Море 2010
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Море 2010
а цени за нощувка да споделиш 

amigoto777 написа:В неделя се прибрах от Свети Влас хубави хотелчета ,няма заведения които да дрънчат по цяла нощ,плажовете са добри.Идеално място за семейна почивка.
Скоро по новините дадоха как самовал премазал чужд турист, като се преобърнал. Хората се оплакваха, че строи денонощно.
Затихнаха ли вече строежите?
Там плажовете не са ли само един?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Препоръчвам Поморие, "Св. Георги" на ул. Търговса 5. Има паркинг, басейн, фитнес, предлага процедури .http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=1764
Води се рехабилитационен център, но си е хотел, който има и по-нова част.
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
45 лв за 2 стаи с хладилници и тв.Отделен санитарен възел с баня.А строежите са в застой в момента.Малко късно отговарям защото ходих до Чифлика да попием и да се покъпем:)
stil написа:Плажът “Златна рибка” е един от шестте у нас, които Европейският съюз обяви за мръсни в последния си доклад. Другите според доклада са: Варна-офицерски, Варна-юг, Черноморец-юг, Арапя, Равда-НДК.
Днес бях в Сарафово, за първ път. Май там Европейския път никога не е стъпвал, само един плаж е по-зле - на Свети Влас, ама не централния. Като цяло не е лошо градче. От колеги съм чувал, че били евтини квартирите. Плажа е доста претъпкан, но не и самия квартал. Лошото е, че неможах да открия заведение за хамбургери в 12 по обяд. Имаше една пицария и едно заведение за бързо хранене с нек`ви манджи.
Един силно негативен глас за Поморие.
Последна промяна от velinsl на Вто 20 юли 2010 17:20, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Аз от 2-ри до 7-ми съм в Ахтопол. Ако има някой там, по това време да се обажда 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Dpop написа:Препоръчвам Поморие, "Св. Георги" на ул. Търговса 5. Има паркинг, басейн, фитнес, предлага процедури .http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=1764
Тва не е ли някакъв рехабилитационен център на военните...я сподели цени ако е възможно.Мерси.