! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Същатата трагедия като всяка зима. Масово колите не палят, не могат да тръгнат заради летните гуми. Естествено не е виновен шофьора, а кмета. Би трябвало снега да е изчистен още преди да почне да вали, ако може и колите да са изметени.
- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Полицията издирва тъмен Голф 3 или 4
с бели стопове,крило с трети стоп,
лети джанти подобни на тези:

Регистрация ВТ.....
Ударен е отпред ниско с вероятни поръжения по тумбака...
Преди малко бяха и при нас да ни оглеждат колите.
Обикалят окръга и трябвало да огледат над 3000 коли
Вероятно е прегазен човек в събота около 3.00 през ноща...
Не пожелаха да споделят подробности,но така го схванах
Предлагам да го хванем преди полицията и да го

Регистрация ВТ.....
Обикалят окръга и трябвало да огледат над 3000 коли

Не пожелаха да споделят подробности,но така го схванах

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
goderzi написа:...
искаш после да изплащаш извънсъдебни споразумения за да прекрати граждански иск за побой ли?
след като го търсят, ще го хванат. толова много доносници има в тая държава, че едва ли ще успее да се покрие. аз една вечер спрях на околовръсното да се изпикая и веднага дойде патрулка да ме провери, понеже се е обадил "бдителен гражданин"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бате егати и пикаенето си направил честно
Смятай колко време е трябвало да се обади и да дойдат тия 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е те вардеха по - надолу
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Това не са хора а ДЕБИЛИ! Толкова ли е трудно да пуснеш една кола да се отпуши кръстовището вместо да го задръстиш? Толкова ли е трудно да изчакаш 1 минута?! Направо се побърках днес.
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Очаквай същото в неделя
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Преди малко останах потресен на паркинга пред Baumax. Имаше доста свободни места. Един с една баничарка явно беше завил много рано и със задницата беше закачил съседната кола. Вместо да се махне или поне да паркира като хората, тоя потърси човека от другата кола и..........му каза да даде малко назад не разбрах за да излезе или за да си довърши малоумното паркиране

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Отдавна се каня да напиша нещо и все си викам ще се оправят нещата, ама нейсе! Снощи пак ходих до столицата и се върнах и се чудя дали проблема с фаровете на луноходите е проблем или на мен са ми зле очите, но пък скоро ходих на преглед и нямам проблем в това отношение. Към колегите с ксенонови ламБи у фаровете - у таа киша слизайте от време на време да си измиете фаровете щото като се изкалят от предната кола пред вас, после никъде около вас не се вижда нищо или си инсталирайте система за миене на фаровете.
Фаровете за мъгла са си фарове за мъгла, а не халогени за гъзария
Една камара луноходи при ясно време с по 4-5 че и 6 фара се движат и като е натоварил 3 човека вътре трепе софите накацали по дърветата.
Има някаква криво разбрана светлинна безопасност в последно време, колко повече лампи светат толко е по - безопасно. Е те тва не е верно - светят усилени габарити за мъгла, светят халогени, светят ветлини за заден ход барабар с авараийните, абе всичко свети и по - скоро дразни отколкото да помага. То си е казано и измислено кое - кога да свети!
Не на последно място да се обърна и към колегата с половера - освен че по целия баир караше след мен на дълги светлини закачен за теглича ми, аз също можех да го изпреваря БМВ-то, но не беше безопасно, тоя убавец ни изпревари и двамата на десен завой, като 200 метра по - нататък има дълъг прав участък
И накрая само да спомена, че управлението на МПС не е само врътенье на геврека и ръчканье на скоростния лост. Иска се и малко съобразяване, скорост в завой, фаровете вместо в завоя може преди него да ги пуснете на къси, а не вътре да ми биете светкавица в очите вместо на къси да минавате.
Дано някой да прочете тоя дълъг пост и отиде да си регулира фаровете срещу 2 кинта и следващия път като е тръгнал за барбекюто на село да стигне като хората, без да отнася по хиляда псувни като ме срещне, защото когато съм без децата в колата требва да знаете че много псувам

Фаровете за мъгла са си фарове за мъгла, а не халогени за гъзария

Има някаква криво разбрана светлинна безопасност в последно време, колко повече лампи светат толко е по - безопасно. Е те тва не е верно - светят усилени габарити за мъгла, светят халогени, светят ветлини за заден ход барабар с авараийните, абе всичко свети и по - скоро дразни отколкото да помага. То си е казано и измислено кое - кога да свети!

Не на последно място да се обърна и към колегата с половера - освен че по целия баир караше след мен на дълги светлини закачен за теглича ми, аз също можех да го изпреваря БМВ-то, но не беше безопасно, тоя убавец ни изпревари и двамата на десен завой, като 200 метра по - нататък има дълъг прав участък

И накрая само да спомена, че управлението на МПС не е само врътенье на геврека и ръчканье на скоростния лост. Иска се и малко съобразяване, скорост в завой, фаровете вместо в завоя може преди него да ги пуснете на къси, а не вътре да ми биете светкавица в очите вместо на къси да минавате.

