:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
eddyman
Автомобил:
Двигател:

Re: хотел Елена, Златни пясъци, Не ходете там !

Мнениеот eddyman » Чет 03 сеп 2009 7:51

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
Pichaga написа:+ е че е на самия плаж...

:да: :да:
Страхотно нещо е първата линия! :beer
Пиеш си питието на басейна и ходиш директно да се къпеш в морето.
И искам да попитам колегата ходил в Турция дали в тези 300 евра влизат 65 EUR летищни такси на човек?? Това е една коварна подробност, която оскъпява много пътуването. 8)

Мда, и с летищната такса, но забележката ти е правилна, на доста места "пропускат" да я споменат.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 03 сеп 2009 10:58

ох,няма да пиша за албена.
Слагам ви снимки да гледате ТУК

жалкото е,че налбена почнаха абсурдите с обявени УЛТРА олинклузив във хотели които изобщо не са почвали сезона ,както са обявени на билборда подолу

Хубавото е,че след подадени сигнали от мен до РИОКОЗ Добрич,комисията по категоризация ,комисията за защита на потребителите и още куп институции,действие има mhihi
Даже преди малко ми се обадиха от РИОКОЗ Добрич,да ме питат дали имам още снимки,тъй като са в хотела на проверка вмомента :applause:
Прикачени файлове
photo21.jpg

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 03 сеп 2009 14:10

LILO&STICH написа:ох,няма да пиша за албена.

пише бе
нека хората да знаят - защп не бива да ходят там !!!

пусни и снимките дето прави на стаите по 270 лв на нощ :)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 03 сеп 2009 14:28

Лило ти ме уплаши бре,ти там ли беше в таз мизерия :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :063:

Найграл си се здраво май mhihi mhihi mhihi

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 03 сеп 2009 14:37

Слагам ви снимки да гледате

Направо съм ужасен от показаните снимки и явно сме имали огромен късмет с х-л "Добротица".
И трите "Лагуни" са по-висока категория, но това на снимките е отврат.
Нямаше подобно нещо при нас освен, че по едно време механизма на тоалетното казанче се заинати mhihi , но след подробно разглеждане и като нелош техничар отстраних проблема.
Водата на Албена е отвратителна и варовита и затова има петна по батериите, но си има начин да се чистят.
Ултра Ол Инклузива явно хич го няма защото от съседния х-л "Калиакра" посетители ми се оплакаха, че няма никакъв асортимент от напитки въпреки предварително обявен минимум. А хората бяха платили трикратно повече от нас. :shock

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 03 сеп 2009 15:58

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
Слагам ви снимки да гледате

Направо съм ужасен от показаните снимки и явно сме имали огромен късмет с х-л "Добротица".
И трите "Лагуни" са по-висока категория, но това на снимките е отврат.
Нямаше подобно нещо при нас освен, че по едно време механизма на тоалетното казанче се заинати mhihi , но след подробно разглеждане и като нелош техничар отстраних проблема.
Водата на Албена е отвратителна и варовита и затова има петна по батериите, но си има начин да се чистят.
Ултра Ол Инклузива явно хич го няма защото от съседния х-л "Калиакра" посетители ми се оплакаха, че няма никакъв асортимент от напитки въпреки предварително обявен минимум. А хората бяха платили трикратно повече от нас. :shock

ами в сравнение с миналата година,тази беше меко казано отврат 8)
Само от кухнята съм доволен.Последния ден като ми накипя до краен предел след като за последния душ в стаята взе ,че се скъса маркуча на душа :063:

Нищо ,са че берат гайлето на всичките институции подред на номерата.

Аз па чух лоши думи от руснаците за Добротица mhihi
Бяха дошли следобяд на нашия олин при други руснаци mhihi

Трагедията явно е обхванала целия комплекс,както писах и на институциите де mhihi
Снимките са повече и са пуснати за всяка институция според асортимента и в който рулира mhihi

Специално днес си говорих с КЗП mhihi , заместничката на председателя.Та я предупредих,че с резултатите от всички институции,ако не ми стигне,ще ги дам на медиите.Народа да си прави сметките.
Лакумните дупета да ближат рани догодина!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 03 сеп 2009 16:18

в елица не беше чак така...а е 3 звезди...
хубав курорт, но запада с бясна скорост...ходя там заради детето...иначе зор ми е да давам 200 кинта за тъпата им стая...после цените паднаха...лио браво бе ти си булдог

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 03 сеп 2009 16:41

Pichaga написа:в елица не беше чак така...а е 3 звезди...
хубав курорт, но запада с бясна скорост...ходя там заради детето...иначе зор ми е да давам 200 кинта за тъпата им стая...после цените паднаха...лио браво бе ти си булдог

Пичага, както писах бяхме от 16 до 25 юли. Офертата Last Minute се появи на 9 юли следобед и резервирах незабавно с един акаунт, който го имам години наред в сайта на Албена. Парите преведох с банков превод от личната сметка и ми струваше 1.50 лв.
Децата ми са вече над 180 см 15 годишни (близнаци)и затова взехме две отделни стаи, като на вечер сме платили 192.50 лв общо за четиримата в двете отделни пълноценни стаи, а едното легло беше почти двойно.
Много са Ви оскубали бре човече?? :roll:

