КАТ измами

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
rageforyou
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: Варна - к.к Чайка , местност Ален Мак , град Плевен

Re: КАТ измами

Мнениеот rageforyou » Сря 02 дек 2009 20:48

Просто се е притеснила това е.

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Сря 02 дек 2009 20:54

Slayera написа:а как ще докажеш, че е имало и други коли ако си сам и нямаш свидетел, а ония чакалят по 2ма обикновено? :roll:

доказва се.. вадиш телефона и снимаш веднага движението .. както те не могат да докажат така и ти не може да докажеш.. за това би трябвало да отпадне ако се подаде жалба или там както стават тея работи.. аз един път са ме спирали за превишена скорост бях си виновен.. не съм гледал за номера писаха си ми акт.. платих си го и сега си карам бавничко :D

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 03 дек 2009 7:31

tarikat89 написа:
Slayera написа:а как ще докажеш, че е имало и други коли ако си сам и нямаш свидетел, а ония чакалят по 2ма обикновено? :roll:
доказва се.. вадиш телефона и снимаш веднага движението .. както те не могат да докажат така и ти не може да докажеш.. за това би трябвало да отпадне ако се подаде жалба или там както стават тея работи.. аз един път са ме спирали за превишена скорост бях си виновен.. не съм гледал за номера писаха си ми акт.. платих си го и сега си карам бавничко :D
Установяването на административно нарушение трябва да се докаже, а не ти да доказваш, че си невинен.

Потребителски аватар
stam_enkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stam_enkov » Чет 03 дек 2009 7:45

Полезно четиво на което попаднах :D
http://cars123.hit.bg/KAT%20prava.pdf

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Нед 06 дек 2009 12:07

да ви се "похваля" и мен снощи се опитваха да ме изиграят..
излизам си аз от дискотеката в 4ч и бяхме много народ..отиваме всички към моята кола да си вземат якета багажи едно друго..и през тва време патруклата ме подмина и спря на 20 метра пред мен и всеки си хвана пътя на някъде и при мен се качиха тези дето са в моята посока и тамън тръгвам и хоп палката и ме спира..
а аз супер спокоен всичко ми е редовно.. отивам гледат ми документите.. няма за кво да се заядат с тях..вика алкохолна проба.. духам аз и ония ми скри апарата от погледа и се бави над 1минута докато излезе резулатата и вика "не е загрял апарата и не е излезнало още" и по едно време показва 0.80 и вика кво си пил ..а аз на 1 бира която е бях пил в 12ч и се почна "сега ще пишем акт защото позволеното е 0.50 и отиваме в болницата за кръвна проба" и аз обаче това 0.80 което се показа беше крайно невъзможно на 1 бира да ми го покаже.. и се заядох викам "това не е моята проба,закакво не скрихте апарата от погледа ми..искам още една проба и този път да гледам през цялото време какво показва апарата" и те обаче се опитват да ме обеждават че съм пил доста и се почна"има ли трезви при теб или трезвите не искаха да се качат при пиян шофьор" ..и аз обаче си държа на моето "това не е моя резултата има грешка" "искам да направим още една проба" и те видяха че нито ще дам да ми пишат акт нито пари ще им дам,каквата им беше и целта де,да изкарат някои лев за никулден да си купят рибка хората :D :D .. и взеха да ме разпитват къде живея..кво работя и такива глупости..и накрая ми подават документите и ми викат "тръгвай си и карай бавно и като се прибереш оставяш колата и да не си се качил докато изтрезнееш" и аз си взех документите пожелах им наи отчиво приятна вечер и си тръгнах..
тръгна ли те мен да лъжат :D .. спирали са ме на 2 уйскита,3часа след като съм ги пил и ми показва 0..тея сега на една бира ме изкараха,че съм пиян :D

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пон 07 дек 2009 1:25

tarikat89 написа:тръгна ли те мен да лъжат :D .. спирали са ме на 2 уйскита,3часа след като съм ги пил и ми показва 0..тея сега на една бира ме изкараха,че съм пиян :D

Eвалата, тарикат!
На 2 уискита седнал в колата и се гордее, че "Дрегер"-а не е показал правилно... За пример си направо... :screwy :bishop :bowdown

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Пон 07 дек 2009 1:35

хах защо да не е показал правилно дрегера? 100 грама уйски с доста лед и там разредителите му пито преди 3 часа.. не виждам кво може да отчете толкова.. при положение че държа на доста алкохол:) и не пия преди да съм ял стабилно и като не съм бил изморен за да ме хване или да ме държи по дълго..

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Съб 12 дек 2009 11:11

Преди няколко дни ме спират в края на "Битоля" посока Пикадили, около 3:00ч. сутринта.5 Карах с около 75 при ограничение 50 :beat_butt2
Идва чичко полицай на прозореца и се започва по стандартната процедура - "добър вечер, с документите при колегата". Аз завидно притеснен, отивам към патрулката, знам си че съм превишил...
Гледам обаче - няма радар... :) камък ми падна от сърцето 8) ... и при колегата. Давам си документите, тоя си ги зяпа и в един момент следната фраза: "абие момче, ти що караш без кУлан Уа?!" :screwy
Аз му казвам, няма такова нещо, с колан си карах. Аз никога не се качвам в кола без колан, не ми е удобно просто, да не говорим, че колата ще ме побърка ако нямам колан. Та казах му: "Ами с колан си карах", а той "ами дубрие тогава, приятна вечер" :shock

Мамка им... дето се вика: "Ако мине - мине, ако не - :lady_very_angry:

Върни се в “Пътеводител”