Дано някой да прочете тоя дълъг пост и отиде да си регулира фаровете срещу 2 кинта и следващия път като е тръгнал за барбекюто на село да стигне като хората, без да отнася по хиляда псувни като ме срещне, защото когато съм без децата в колата требва да знаете че много псувам

колега Одаджийски, защо ми си мисля че и моето мнение съвпада изцяло с твоето
. Много си прав за халогените ама Дупетата зад геврека не мислят така. Незнам какво губят от пускането на халогените, но печелят яко псувни не само от мен ами вече и от жената
. Да добавя, че когато настигате някой в далечината не карайте на дълги, защото след това вие сте отпред и. . . .
. На всички честита колега 

- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
goderzi написа:Полицията издирва тъмен Голф 3 или 4
Регистрация ВТ.....
Обикалят окръга и трябвало да огледат над 3000 коли![]()
Не пожелаха да споделят подробности,но така го схванах![]()
Информация от извора... :
Значи това е на кръстовището на нова-болница.
Двама са били в колата,прегазили човека,слезли и го поогледали...
Под колата бил горкия

Нямало други коли наблизо и решили да избягат...
Следователно прегазили човека още веднъж със задните колела ...
Всичко това се виждало на камерите,които са там на кръстовището.
Егати филма е било

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
НЯМА ТАКАВА ТЪПА И ОТКАЧЕНА ПУТ.............
Преди малко се спускам към Дружба от Младост и вече започвам спускането и гледам 2 фара на около 15-20 метра пред мен да изкачват баира.......
Мацка с А6 от Хасково с дете отзад кара в насрещното и не и пука че идват коли срещу нея....
Яко спирачки,рязко в ляво и из тревите с колата-само предна джанта с гума са пораженията....
Една колата която беше зад мен в дясно се завъртя и се удари и тя яко у бордюра...
А колите в началото на спускането спираха като за световно,само и само да не се ударят челно с тази с Аудито......-Някой май се натресоха една в друга...
Мацката просто искаше да се качи на моста за летището,какво толкова...

Преди малко се спускам към Дружба от Младост и вече започвам спускането и гледам 2 фара на около 15-20 метра пред мен да изкачват баира.......
Мацка с А6 от Хасково с дете отзад кара в насрещното и не и пука че идват коли срещу нея....

Яко спирачки,рязко в ляво и из тревите с колата-само предна джанта с гума са пораженията....
Една колата която беше зад мен в дясно се завъртя и се удари и тя яко у бордюра...
А колите в началото на спускането спираха като за световно,само и само да не се ударят челно с тази с Аудито......-Някой май се натресоха една в друга...

Мацката просто искаше да се качи на моста за летището,какво толкова...

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Около 13:00 минах оттам
,спасен съм
В Горубляне мерцедес СА0727 комби направи маневрата на седмицата
Идва от ОМВ и трябва да се включи към двупосочен път,като завива наляво и е без предимство.
Как обаче си го осигури?Ами леко в насрещното,откъдето идваше баничарка(без намерение да му даде път),плътно в ляво,размина се с баничката като чинно го хранеше,и навлезе спокойно сред колоната движеща се в посоката,която той искаше
Не ни е виновна държавата щом не е в затвора изродът

В Горубляне мерцедес СА0727 комби направи маневрата на седмицата

Идва от ОМВ и трябва да се включи към двупосочен път,като завива наляво и е без предимство.
Как обаче си го осигури?Ами леко в насрещното,откъдето идваше баничарка(без намерение да му даде път),плътно в ляво,размина се с баничката като чинно го хранеше,и навлезе спокойно сред колоната движеща се в посоката,която той искаше

Не ни е виновна държавата щом не е в затвора изродът
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Днес паднах като го видях тоя....
Действието се развива точно с/у Мимас преди попа. Имаше малка колона от автомобили , чакащи на светофара посока СУ към НДК. По едно време гледам в насрещното (там има и камери и полицай) един РЕКСТЪН с двама бледи младежи вътре . Та мина всички коли и застана (без видимо да се притеснява) до колите все така в насрещното платно. Мина една патрулка , изгледа го странно как тоя си чака на червен светофар , но в насрещното платно и не реагираха (заминаха си). Гледам и се чудя г-н полицай от вишката няма ли да слезне най-накрая? След 20 сек. въпросния полицай го забеляза и слезна . Застана на средата на платното , а нашия човек не тръгва (вече 20 сек. е зелено)
. Е тръгна , колите бавно се движеха , полицая застана почти на капака му и му махна да спре , оня с джипа си би аварийките , но след това реши , че не му се спира и си продължи
Полицая беше съсипан . .....
Действието се развива точно с/у Мимас преди попа. Имаше малка колона от автомобили , чакащи на светофара посока СУ към НДК. По едно време гледам в насрещното (там има и камери и полицай) един РЕКСТЪН с двама бледи младежи вътре . Та мина всички коли и застана (без видимо да се притеснява) до колите все така в насрещното платно. Мина една патрулка , изгледа го странно как тоя си чака на червен светофар , но в насрещното платно и не реагираха (заминаха си). Гледам и се чудя г-н полицай от вишката няма ли да слезне най-накрая? След 20 сек. въпросния полицай го забеляза и слезна . Застана на средата на платното , а нашия човек не тръгва (вече 20 сек. е зелено)

Тия със скъпите коли са безсмъртни...
Онзи ден - в мола. Въртим се в паркинга за място с колата на един приятел и забелязваме един S 500 (с монитори за задните пасажери) спрял почти пред авариен изход. Докато бяхме горе в мола, няколко пъти му споменаха номера и го привикаха да си премести колата. Да ама не. След 2 часа още беше на мястото си

Онзи ден - в мола. Въртим се в паркинга за място с колата на един приятел и забелязваме един S 500 (с монитори за задните пасажери) спрял почти пред авариен изход. Докато бяхме горе в мола, няколко пъти му споменаха номера и го привикаха да си премести колата. Да ама не. След 2 часа още беше на мястото си