! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
SobieskiVanilla
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот SobieskiVanilla » Пет 04 дек 2009 22:04

Mладост-1, за 10 минути 2-ма идиоти...
В тясна улица, аз, след мен 3 автомобила. Насреща - гъзар с Мерцедес, от тея, спорните :) Та, реши, че ние сме му длъжни, при условие, че той трябваше да дръпне назад 3 метра, ние /4-те коли/ - поне 20. Седя, чуди се, светка ми, свири с клаксона. Аз пък си загасих двигателя, извадих си вестник, и не щеш ли - чудо! Той мръдна назад!!!
Таман реших, че вече няма какво да ме учуди - мома с А-класа, монтанска регистрация /нищо против Монтана!/. Влиза в забранена улица, след мен още две коли, мацката обаче не може да върне назад. Обаче тоя път номера с вестника нямаше да мине, защото в кухата глава акъл нЕма. Та трябваше 3-те коли да връщаме. После цирк - не можа да вземе завоя, та се наложи 3 маневри да прави...
Това ако не са ИДИОТИ на пътя...
Поздрави!

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пет 04 дек 2009 22:14

rageforyou написа:Да дадеш предимство е равносилно на това да дадеш на един човек шанс за живот!Ето така карам аз , пък и съм забелязал , че когато не бързам винаги стигам по рано .

така се опитвам да правя и аз ама не става, поне тука в търново при първия опит да пусна някой за ляв завой например и отзад ще ме н....т :screwy

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пет 04 дек 2009 22:42

SobieskiVanilla написа: мома с А-класа, монтанска регистрация

да не би А-класата да е била тъмно червена бордо, а момата една такава симпатична русолява? mhihi

иначе и аз снощи имах подобна ситуация в една от кварталните улички, тя и без тва си я тясна, а и вечер от едната страна спират винаги коли. Аз тъкмо майсторски минах през няколко тесни участъка едновременно с тва избягвайки неколко тежки дупки и си мислех колко добър шофер съм станал и хоп гледам пред мене некакъв опел и две момичета вътре. Абсурд да се разминем, а и от другата страна на пътя имаше колчета, та им мигнах да дадат назад след 10тина метра имаше едно по-широко. Почаках малко и в отговор и те ми мигнаха.. ама аз тряше да връщам сигурно 100 метра на заден и то тъмно, няма никакво улично осветление, като отстрани всеки си спрял как си иска - на един му се подала предницата леко, на друг задницата, трети калника му стърчи.. слезнах така любезно им обясних ситуацията на момичетата, те след като се поотърсиха от първоначалния шок и така леко опиянение и захлас :mrgreen: викат оо не можем на заден, ти ше мърдаш! И така.. от как си взех изпита по кормуване не се бях потил толкова зад волана, ама кво да се прави

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Съб 05 дек 2009 2:21

Вчера си карам по Ботев с личната кола на шефа (която е доста скъпа) и возя родителите му. На светофара с Тодор Александров ще правя ляв завой обаче бързах и се наредих първа кола на трамвайните линии (за щастие). Преди да ме пусне свеофара последно минават тези които правят ляв завой от Тодор Александров по Ботев. Видях че на тях им светва червено и след кратък интервал ми светва и на мен зеленото. Тръгвам и вече съм навлязъл в кръстовището и в тоя момент някаква овца с А класа се излетя на червено да завива по Ботев. Едвам спряхме броня до броня, добре че бях на релсите а не в лентата иначе щеше да ме отнесе и въпреки че колата има застраховка да ми излезе през носа. Малко по-късно съм спрял с мойта кола в една пряка до медицинска академия и чкаме с едно момче една пиятелка да ходим на кафе и гледам как някакъв влиза в насрещното (в час пик в малка уличка) естествено срещу него колона от автомобили.... олигофрена почва да се пробва да паркира на неъзможни места безуспешно и тръгна да връща назад и момчето с мен ми вика тоя като го гледам как маневрира ще те удари и в следващия момент ме прасна изотзад. Накрая момичето което чакахме дойде и му освободих мястото след малък скандал да вземе да се научи да кара и да прочете правилника за да паркира преди да е почупил всички коли в квартала

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Съб 05 дек 2009 12:14

Вчера бях по работа в Пловдив. Излизаме с колегата от там и си караме към магистралата за София. Минавайки покрай заводите на Либхер (пътя е две платна с по две ленти и разделителна ивица между платната) някакво рено със Сливенска регистрация си кара на аварийни в нашето платно срещу нас... Премигания, свирене, няма резултат... Разминахме се и в огледалото видях как щяха да се ударят с една изпреваршаща кола отзад...
Разбирам, че се случва да се обърка понякога човек, но логиката е да обърнеш и да намериш къде да си влезеш в правилното платно, а не да караш в насрещното движение докато излезеш някъде.
Прави ми впечатление, че все повече и повече хора карат все едно са единствени на пътя...

