окопи във варна
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Re: окопи във варна
Относно окопите до затвора, те не бяха ли в дясното платно, където има знаци че движението се мести в насрещното, да не сте се объркали и да сте си продължили направи ?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Не ,Колега!!Не съм толкова малоуман !!Карам си точно където трябва ,но вече всичко е запълнено с чакъл.Явно аз трябваше да съм потърпевш.
Живея в Аспарухово и тука е голям АД!Трябва много да внимаваш иначе си в някои трап!!
ПП.Каква Европа бе Хора!!??Ние сме 400 год. назад!!!

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
rokera671 написа:Не ,Колега!!Не съм толкова малоуман !!Карам си точно където трябва ,но вече всичко е запълнено с чакъл.Явно аз трябваше да съм потърпевш.Живея в Аспарухово и тука е голям АД!Трябва много да внимаваш иначе си в някои трап!!
ВИЕ сте 400 г. назад...аз пътувам доста, мога с радост да ти заявя, че няма по-гадни пътища от Варненските...аз и 2 цицини имам на гумите от крайезерния, живял съм там 6 години...пълен ад е

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Някой да ви блъска по главите да карате с 100 ? Влачете се с по 30-40 и няма проблеми.Сега кайезерния до отбивката за Топливо е на 6 "после има тукаима тука няма окоп, я трап"
- Spas
- Модератор
kris11 написа:Някой да ви блъска по главите да карате с 100 ? Влачете се с по 30-40 и няма проблеми.Сега кайезерния до отбивката за Топливо е на 6 "после има тукаима тука няма окоп, я трап"
Аз, ако бях карал със 100, и джантите щях да оставя....... Барабар с окачването, и част от ауспух-а

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Някой да ви блъска по главите да карате с 100 ? Влачете се с по 30-40 и няма проблеми.Сега кайезерния до отбивката за Топливо е на 6 "после има тукаима тука няма окоп, я трап"
Не говори глупости!!Никога в града не надвишавам 60!!
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Проблемът са дупките, а не високата скорост.....и го знае всеки излизал поне веднъж от БГ в произволна посока. За съжаление сме единствените при които минава номера "пари нема".
- Spas
- Модератор
theultimate написа:Проблемът са дупките, а не високата скорост.....и го знае всеки излизал поне веднъж от БГ в произволна посока. За съжаление сме единствените при които минава номера "пари нема".
Ооооооо, ай, да не говорим за навънка, а?

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Нищо не плюя, просто е факт че пътищата са ужасни и това не е нормално. Навсякъде се намира по някоя дупка, но не в такова количество.
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
В България, ако няма дупки, то има големи неравности. Нормалните пътни участъци са малко, а хубавите почти лиспват.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Потвърждавам и аз, от няколко месеца живея във Варна и наистина такива улици не вярвах че има.
Мислех си че в София е зле......
По големите булеварди има много неравности (с ефекта на бордюр или дупка) и криви/дълбоки капаци на шахти, а по малките улици е направо ужас, почти на всяка дупка виждам следи от картери.
Живея на улица полк. Свещаров и скоро имаше следа от масло от счупен картер вследтствие на крив (разбирайте стърчащ с 20 см над асфалта) капак на шахта
Мислех си че в София е зле......
По големите булеварди има много неравности (с ефекта на бордюр или дупка) и криви/дълбоки капаци на шахти, а по малките улици е направо ужас, почти на всяка дупка виждам следи от картери.
Живея на улица полк. Свещаров и скоро имаше следа от масло от счупен картер вследтствие на крив (разбирайте стърчащ с 20 см над асфалта) капак на шахта

