Румъния, Надлак-Дева-Букурещ

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Skyguider
Автомобил:
Двигател:

Re: Румъния, Надлак-Дева-Букурещ

Мнениеот Skyguider » Нед 22 авг 2010 17:53

И аз минах оттам. Никакви грижи, а пътя е много по-добър от това което видях в БГ.
Пътувахме в Неделя в посока БГ- много бързо и приятно пътуване, никакав трафик!!!!! Надлак - Русе за 9часа, с 3-4 спирания за по 20-30мин заради бебето.
Посока Русе - Надлак, пътувахме Петък, много трафик, но пък за сметка на това пътят си е супер и има много участъци където има по 3 ленти за изореварване.
Усилено се строят околовръсни шосето край големите градове, като някои от тях вече са завършени.
Никакви проблеми, спряхме веднъж да проверят винетката и толкова. Никъде не са ми отваряли колатапомитниците, Унгарците само питат > За къде, ти казваш за БГ и те ти отговарят - Карай Братко...
на влизане в Румъния от Унгария ме провериха Унграците - румънеца стоеше в бутката и не му се излизаше, на влизане в БГ ме провериха българите.
После на излизане от БГ пак българите - румънците пак си стояха в бутката, а на влизане в Унгария тоя път бяха и унгареца и румънеца.
На всякъде минахме само с личните си карти, нито талон на колата, нито зелена карта не са ми искали.
Другата година пак ще повторим.
Само внимавайте за някои състезатели в Унгария, чак се изненадах че ги имаше повече отколкото в Румъния, но пък за сметка на това Унгария си е само магистрала от Сегед натам.
А, да, спахме си в Мако в един много готин Мотел.Колата си стоеше с багажа на паркинга на мотела, но вечер паркинга му се затваря http://autoscsarda.hu/en/node/27
Минаването на граничните пунктове не отнемаше повече от 2-3минути.

Горещо препоръчвам този маршрут за хората от СИ България. Аъ пътувах до Варна.

Върни се в “Пътеводител”