! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
black`
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот black` » Вто 17 ное 2009 18:00

Много голям идиот със сив металик Ауди RS4-комби, с номер СА нещо си. Колега пожелавам ти искрено, както искаше да ме изпреварваш в завой на Е79, тесния участък след Кресна, и да помелеш не само мене, ами и насрещно идващата кола и тази зад тебе, която изпревари по същия начин, както ме натискаше отзад в половината насрещна лента. Следващия път по-бързо да се отървеш от мъките си в най-близкото до тебе дере през мантинелата по Е79, а не да тормозиш с ограничения си селски мозък излишно невинни хора.
Боклук такъв смотан комплексиран. И другия път като пътуваш свали от колата и жената която возеше до тебе, за да се показваш къв си "мъж" пред нея, защото и тя не е виновна че си роден толко тъп! :bishop

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 17 ное 2009 21:16

Просто не мога да повярвам на очите си за заплахите и заклинанията, които се изказват в тази тема. :не:
Колега black', развали доброто ми впечатление от теб. Пий една ракия и успокой топката. Че човекът ще си намери майстора, то е ясно, ама чак да му го пожелаваш...бъди ларж...важното е, че си се справил в ситуацията.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 17 ное 2009 22:16

Просто такава меко казано просташко-малоумна ситуация не ми се беше случвала, а карам от доста време и съм попадал на всякакви идиоти по тия пътища. Ама тоя беше направо на върха, нема друг такъв... И гледа че идва кола отсреща в завоя докато напира 2см от бронята ми. :shock А се движим 100 110, няма какво повече да описвам. :? За какво да застрашава живота на 3 коли хора като може и сам да се убие. :screwy Даже ако толкова бърза за там да спре, за да каже, ще му помогнем. Не да бърза да прави тежки верижни ПТП-та заради комплексите си. :screwy Пък колко съм бил ларж спрямо такива хора досега само аз си знам, но и нищо не се е променило. Даже обратното. Става още по зле като човек е ларж спрямо тия индивиди. :wink: А най-лошото е, че такива като тоя утре са поредната новина ала тип всяко чудо за 3 дни. 5-10 жертви и после нищо съществено не се случва, както обикновено става в смотаната ни държава. А заслужава да е сам в мъките си говедото. :screwy Да не говорим пък и как повечето от тия се измъкват невредими след такива случаи. После пак карат необезпокоявани и почернят още сумати невинен народ заради простотията си. Явно по друг начин освен тоя няма как да се отърси човек вече от простотията и ла...та в който тънем.
Така или иначе пак ще се видим там рано или късно, за къде бърза да го питаш... death

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 21 ное 2009 17:09

Снощи един селяк със син кадет беше свил в насрещното на детелината на Яворов и Цариградско ( като се слиза от Цариградско на Яворов посока Подуене ). Явно си е мислел че от там се слиза за тв кулата, защото след като мина през насрещното, направи обратен завой на Яворов към румънското и после на светофара обратен за ТВ кулата.. баси.. колкото и да не познаваш района.. поне малко мисъл требе да имаш :screwy ..аа тоя тотален имбацил!

Бтв.. от няколко месеца смениха знаците за предимство на улицата дето минава пред кино арена младост и пътят дето идва от тунелчето и продължава по надлеза, но това не пречи на некви кретени редовно да отнемат предимство или пък да чакат второто причастие въпреки че са с предимство...

iphone1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iphone1 » Сря 25 ное 2009 11:26

doaiena написа:Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите :banghead:
Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!

Абе колега не се нерви чак толкова бе, ще си изкарасх белята някке. Не се знае на кое намазано келеме ще попаднеш, ще ти се отяде нещо, ще му ковнеш 2 шамара и ще те осъди. Имам приятел, който вече яде този прът

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Сря 25 ное 2009 11:59

Тая сутрин на орлов мост един колега от drifting-bg или нещо от сорта за малко да ми изкара белята... Светва зелено на светофара и аз си тръгвам като поглеждам дясното огледало в последния момент и виждам едно сиво БМВ как излиза от BUS лентата, ама не съм си мислил ще е проблем, защото си мислих, че като нормален човек ще си завие надясно или ще продъжи направо... ДА, ама НЕ... Колегата от най-дясната лента зави наляво като спрях на сантиметри от него... Кажете ми, що за хора...

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 25 ное 2009 19:26

Traytor написа: едно сиво БМВ

Това е една от трите марки автомобили,имащи предимство.
Traytor написа:Кажете ми, що за хора...

Хора ли?
Да не би водачът на бялата астра РК 6411..да е човек...при спрял рейс на спирка преди завой,и двупосочно движение с непрекъсната лента,след като беше две коли зад рейса,предприе най-пернишката маневра,при това без пътепоказател :не: Отавям настрана липсата на дясна задна светлина :не:
Отвратително поведение от градО забелязвам всяка сутрин.

