Движението в София(та)

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Съб 27 дек 2008 10:39

kiko написа:радвайте се!!!тук пък се напълни със ,,софиянци''!!!но радостното е,че ще ви ги върнем след седмица...повлекли лютеница,пастърма ,туршия,пресни суджуци...

догодина някои ще си останат при суджуците,банките свършиха парите.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 27 дек 2008 10:44

Glove написа:Е и аз искам Варна лятото да е като сега в София ама не, така че ..... . :wink:

Чета и чувам от братовчедите от Варна че и при Вас става голям мор нон стоп, а през лятото още по-зле... Вярно ли е че и Вие гоните 1 000 000 :shock Просто останаха Варна и София ... А пък Варна с тези улички не я виждам след 2-3 години.. за съжаление разбира се.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 27 дек 2008 10:45

palikari написа:
kiko написа:радвайте се!!!тук пък се напълни със ,,софиянци''!!!но радостното е,че ще ви ги върнем след седмица...повлекли лютеница,пастърма ,туршия,пресни суджуци...

догодина някои ще си останат при суджуците,банките свършиха парите.

Който е кадърен нема да седи при суджуците. Не всички сте софиянци, а ако не бяха провинциалистите май щеше да ви дойде тегаво. Все пак хората от провинцията вършат черната работа на Софиянци. Аз НИКОГА не бих работил и живял в София, но понякога излиза някой друг обект там и проблема е че не мога да откажа /формалности/. Колкото и да не ви е приятно ще има хора като мен в София. Мога даже да кажа твърдо, че когато съм там гледам да се държа като европеец спирам на пешеходни пътеки, отдавам предимство на доста софиянци и не свиркам като сватбар.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 27 дек 2008 10:46

тая тема не върви на добре

Върни се в “Пътеводител”