! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот theultimate » Сря 11 ное 2009 17:51

Просто трябва камери навсякъде. Защото в момента ако стрелям по някой с пистолет и не го уцеля това е опит за убийство. Ако обаче мина на червено, той набие спирачки и не го уцеля....получавам една псувня, среден пръст и толкоз. Някои псуват, други слизат да се бият като горните двама колеги, ама тъпаците на другия ден засичат по същия начин след като няма наказания.

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Сря 11 ное 2009 18:50

Всяка проява на саморазправа е грешна. Иначе и на мен ми иде да удуша някой участник понякога.

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Сря 11 ное 2009 19:00

kacarov_dupnitsa написа:вчера си карам аз вечерта към 23:20 между две села гледам срещу мене идва една кола ама кара на средата на платното и понеже рядко карам на дълги му светнах понеже и той караше на дълги обаче като включи късите единия фар му продължи да свети на дълги и да си кара по средата на платното :banghead: не ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата :banghead: :banghead:

Колеги исках да кажа че съм карал крайно в дясно ама съм се объркал :063: чак на мене ми стана смешно като си го прочетох :lol: :lol:

Mihail_Dimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihail_Dimov » Сря 11 ное 2009 19:11

Абе всякакви ги има по пътищата. Наскоро си карам и настигам една жигулка, бяла много чиста, карана от видимо възрастен човек и си карам зад него, това става нагоре по един байр в града. Изведнъж без мигач без нищо наби спирачки и зави вдясно. Движехме се в колона може би 10тина автомобила на разстояние от около 5-10 метра като зад мене имаше момче с голф3 което много яко ме натискаше. И аз набих спирачки и тоя отзаде как не ме нацепи незная. Няколко дена след това пак си карам и спирам на стоп. Ще завивам надясно по главен път и отлявата ми страна прближава син сеат ибиза каран от жена. Жената кара с пуснат мигач за надясно (ще завива надясно в улицата на която аз чакам и аз леко тръгвам и оная едни свирки безмалко да ме удари и продължава да си кара по главния път с включен мигач без да завие на 2-те пресечки до светофара) Мене ми кипна и тръгнах след нея. Сигурно 10 минути карах след нея, свирих и все едно сме на сватба, светках и, на кръстовищата направо залепвах за нея и накрая я оставих се прибира че ми стана жал за жената..

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Сря 11 ное 2009 19:24

Абе Мишо, не знаеш ли, че забравен десен мигач не я задължава да завие надясно. Ако тя е с предимство - ти чакаш независимо от мигачите и. И защо досаждаш с клаксон 10 мин. Идеота в случая си ти . Научете правилника, да го е...

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 11 ное 2009 19:39

Това ми изглежда пълно безумие....да не даваме мигачи товага? Покажи къде в закона се казва че може "да забравиш мигача". Аз общо взето изчаквам малко да вида дали наистина намалят или са ботове като гореописаната и си минавам.

Потребителски аватар
olele39

Мнениеот olele39 » Сря 11 ное 2009 19:54

theultimate написа: Аз общо взето изчаквам малко да вида дали наистина намалят или са ботове като гореописаната и си минавам.

Това имах в предвид. А който не разбира правилника, се нерви и свирка.

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 11 ное 2009 19:56

Правилника го разбирам чудесно. Но знам че живеевм в България, а именно:

-Въпреки че си с предимство, гледаш този на стоп дали ще спре
-Въпреки че е дал десен мигач внимаваш да не завие на ляво
-Въпреки че си на зелено гледаш да не би някой да ти пресича пътя на червено

Това не е разбиране на правилника, а анархия...

Потребителски аватар
olele39

Мнениеот olele39 » Сря 11 ное 2009 20:13

Малко преекспонираш, но точно така кара изстрадалият градски шофьор.

