Къде ни снима КАТ !!!
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Съгласен съм да има камери, ако ще на всеки километър. Но трябва да се вкара едно законово условие - фишовете да важат до 30 дни след момента на снимката. Или ги обработват бързо или отпадат. Не да спят в КАТ и да трупат архив и след половин година да ти идва глоба. Като не могат да ги обработват навреме, няма да вземат пари. А да не можеш да обработваш такава печатница за пари трябва или да си умствено ограничен или да те мързи да събираш парите. Чисто правно погледнато, целият "възпитателен ефект" се губи - може да превишиш скоростта и да те снимат 100 пъти докато ти дойде първата глоба. Все едно да знаят, че си сериен убиец, но да не бързат да те арестуват - да се понатрупат жертви.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Мисля , че новата камера на Цариградско шосе ще е невалидна ......докато не сложат табелата с надпис - КАМЕРА. Сега няма нищо.
Колеги здравейте!
Имам две въпросчета.
Може ли мобилна камера да снима на околовръстния път където е трилентов от крайната лява лента от едната страна през мантинелата и до другата страна на околовръстното?
http://gdnp.mvr.bg/N.../10-11-2015.htm това което пише в статията означава ли,че за моето нарушение точно преди 1 месец в София за превишена скорост което не съм сигурен,че е заснето,вече съм щял да получа фиш или щеше да ми излезе нарушението в кат,защото аз си правих и ми казаха,че няма нищо.Попринцип съм от Софийска област,кога ако са ме заснели горе доло ще ми изпратят?
Има ли камера някъде мобилна или стационарна след моста на казичене до светофара за Лозен?
Имам две въпросчета.
Може ли мобилна камера да снима на околовръстния път където е трилентов от крайната лява лента от едната страна през мантинелата и до другата страна на околовръстното?
http://gdnp.mvr.bg/N.../10-11-2015.htm това което пише в статията означава ли,че за моето нарушение точно преди 1 месец в София за превишена скорост което не съм сигурен,че е заснето,вече съм щял да получа фиш или щеше да ми излезе нарушението в кат,защото аз си правих и ми казаха,че няма нищо.Попринцип съм от Софийска област,кога ако са ме заснели горе доло ще ми изпратят?
Има ли камера някъде мобилна или стационарна след моста на казичене до светофара за Лозен?
Последна промяна от IvanMan на Чет 12 ное 2015 20:59, променено общо 1 път.
Причина: линка е грешен.
Причина: линка е грешен.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Въпреки, че съм един от първите, които разбраха за новата камера, преди 1-2 седмици се нанизах със сериозна скорост посред бял ден на нея
Ще ви държа в течение дали праща покани или не

Здравейте,
Някой има ли идея какъв е "толеранса" на заснемане с камерите (колко над ограничението са настроени да снимат).
Някой има ли идея какъв е "толеранса" на заснемане с камерите (колко над ограничението са настроени да снимат).
- brazy
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.9TD AAZ 1993
- Контакти:
мисля че 13 км , 10 си имаш право и 3 км толеранса им ,но ако си с 14 ти се пишат 11 над ограничението
- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
Здравейте колеги, питането ми е следното...
Тъй като карах, от София за Сливница, карайки натам със скорост 120-140, разбрах че при пристигането на място, бурканите на линейката ми (която бързаше да събере екип за спешна операция) не светеха, оказа се че копчето което ги пуска нещо се е прецакало и след повторно и по силно натискане тръгнаха, но уви се оказа че съм карал без тях до Сливница, въпроса ми е следния.
Има ли камери които снимат за скорост от София изхода до Сливница входа, не видях никъде знак за камера за скорост и не видях полицайе да се бяха заложили някъде, може ли някой да ми каже след като не съм видял знаци и патрулки да са ме снимали, и да кажа че от връщането наопаки работеха и със сиг бях на буркани?
Видях камери за преброяване 2 или 3 но те нали не могат да снимат за скорост за акт пред КАТ?
Мерси за отг.
Тъй като карах, от София за Сливница, карайки натам със скорост 120-140, разбрах че при пристигането на място, бурканите на линейката ми (която бързаше да събере екип за спешна операция) не светеха, оказа се че копчето което ги пуска нещо се е прецакало и след повторно и по силно натискане тръгнаха, но уви се оказа че съм карал без тях до Сливница, въпроса ми е следния.
Има ли камери които снимат за скорост от София изхода до Сливница входа, не видях никъде знак за камера за скорост и не видях полицайе да се бяха заложили някъде, може ли някой да ми каже след като не съм видял знаци и патрулки да са ме снимали, и да кажа че от връщането наопаки работеха и със сиг бях на буркани?
Видях камери за преброяване 2 или 3 но те нали не могат да снимат за скорост за акт пред КАТ?
Мерси за отг.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Няма камери за скорост там
- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
Освен ако не е имало мобилна но пък
нали и за тях трябва да слагат преносим знак за камера че снима аз не видях.. Мерси за отг.
нали и за тях трябва да слагат преносим знак за камера че снима аз не видях.. Мерси за отг.
- brazy
- Контакти:
Колеги нещо някой да знае за камерата на Цариградско ,че днеска минах намалих до 70-80 дебнах я да я подмина ама така и не я видях .Да не са решили да правят коледни подаръци като махнат камерите ?
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
И без това от 2-3 седмици не работеше...
- brazy
- Контакти:
аз попаднах на статия че тя попринцип е била само тестова снимала е но снимките са били невлидни понеже камерата не била собственост на МВР.
Здравейте колеги. На 9-ти декември на стария вече път за Дупница на правата отсечка наречена "Летището" се разминах с патрулка на КАТ. В колата бяхме 3-ма човека и се движехме някъде с около 140 км/ч. Проблемът е, че унесени в разговора, видяхме патрулката в последния момент и респективно реакцията да намаля беше нулева. Гледах в сайта на КАТ Кюстендил и не видях по обявената програма там да е имало патрул по програма. И сега след като мина време ме обвзе някакво чувство на притеснение, че са ме щракнали. Въпросът ми е - могат ли камерите в патрулките да снимат в движение към днешна дата?
Поразрових се и прочетох доста противоречива информация. Надявам се някой вещ колега да ми каже какво е положението.
Поразрових се и прочетох доста противоречива информация. Надявам се някой вещ колега да ми каже какво е положението.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Камерата на Окръжна болница я няма от два месеца.
- Крисчън
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Днес като си карах покрай София Ринг Мол видях табела за камера. Случайно някой да е информиран къде е тази камера ? Иначе табелата там е с ограничение 80 км/ч.