъщи някаде към 18:50 се намирам на ул.Добротич това е улица в кв.Красна Поляна от която се излиза на булеварт Овче Купел точно до 91-во мисля че беше училището,та седя си аз в задръстването и по едно време гледам някъв с пежо 406 с регистрационна табела СА3949РА испреварва цялата колона минава през легналите полицай поне с 60 а там пресичат деца,и хоп спирачки защото в насрещното започнаха да идват коли,и стана атското задръстване,тоя идиот седя така поне 4 мин. в насрещното колите започнаха да свирят и глупакът вклучи задна и от там една мрусна газ назад с навид десен волан и
директно отнесе цялата моя лява страна на колата от там аз искачам,бях с един колега и той слиза и почваме да тичаме кум камикадзето на пежото,обаче тоя му запали гумите и влезе в няква пряка,качих се обратно в колата и са се чудя какво да правя на кат ли да званя на застрахователи... изведнъж го гледам тоя образ дето ме удари как излиза от последната пряка на ул.Добротич и се готви пак да испревари 4 коли за да излезе на Булеварда,от там с колегата тичаме към него да се расправяме,тоя като ни видя тръгна към нас за една бройка да ме отнесе и отнесе един доста сериозен шут в заден десен калник,оспя да избяга но му имам номера на колата и т.н. викнах кат и застрахователи и от петък е пуснат за издирване,щетите по мойта кола са огледало за боя +нов корпус,шофьорска врата за боя,заден калник за боя,всички лаисни от лявата страна са исподрани+лаисната на предната броня,просто нямам думи тоя ми е...мам... Моля ако някой види вапросното пежо да ми пише на лични.

Последна промяна от Black_Devil на Нед 08 ное 2009 20:42, променено общо 1 път.
-
Днес си карам по Ботевградко шосе, минавам на зелено на около 15 от 30 секунди и хоп.....някакъв мангал с каруца пресича най-нахално булеварда. Значи пресекъл е едното платно, трамвайната линия и другото на червено от поне 10-15 секунди. Надух му клаксона, доста очуден тръгна да спира. Добре че не карах бързо та успях да го заобиколя. Такива трябва да ги вкарват в затвора. Как може колоната коли в пряката да виси 10 минути на светофара, а нашия принц да си мине като първия пич...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Black_Devil написа:... болеварт Овче Купел ...
Знам, че темата не е за правопис, ама как да се сдържа - това е свръхчовешко направо

Последна промяна от Varbona на Пон 09 ное 2009 13:23, променено общо 2 пъти.
Причина: Хаха- променил го е колегата - на "булеварт Овче Купел "...
Причина: Хаха- променил го е колегата - на "булеварт Овче Купел "...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
kacarov_dupnitsa написа:единия фар му продължи да свети на дълги и да си кара по средата на платнотоне ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата
![]()
Това е някаква мистика или паранормално явление!
Той кара по-средата /демек върху осовата линия/!
Ти караш плътно до осовата линия!
И се разминавате без да се ударите

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите
Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите

Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!
-
doaiena написа:Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти
Ами май второто. ул. Симеон е чудесен пример колко смешно карат по-голямата част от българите когато пътя е малко по-тесен и обстановката е малко по-сложна. Всеки гъзарее на магистралата и обяснява как е карал с 200 с една ръка, но като трябва да се разминават коли, когато трябва да се изчакват хората с предимство при по-ограничена видимост става ето това. И мене почти всеки път по Симеон ме засича някой от преките. За мен вече стана нормално да карам в дясна лента на трилентов булевард (понеже вече в средна и лява карат тирове и рейсове) и някой да си излиза без да погледне.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
doaiena написа:Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите![]()

ти си , найстина си ти

http://vbox7.com/play:4a7e2fd7&r=emb

-
- Автомобил:
- Двигател:
..
Последна промяна от Saladin на Вто 22 дек 2009 14:12, променено общо 2 пъти.