Ще пътувам до Гърция. Търся информация.
-
- Автомобил: Голф 6 1600 ТДИ 2010 г Вариант
- Двигател:
Re: Ще пътувам до Гърция. Търся информация.
Вече съм си в България. Не съм очарован. Определено очаквах повече. Що се отнася до полицията по пътищата. Не срещнахме нито един. Масово гърците карат без колан, а моторите без каски. Не дават път на пешеходните пътеки. Не бих казал, че са по дисциплинирани водачи от нас.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
dafi_dimo написа:Вече съм си в България. Не съм очарован. Определено очаквах повече. Що се отнася до полицията по пътищата. Не срещнахме нито един. Масово гърците карат без колан, а моторите без каски. Не дават път на пешеходните пътеки. Не бих казал, че са по дисциплинирани водачи от нас.
Колега, зависи каде си ходил и много е относително как ще си прекараш! Ако си бил на палатка обстановката е друга, уморяваш се повече и неможеш да си починеш! Не си срешнал Полиция, би трябвало да се радваш, че ако се срешнете резултата е 1:0 за тях! Спрят ли те ще има за какво! Не прави разлика между Гърците и нас, и ние и те сме един дол дренки, пълни каруцари зад волана и много малимати! А относно почивката в Гърция, другата година пробвай да отидеш на друго място на Хотел, или някоя квартирка за 1 седмица ще видиш че ще ти хареса! АКо имаш снимки няма да е лошо да споделиш с нас

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Е разкажи къде ходи де..на палатка ли беше или на хотел/квартира?
-
- Автомобил:
- Двигател:
зависи къде си бил.
Отиди на корфу, санторини, закинтос или миконос ище ти се прииска да живееш там
Отиди на корфу, санторини, закинтос или миконос ище ти се прииска да живееш там
Хубави места за почивка в Гърция според мен са Закинтос, Кефалоня, Керкира, Халкидики. За купонджиите и нежните мъже-Миконос. В черния списък са ми Наксос и Парос, причината масово хотелите са собственост на селски тарикати, които си нямат и хал-хабер как се прави туризъм, хотелите са под всякаква критика...
От лични наблюдения мога да кажа, че хотелската база в Гърция за цената на нощувката не е на ниво и следващите летни ваканции мисля да отскоча до Турция.
От лични наблюдения мога да кажа, че хотелската база в Гърция за цената на нощувката не е на ниво и следващите летни ваканции мисля да отскоча до Турция.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
пътят как е?
някой с прясно инфо?
някой с прясно инфо?
LILO&STICH написа:пътят как е?
някой с прясно инфо?
аз се върнах вчера, пътя е супер в Гърция.
но за сметка на това Солун-Атина към 25 евро пътни такси.
малко са увеличили таксите.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:LILO&STICH написа:пътят как е?
някой с прясно инфо?
аз се върнах вчера, пътя е супер в Гърция.
но за сметка на това Солун-Атина към 25 евро пътни такси.
малко са увеличили таксите.
бих казал,доста са увеличили таксите

солун- от 2 ЕУР я качили на 2.80.Убаво,че само с нея се ограничих.Нагоре незнам как е

Щом една от Атина(жената си бъбрила) сподели,че там където бяхме и излиза по-ефтино,отколкото да си го прави вкъщи.Сещам се как е завишението