Аз съм за затварянето на ломско шосе и оправянето му, верно гадно е за хората който работят там , но няма избор след като минали години са предпочитали някой да си строят къщите в бояна,драгалевци, и тн,сега ще те трябва да търпим големия трафик,аз от понеделник съм в автобус 83 до Константин величков или с трамвай до обелското метро. Поздрави и дано пък го приключат предварително този проект
давайте варианти как да се излезе он Надежда 1 примерно до центарлна гара по рожен ли по хан куБрат ли някой, ако е минавал по алтернативни маршрути да казва през Люлин не е ВАРИАНТ
сегс минах през моста бакърена много спокоино е направо не е за вярване аз мисля че много хора преосмислиха возенето с кола поне в следващите 2-3 години дори и на мен ми мина през акъла ама пусти мерак дано се разтовари и надлеза иначе
По последни данни е взето решение да не се затваря целия булевард ще има една или 2 ленти за движение,не е кой знае какво но за мен е добре,защото за сега си оставам на работа,наздраве
Аз по много причини се отказах да влизам в центъра с колата... иначе, от 24-та поликлиника до обеля - последната спирка на метрото - времето ми е точно 5-6 минути. Оттам имам още 20 до работа
Чисто, просто и удобно Нямам задръстване и не хабя нерви
Така че, Пи, ако не ти е супер наложително да търкаляш колата до работа и обратно, пробвай този вариант.
Честно казано очкавах да е бая по зле, за сега е търпимо.До колкото рзбрах, или по точно чух като слух че пътното платно ще бъде изградено и пуснато за около 1 година, пък после ще си продължават, къртиците от долу за метрото