Тежка катастрофа в Младост 4.. някой знае ли нещо?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Тежка катастрофа в Младост 4.. някой знае ли нещо?

Мнениеот maxpayne » Вто 09 юни 2009 1:39

Това, което научих от познат е, че джип бмв управляван от някакъв женски индивид при маневра е ударил микробуса отстрани при което буса се удря в насрещно движещия се моторист или поне го е закачил. Последния не е имал никакъв шанс буквално. Имало доста мутри после насъбрани тъй че според мен ще има сериозни опити да се потули историята. Ще гледам утре да разбера нещо повече и ако науча ще пиша.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 10 юни 2009 9:31

вчера поредната катастрофа с мотор.На бул. Европа срещу Шела преди Бриколаж към 18 часа....мотора се беше ударил странично във ван, завесите от дясно на вана бяха отворени, мотора беше на парчета....

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 11 юни 2009 8:53

Вчера видях пострадалите във ВМА...наистина неприятна гледка.

satriani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот satriani » Чет 11 юни 2009 9:37

Катастрофиралото момче е мой близък и няма никаква вина! Пред него става катастрофа и буса навлиза в неговото платно и се удрят челно! Просто понякога нещата се случват :(
Необвинявайте мотористите и не ги слагайте под общ знаменател, просто има хора и хора както безрасъдни мотористи така и безрасъдни шофьори на автомобили има. Много са причините поради които се стига до фаталния край и няма как да предвидим всичко, но истината е че караето не е шега работа.

Винаги съм твърдял, че няколко правила трябва да спазваме: да караме в града бавно, при маневра винаги да даваме сигнализация, на кръстовище макар и с предимство да намалим, ДА ГЛЕДАМЕ ЗНАЦИТЕ И МАРКИРОВКИТЕ (където има разбира се), за нередност на пътя да сигнализираме незабавно на КАТ или на Полицията!!!

За мен изцяло са виновни катаджиите защото за висока скорост, минаване на червено, каране пия те взимат рушвети! Има неща за които нетрябва да има компромис!!! Народа винаги прави своите грешки и затова е държавата и институциите за да контролират и насочват хората в правилната посока, но това е една друга тема!!!

ето линк за повече информация а случилото се: http://bikerz.bg/viewtopic.php?f=6&t=16605&st=0&sk=t&sd=a

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Чет 11 юни 2009 21:50

Момчета аз мноо ва уважавам, ама направо ме разочаровате с предните си изказвания.... ай качете се някога на мотор и тогава лейте мозък на фонтани.... за конкретната катастрофа на околовръстното моториста е нямал грама вина [както обикновено], няква тъпа пача с х5 излиза от странична улица на околовръстното и тръгва да прави обратен на широкото малко след арена, от там закача един бус който влиза в насрещното... и най-лошото се случва, и кола да е било вместо мотора пак можеше да има смърт... мисля да наведем глави вместо да плюем..... срам ме е от вас.... :bishop

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 12 юни 2009 1:40

Това беше мъжът ми...Mido.....знаете,че той държеше на всички вас........ако имате желание ... :( елате да го изпратите....утре ще пиша кога и къде.....0899346956-Невенка.В момента имам нужда от хора като вас....само вие може да ме разберете :cry: :cry: :cry: :cry:

Искренни съболезнования....

и мен ме хвана срам от себе си като видях видеото...
Моля за извинение...
Моля и темата да бъде разчистена от обвиненията към моториста...
Почивай в мир...

Bundevski

Мнениеот Bundevski » Пет 12 юни 2009 1:52

Почивай в мир... :bishop и от мен

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 12 юни 2009 7:43

relaxxx написа:Момчета аз мноо ва уважавам, ама направо ме разочаровате с предните си изказвания.... ай качете се някога на мотор и тогава лейте мозък на фонтани.... за конкретната катастрофа на околовръстното моториста е нямал грама вина [както обикновено], няква тъпа пача с х5 излиза от странична улица на околовръстното и тръгва да прави обратен на широкото малко след арена, от там закача един бус който влиза в насрещното... и най-лошото се случва, и кола да е било вместо мотора пак можеше да има смърт... мисля да наведем глави вместо да плюем..... срам ме е от вас.... :bishop

Само да питъм ак ое карало момчето с 50 дали е щел да стане такъв голем сакатлък :screwy

П.С.Жалко за човека и неговото семейство,мойте съболезнования на близките :bishop

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пет 12 юни 2009 8:35

Колеги не съм карал мотор никога но се возя от време на време и относно така коментираната скорост с която се движат мотористите за краткия ми опит като чувал с картофи на задната седалка мнението ми е че ако не дадеш газ да се изнесеш пред колите, а седиш сред тях заради такива слабоориентирани най-вероятно перхидролени индивиди шанса ти за оцеляване пада под 50%! Извинявам се за спама по темата ако модераторите преценят да изтрият поста ми.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 13 юни 2009 13:15

Като гледам снимките, въобще не е момче, а си е направо голям мъж. Жалко за семейството и децата му :( .

R.I.P

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 18 юни 2009 8:51

Съболезнования за човека.........

Минах от там няколко часа след инцидента!

Гледката беше неприятна.

СМЪРТ ЗА КИФЛАТА С БМВ-то!!!!

matres
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот matres » Чет 19 юли 2012 0:26

MITKO_DVD написа:
relaxxx написа:Момчета аз мноо ва уважавам, ама направо ме разочаровате с предните си изказвания.... ай качете се някога на мотор и тогава лейте мозък на фонтани.... за конкретната катастрофа на околовръстното моториста е нямал грама вина [както обикновено], няква тъпа пача с х5 излиза от странична улица на околовръстното и тръгва да прави обратен на широкото малко след арена, от там закача един бус който влиза в насрещното... и най-лошото се случва, и кола да е било вместо мотора пак можеше да има смърт... мисля да наведем глави вместо да плюем..... срам ме е от вас.... :bishop

Само да питъм ак ое карало момчето с 50 дали е щел да стане такъв голем сакатлък :screwy

П.С.Жалко за човека и неговото семейство,мойте съболезнования на близките :bishop

Не говорете преди да знаете всичко Моториста беше баща ми... няма никаква вина за катастровата буса е на 30 сантиметра от дясното платно !!! в насрещното !!!!!!!!!! има ПЕТОРНА експертиза Ако "Моториста е карал със 60 километра в час При ограничение 80!!!!!! изхода е същия САМО че Нямаше да е моментално аз се благодаря на господ че е карал със 120 и нищо не е усетил... мога да кача и медицинската експертиза и техническата... и това което чета тука не мога да го повярвам Тялото на баща ми беше здраво имаше само няколко рани на главата беше със КАСКА и ЕКИП !!!!!! НЕ ГОВОРЕТЕ ПРЕДИ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО Е СТАНАЛО

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 02 авг 2012 11:08

De mortuis nihil nisi bonum

Върни се в “Пътеводител”