Mihail_Dimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihail_Dimov » Сря 11 ное 2009 22:01

Аз съм млад шофьор и попринцип чакам. Но неможе 300 метра да караш с включен десен мигач. Аз несъм изкочил на пътя а просто леко се приплъзнах няма и 20см и като видях че няма да завие просто спрях но olele39 така и се полага да се научи, защото ако беше някой друг можеше и да го удари.

Относно правилника- Много са малко хората който го спазват. Онзи ден си карам по главната и съм на зелено и си карам с 40 и продължавам напреде и някав чичка който е на червено ми свирка и мята защо минавам :screwy

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 11 ное 2009 22:13

Mihail_Dimov написа:Аз съм млад шофьор и попринцип чакам. Но неможе 300 метра да караш с включен десен мигач. Аз несъм изкочил на пътя а просто леко се приплъзнах няма и 20см и като видях че няма да завие просто спрях но olele39 така и се полага да се научи, защото ако беше някой друг можеше и да го удари.

Относно правилника- Много са малко хората който го спазват. Онзи ден си карам по главната и съм на зелено и си карам с 40 и продължавам напреде и някав чичка който е на червено ми свирка и мята защо минавам :screwy

дам нека и е на жената , че тъпата долна мръсница си е забравила мигача, нека и е сечено на тая кифла , нека я убием с камъни , нека я псуваме , нека и се заканваме...
такъв тъпунгер като тебе и 15 секунди да ми свири зад мен , ще спра и ще ти светят мигачи поне час , чак нема да ти се верва :kissy:
ако беше некой с Г-класа , дали щеше да свириш така бе , комплекс ?

ПП: аман от хора с селски манталитет :012:

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 11 ное 2009 22:37

А не е ли проява на див селски манталитет каката да пусне мигач и след като той тръгне да излиза, тя да му надуе клаксона, без изобщо да погледне че е дала мигач? Щото и мене ми се е случвало да забравя мигач, прецаках един човек, но взместо да му надувам клаксон му махнах с ръка за извинение...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 11 ное 2009 22:39

theultimate написа:А не е ли проява на див селски манталитет каката да пусне мигач и след като той тръгне да излиза, тя да му надуе клаксона, без изобщо да погледне че е дала мигач?

Не , не е , при положение че е забравила мигача и следователно незнае че е пуснат....
абе кви хора сте , на жени почнахте да скачате , не мъже а п**ки

ПП: да бе да , некъв ми излиза от пряката , аз преди да му свирна проверявам дали съм пуснал мигач , дали съм на къси или дълги , колко атмосвери ми е резервната гума , дали ми лови хубаво ръчната , дали светлоотразителната ми жилетка е изгладена и сгъната и всички светлини ли ми светят и тогава свирвам ...
:screwy

Последна промяна от hooligans на Сря 11 ное 2009 22:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 11 ное 2009 22:40

hooligans написа:
theultimate написа:А не е ли проява на див селски манталитет каката да пусне мигач и след като той тръгне да излиза, тя да му надуе клаксона, без изобщо да погледне че е дала мигач?

Не , не е , при положение че е забравила мигача и следователно незнае че е пуснат....
абе кви хора сте , на жени почнахте да скачате , не мъже а п**ки

вярно, че е гадно да пускаш мигач без да предприемаш маневра, но се случва..

theultimate

Мнениеот theultimate » Сря 11 ное 2009 23:36

hooligans написа:абе кви хора сте , на жени почнахте да скачате , не мъже а п**ки

Само дето за разлика от нормалния живот, колата независимо дали я управлява жена или борец може да причини едни и същи неща. Или може би ако те блъсне карасива руса мацка ще бъдеш истински кавалер, докато ако е някой мангал ще се стигне до разправии? Май затова е такъв трафика в България - защото правилата и вината се интерпретират в зависимот от това колко е як/красив шофьора и колко е скъпа колата. Малко пресилено е да гониш някой с клаксон че те е засекъл, но е нормално човек да се вбеси, да надуе за малко клаксона и да запсува :mrgreen:

Последна промяна от theultimate на Чет 12 ное 2009 0:15, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Пътеводител”