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Нед 06 дек 2009 20:40

Преди половин час - бяло Ауди R5, може би, не го видях както трябва - слаломираше с мръсна газ между колите по бул. България от НДК нагоре.
На светофара с Гешов - хвана го червеното, влезе в най-лявата лента, където имаше коли, качи през бордюра на трамвайната линия, излезе пред всички и зави НАДЯСНО на червено през трафика :shock :shock :shock

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 07 дек 2009 17:40

feersum написа:Преди половин час - бяло Ауди R5, може би, не го видях както трябва - слаломираше с мръсна газ между колите по бул. България от НДК нагоре.
На светофара с Гешов - хвана го червеното, влезе в най-лявата лента, където имаше коли, качи през бордюра на трамвайната линия, излезе пред всички и зави НАДЯСНО на червено през трафика :shock :shock :shock

Aaaaa... тоя е безсмъртен, или е бързал много за някъде?!? :|
Обаче, в случаите когато се бърза много (да не дава Господ), се пускат поне аварийки... :shock

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 08 дек 2009 12:48

Kaто видя някой на аварийки да шофира и ми идва да го тресна.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 08 дек 2009 13:03

R@do написа:Kaто видя някой на аварийки да шофира и ми идва да го тресна.

Карал съм на аварийки, халогени и дълги през деня, на над 10 светофара на червено. Пожелавам ви да НЕ ви се налага да го правите ... и колегата да не ви треска (умишлено).

Последна промяна от Dragon на Вто 08 дек 2009 17:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Съб 12 дек 2009 9:16

Червен транспортер СА 3855... околовръстен път и филиповско шосе окло 13 часа вчера. Неква Вуйна беше си в лява лента (за на ляво) пред нея само една кола. Обаче тя решава да мине в дясна лента, за да изпревари тази една кола. Светва зелено (опа аз бях трета, но след маневрата на лелката станах втора кола за на ляво) минава първата кола и вуйната иска да се бутне пред мен, аз лекинко я натискам, а тя нещеш ли ми ръкомаха нещо през прозореца и виждам в огледалото и че се ядосва (па можеше и да псува-незнам)казах и да слиза ако има проблем :beat_butt2 . И те така не стига, че извърша нарушения Вуйната, ами и се кара :обичам ви . Аз се ядосах много, а и бях сам (без жената и децата) казвам си ще те гоня до следващия светофар ама дуке тя зави към Банкя. Ех "гражданко" ако четеш форума дай да си чукнем среща :beer

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Съб 12 дек 2009 10:23

И Аз се присъединявам към идиотите на пътя.

Днес сутринта щях да блъсна един Старец!
Още ми е пред очите, място не мога да си намеря от ярост и яд ,как може да съм такъв идиот.Белята става за секунди ,добре че в другото платно нямаше никой ,защото не можах да спра и го заобиколих.
Моля Ви колеги внимавайте и карайте в градски условия с не повече от 50км..На мен това ми беше за урок.
Надявам се ,че повече никога няма да ми се случи такова преживяване, уверявам Ви страшно е!

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 13 дек 2009 17:25

Колеги...
В моя квартал има едно пишлеме с бмв е36 хечбек не знам колко му е двигателя, сложил бръмчащо илиенско гърне, илиенски анджъл ейс рингове,кой знае какво жалко 1.6 или 1.8 двигателче има, но надува постоянно изчежда жалката си колица по-цар симеон и вътрешните улички в квартала, това лайно даже не живее в квартала има гадже от тук!
Но това не пречи да му набия шамарите!
Май е на възраст в този диапазон 19-21 нещо такова!
После голфаджиите били лоши шофиьори да ама не, до сега не съм видял един голфаджия да прави такива кретении като това дете!
Хм... май е люлински бек, ще го проуча, ще го науча и ще му обясна как се кара в моя квартал!!!!!

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 18 дек 2009 13:28

искам да отправя специален поздрав към всички онези, които не почистиха тази сутрин колите си от снега и създаваха димни завеси след себе си от завихрения сняг от таваните :bishop ---

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пет 18 дек 2009 13:59

Че това си е адска гъзария - скоро видях един индивид в студентски град, който го беше домързяло да изчисти скрежта. Натоварил мацките, там музики, гъзарии - стовари ги. Изчака 2 минути да си тръгнат да не се излага, отвори си вратата и започна да маневрира :mrgreen:

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 18 дек 2009 14:03

Малиии то цирк ли е да го опишеш..... включвам се в движението, а в лява лента един мл се радва на снега и си пробва гумите и спирачките, газ - спирачка постоянно, как само постоянно пробваше да шибне тоя отпреде, а хората отзад... айде мл-а спира, ама нали някой може да го цунка отзаде.. как да е стигам следващия светофар, до мен няква измъчена колица - зелено, тръгва към мен :shock бягам вкарва 2-ра тръгва на другата страна... и не не беше 300 коня, ми с летни гуми галоши и ходеше наляво надясно из 3-те ленти така поднасяше... и аз съм бил с летни гуми зимата, но като видя кво става вънка отивам и се качвам на едни превозни средства който си имат гуми и вече са почистени от снега - градски транспорт му се вика, днес се нагледах на толкова неподготвени коли за зимни условия, ама айде петко с мъжете.. задължително с кола трябва да се движат. Снежните завеси не ги коментирам, ама най-малкото да си чистят пътепоказателите!!!!!!! Приближава ме една голяма снежна топка !! Само малко беше почистено от страната на шофьора на предното стъкло и газ в лява лента , нито фаровете му се виждаха да не говорим за стопове номера мигачи... ама така не само че пречат на другите, но видях и как една дама която разбира се не е почистила се понаказа лекичко като спря рязко и целия сняг от тавана и падна на предното стъкло и чистачките не можаха да го повдигнат mhihi аре са слизай и чисти!!! a по Цар Борис кво да кажа приказка!! задръстването е на ниво, а срещу мен хвърчат както винаги някви идиоти при тези пътни условия..

Върни се в “Пътеводител”