Сладур с рено меган ли е,сафран ли е,аве някакво синьо с # СА 5660 се държеше на платното ,така както вкъщи в хола пред майка си-всички са му длъжни... :dummy:

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 26 ное 2009 8:30

Оня ден около 15 мин карах зад голф двойка, с РК регистрация, и ЕДНО нарушение не направи колегата, чак и мигачи пускаше! :shock :lol:

А днес една мацка по Евлоги Георгиев си шареше през платната, половината време караше по линията между платната, ама така, че никой не може да я подмине ни от ляво, ни от дясно. Разбира се, горепосочените "маневри" без мигач, без поглед в огледалото.

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Чет 26 ное 2009 13:20

Значи нямам нищо против Перник или който й да е град.Заради маршрута им през София ги срещам всяка сутрин.
Просто ако там шофират така,не е необходимо и тук....Всеки си носи умствения багаж и работи с него,както намери за добре.
Срещнете ли фиеста синя С 7160...спрете,огледайте се добре дали е на повече от 300 метра и продължете безопасно

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Чет 26 ное 2009 17:52

Тая сутрин на светофара след надлез надежда посока гарата, става дума за светофара след отклонението в локалното...Та спирам аз в лявата лента и до мене едно такси , корейско някакво с жена вътре шофЕр....и гледам колата леко насочена към мена и волана навит наляво...Светва зелено...и аз тръгвам, и тя тръгва...право към мене...
и не се сеща да пусне газта...ами си гази мъжката :) Малий с какви движения го въртеше тоя геврек да се върне в лентата...не е истина...изприщих се...после имаше други изпълнения...едно от които любимата ми игра на пътя в градската джунгла...а именно:
Карай, така че нито левите нито десните ти гуми да пресичат осевата линия , след като веднъж последната е попадната между тях...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 28 ное 2009 1:41

Днес , една ми караше прекалено странно , и реших да я задмина
е НЕ МИ СЕ ВЕРВАШЕ :shock :shock :shock :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

с лявата ръка гушнала в скута и от ония малките псета , с дългия прав косъм , с другата превключва скорости , върти волана и го гали :shock :shock :shock :shock :shock :shock

БМВ 3-та серия , от по старите

м*м* и д*е*б*

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 28 ное 2009 15:47

Идиота днес бях аз :? Влизам в кръговото на 4-ти километър и пред мене един трабант,той влезе вътре и изпърпори и помислих,че е тръгнал и си гледам от ляво няма коли и помалко се изнасям и по едно време се чу един звук mhihi Тоя почна да ми обяснява как трабантите са уникални и колко са скъпи и редки частите за тях,ама се разбхраме(бронята му беше леко хлътнала,а на мойта удара пое рамката около номера та дори и драскотина нямам. Всеки прави грешки. :dontknow:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 28 ное 2009 17:36

kaiser666 написа:Идиота днес бях аз :? Влизам в кръговото на 4-ти километър и пред мене един трабант,той влезе вътре и изпърпори и помислих,че е тръгнал и си гледам от ляво няма коли и помалко се изнасям и по едно време се чу един звук mhihi Тоя почна да ми обяснява как трабантите са уникални и колко са скъпи и редки частите за тях,ама се разбхраме(бронята му беше леко хлътнала,а на мойта удара пое рамката около номера та дори и драскотина нямам. Всеки прави грешки. :dontknow:

Аз миналата година направих същото, но аз бях с трабант и помислих че другия е тръгнал :D Иначе някои части за трабант наистина са скъпи. Ако бронята е от стария модел без пластмасови ъгълчета - половината форум търси такива неудряни и никъде няма.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Нед 29 ное 2009 19:49

theultimate написа:
kaiser666 написа:Идиота днес бях аз :? Влизам в кръговото на 4-ти километър и пред мене един трабант,той влезе вътре и изпърпори и помислих,че е тръгнал и си гледам от ляво няма коли и помалко се изнасям и по едно време се чу един звук mhihi Тоя почна да ми обяснява как трабантите са уникални и колко са скъпи и редки частите за тях,ама се разбхраме(бронята му беше леко хлътнала,а на мойта удара пое рамката около номера та дори и драскотина нямам. Всеки прави грешки. :dontknow:

Аз миналата година направих същото, но аз бях с трабант и помислих че другия е тръгнал :D Иначе някои части за трабант наистина са скъпи. Ако бронята е от стария модел без пластмасови ъгълчета - половината форум търси такива неудряни и никъде няма.

изрежете си от картон mhihi

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 29 ное 2009 22:22

Трудно....бронята е железна. А калниците и капаците са пластмасови. Ще се радвам ако някой ме светне за митичния трабантов картон за да спестя от кърпене на праговете :mrgreen:

Върни се в “Пътеводител”