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 04 сеп 2009 8:39

eddyman написа:И аз преминах към отбора на хората, които няма да стъпят на BG море. Тази година в Турция- 300 евро на човек за 1 седмица, в тия пари ти влиза самолетния билет, трансфера с автобус, 4 звезден хотел, в който ВСЕКИ ДЕН сменят чаршафите, с два външни басейна, морето на 50 м. И най- важното (за мен)- шведска маса, ама истинска :D

Извинявам се на колегата, който е създал темата, че я ползвам, но
колега eddyman можеш ли да споделиш поне тур фирмата, която ти е предложила тая оферта. Защото аз например такова нещо не видях в нета - да, предложения на тая цена има, но след търсенето на по-подробна информация се оказва че мизерията е пълна. Те и комшиите не са балами, и при тях има заблуждаваща реклама.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Пет 04 сеп 2009 8:54

Aneto написа:
eddyman написа:И аз преминах към отбора на хората, които няма да стъпят на BG море. Тази година в Турция- 300 евро на човек за 1 седмица, в тия пари ти влиза самолетния билет, трансфера с автобус, 4 звезден хотел, в който ВСЕКИ ДЕН сменят чаршафите, с два външни басейна, морето на 50 м. И най- важното (за мен)- шведска маса, ама истинска :D

Извинявам се на колегата, който е създал темата, че я ползвам, но
колега eddyman можеш ли да споделиш поне тур фирмата, която ти е предложила тая оферта. Защото аз например такова нещо не видях в нета - да, предложения на тая цена има, но след търсенето на по-подробна информация се оказва че мизерията е пълна. Те и комшиите не са балами, и при тях има заблуждаваща реклама.

Разбира се колега- значи офертата е на Алфатур, междудругото техните оферти според мен са на най- народни цени. Става дума за периода 29 юни- 5 юли, т.е. последната седмица преди сезона, след 5 юли от 300 ставаше мисля че 420 или 450. Както споменах, това ти включва всичко- самолетен билет, летищна такса, трансфер с автобус, нощувките, шведска маса почти през целия ден и безплатните екстри на хотела (турска баня,масажи и тн. се заплащат отделно).
Ето ти линк на конкретния хотел в който бях: http://www.teztour.com/book/vc/site_c/s ... otel=14733
Обаче две неща ме издразниха:
Всичко живо говори само руски, който аз лично не владея и трябваше да комуникирам като глухоням с персонала и другото че е адска жега.

Иначе е истина, че и там си ментят. Като си търсех хотел, имаше такива с уникални снимки, обаче като се поразровиш установяваш примерно, че трябва да пресечеш магистрала за да стигнеш плажа или че външния басейн е много малък за плуване.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Пет 04 сеп 2009 9:41

На снимката ,,канал'' се вижда че освен канала има проблем с меката връзка на тоалетната чиния от която капе :не: Не съм ходил на албена повече от 10 години и така като гледам няма и да ходя.Много неприятно за колегата и провалената му вакация.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 04 сеп 2009 17:01

eddyman, благодаря :beer

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Пет 11 сеп 2009 0:36

:shock Вие направо ме вкарахте във шок и ужасТТТ !
Манталитета а българина си е такъв ... :evil:
За снимките от Лило .. направо нямам думи . Отвратително .Безобразие ..Как после хората няма да се отказват от почивка на нашето черноморие .Това пък вече на нищо не прилича.
За тези които се оплакват ,че на All Inclusive алкохола е Български и Уиски за хотел "еди кой си" нормално ...Отиваш на Ultra All Inclusive и си пиеш Jameson ...
Хотела който мога аз да похваля е "Мирамар" - Обзор. Уникално място , 1ва линия , прекрасна кухня ..Не кетъринг като повечето хотели ..а виждаш цялата кухня .. Как готвят ,как сервират .. :)
От Обзор последните ми спомени бяха от лагер с училище ,сигурно 4ти клас ..Като чуех за този курорт лошо ми ставаше .Сега вече мнението ми е друго :да:

Потребителски аватар
T.Spark
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.Spark » Пет 11 сеп 2009 9:26

Night_elf написа: За тези които се оплакват ,че на All Inclusive алкохола е Български и Уиски за хотел "еди кой си" нормално ...Отиваш на Ultra All Inclusive и си пиеш Jameson ...

Не е така колега. И в двата случая пиеш бълг. алкохол. При АЛЛ го пиеш от 10:00 до 23:00ч., а при УАЛЛ - 24 часа. Това е масовата оферта. Не знам някой да дава 24 часа да се пие "Жони" :mrgreen:

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Пет 11 сеп 2009 10:22

T.Spark написа:
Night_elf написа: За тези които се оплакват ,че на All Inclusive алкохола е Български и Уиски за хотел "еди кой си" нормално ...Отиваш на Ultra All Inclusive и си пиеш Jameson ...

Не е така колега. И в двата случая пиеш бълг. алкохол. При АЛЛ го пиеш от 10:00 до 23:00ч., а при УАЛЛ - 24 часа. Това е масовата оферта. Не знам някой да дава 24 часа да се пие "Жони" :mrgreen:

" Напитки – ultra all inclusive

* През целия ден богато разнообразие на вносни и български алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.... "
Следователно обаче парите са повече ...
ПП.колежка съм бре

Върни се в “Пътеводител”