Варна, от катедралата до пресечката за бул. Чаталджа?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: Варна, от катедралата до пресечката за бул. Чаталджа?

Мнениеот Spas » Нед 05 юли 2009 19:19

dj_nako написа:уиикенд-а на тази седмица или през делничните дни на следващата. не ми е проблем и да се полутам малко из града. благодаря все пак за предложената помощ от колеги, само ако може някой да даде телефони на фирмите с паяци в града 4е ако ми я няма колата на оставеното място да се обадя да видя дали я е взел паяк или крадец.

052/668203 - Телефон, на който съм поръчвал да дойде паяк, защото софийска кола ме беше запушила и неможах да излезна повече от 25 мин..

Препоръчвам ти да паркираш там, където е позволено. Аз карам кола, която не е с варненски номера, а тези коли са най-харесваните от паяка. Дори и да потърсиш паркомясто малко повече, заслужава си от това да отидеш и да я няма! :)

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Нед 05 юли 2009 20:30

kris11 написа:Kaжи де ходиш из Варна да не те благославям. и аз съм с РВ рег. :D Ама тия пловдивачани не се научиха да карат във Варна като хората. :D

ААА, аз съм много примерен шофьор - карам си по всички правила! :twisted:
Иначе се подвизавам точно в района, за който колегата пита - жена ми живее до ВИНС - а, ако знаеш къде се намира заведение "Парми" - е те там съм. Разбирам, че често пътуваш до Пловдив и имаш представа какъв е хаосът тук. В последните 2 години за мен е удоволствие да си карам по улиците на Варна, докато в Пловдив е ад и бъркотия!

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 05 юли 2009 20:51

anger написа:В последните 2 години за мен е удоволствие да си карам по улиците на Варна, докато в Пловдив е ад и бъркотия!

В Пловдив не ходя често но във Варна ми се налага - няма такива кръпки и шахти :shock И то по главните булеварди :?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 05 юли 2009 21:20

dj_nako написа:уиикенд-а на тази седмица или през делничните дни на следващата. не ми е проблем и да се полутам малко из града. благодаря все пак за предложената помощ от колеги, само ако може някой да даде телефони на фирмите с паяци в града 4е ако ми я няма колата на оставеното място да се обадя да видя дали я е взел паяк или крадец.

Teлефон не ти трябва :063: . Просто хващах първото такси и към ПОД Аспаруховият мост . И там :beat_butt2 :roll: :talk: бецален

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 05 юли 2009 21:23

anger написа:
kris11 написа: Разбирам, че често пътуваш до Пловдив и имаш представа какъв е хаосът тук. В последните 2 години за мен е удоволствие да си карам по улиците на Варна, докато в Пловдив е ад и бъркотия!

А не е така - по Кукленско бича с 90-100 ама само в посока Куклен, че в обратна посока е зле.
АА тука си е рахат само да избагваш *:30-9 и 16-18 часа помопределени марширути.

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Нед 05 юли 2009 21:37

Много често през деня преди и след митницата има полицаи с радари. Внимателската :)
А и в посока влизане в града около завод "Рекорд" също дебнат за скорост.
И за да не съм ОФФ:
Колега, по бул. "Чаталджа" мисля, че не минава паяк. Може да се паркира, макар и трудно. Вариант е на сфетофара след пазара да завиеш вдясно - там има няколко жилищни блока с големи паркинги - все се намира място.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 05 юли 2009 23:32

ами то аз няма да паркирам на чаталджа, а на уилям гладстоун и то някаде около блок 1. аз с паркирането ще се оправя и няма да е на забранено просто ми трябваше телефон на човека паяк, че ако ми е взел колата да съм спокоен докато отида до под аспаруховия мост.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 06 юли 2009 7:13

dj_nako написа:ами то аз няма да паркирам на чаталджа, а на уилям гладстоун и то някаде около блок 1. аз с паркирането ще се оправя и няма да е на забранено просто ми трябваше телефон на човека паяк, че ако ми е взел колата да съм спокоен докато отида до под аспаруховия мост.

На ул .Гладстон / зад старото Пикадили има места за паркиране .Особено до 5 те кюшета.

Върни се в “Пътеводител”