- 4[e]motion
- Автомобил:
- Двигател:
Във Варна си между чука и наковалнята (разбирай Общината и КАТ). Голфът тъкмо ми беше на 2 седмици от магазина, когато минах с нормална скорост през една дупка на ул. Мир и спуках чистак нова гума за 250 лв. Тъй като гумата я спуках в пътен възел с две платна(баш в самия тунел вътре), реших да изляза от там, за да предотвратя евентуално ПТП. Отбих на около 50-60м. след пътния възел. Веднага издирих телефона на КАТ Варна и ги повиках за протокол, като единствената ми цел беше застрахователите да ми платят спуканата гума, пък ако щат да съдят Общината. Дойдоха "младежите" с една вишнява Лада Нива и като видяха, че съм на 20 (тогава) години, решиха че се е**вам с тях и ми заявиха, че не може така да ги будалкам, само за да ми напишат протокол за спукана на друго място гума. В следващият момент запалиха Ладата и отпрашиха без да ми дадат обяснение, защо тръгват с шофьорската ми книжка и талона
Дойдоха след 3-4 минути и казаха "Ето, намерихме парче от гумата ти, точно където каза, че си я спукал, дай да го наложим на самата гума... Да, от там е, ще ти напишем протокол, но ще трябва да ти отнемем свидетелството за 1 месец, тъй като си нарушил член еди-кой-си." Реакцията ми от лека усмивка се превърна във физиономия от филма "Scream". Според въпросният член от закона съм ИЗБЯГАЛ ОТ ПРОИЗШЕСТВИЕТО
След това милиоционера ми каза, че имам много интересна фамилия, и дали баща ми не се занимава с еди-какъв си бизнес. Казах му, че това е баща ми. След това ми каза да му се обадя и да го извикам, баща ми дойде и милиционерът му предложил да не ми пишат акт, ако баща ми му направи "отстъпка" от 50 лв. за един климатик. Бащата се съгласи и замина.
След това полицаят смени тона и започна да реди "Абе, моето момче, ти защо така невнимателно караш, да не си влюбен нещо, а? "УСМИВКИ" Виж сега какво ще направим, в протокола ти ще напиша че си минал през локва и не си видял дупката, за да ти уважат иска за нова гума" ... и след като написахме протокола "Айде чао, лек път и умната
"
За това, внимавайте с КАТ-Варна, когато става дума за дупки!!!

Дойдоха след 3-4 минути и казаха "Ето, намерихме парче от гумата ти, точно където каза, че си я спукал, дай да го наложим на самата гума... Да, от там е, ще ти напишем протокол, но ще трябва да ти отнемем свидетелството за 1 месец, тъй като си нарушил член еди-кой-си." Реакцията ми от лека усмивка се превърна във физиономия от филма "Scream". Според въпросният член от закона съм ИЗБЯГАЛ ОТ ПРОИЗШЕСТВИЕТО

След това полицаят смени тона и започна да реди "Абе, моето момче, ти защо така невнимателно караш, да не си влюбен нещо, а? "УСМИВКИ" Виж сега какво ще направим, в протокола ти ще напиша че си минал през локва и не си видял дупката, за да ти уважат иска за нова гума" ... и след като написахме протокола "Айде чао, лек път и умната

За това, внимавайте с КАТ-Варна, когато става дума за дупки!!!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
човека си е намлял колата в една невероятно огромна дупка на пътя която не е обозначена (какво мама му прави по начало там тази дупка не закърпена???) ....
вие го награбихте че карал бързо и селяшката
по магистралата като има дупки да караме там с 60 ли
вие го награбихте че карал бързо и селяшката

по магистралата като има дупки да караме там с 60 ли

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Е,ама!
Да караме с 40-30 заради дупки!Хубаво!То няма как инъче да си опазим колите.Аз във Варна знаех всички дупки,заради предната кола.Мн. ниска беше,ама те все излизат нови и нови.Има една коварна "дупка-невидимка" Преди светофара на Бизнесхотела като идваш от Асп. мост.Намира се във второто платно от дясно наляво,малко преди напречната бразда.Както се тътрех с 10км/ч докато светне зелено и Тряс!
А! Ко стана!Ами като се качваш на моста от Крайезерния?Там какво да се коментира...Дупки ли да пазиш,да се оглеждаш за включване...А за онази,заради която колегата е пуснал темата...Прав си е.Аз я видях ден преди това.На късмет в задръстване се оттървах да не се гмурна там.