Някой ходил ли е в Ливиньо
Re: Някой ходил ли е в Ливиньо
тая година и аз се огледах за ски в Италия, освен за пътя дайте инфо и за някой хотел/къща
K написа:светката написа:Колеги.Ще ходим в Ливиньо на 19.03.2011г.Искам да питам нещо за пътя.На отиване през Италия ли минахте или през Австрия,Швейцария и тогава Италия.Viamichlen ми казва да мина през Австрия.А на мен ми се искаше през Италия.Дайте съвет.И къде е този прословут тунел.На входа на Ливиньо откъм Швейцария?Или откъм Италия.
Честно казано и аз не знам от къде минахме, толкова се омотахме. Както си карахме се озовахме в Австрия, въртяхме се там известно време докато хванем пътя за Швейцария. И от там директно се озовахме пред този тунел, минаваш го и от другата страна те чакат едни чичковци и ти казват дай 30 евро за двупосочен билет
Ето къде се намира на картата
Uploaded with ImageShack.us
Минете през Бормио на отиване. Но задължително отскочете и до Сейнт Мориц, на 40км. от Ливиньо е. Там обаче нямаш друга опция освен през тунела, но си струва. Ползвате 50% отстъпка за картата в Сейнт Мориц, което ви идва 30€. Подгответе си кредитни карти, в Швейцария не работят с евра.
Работят работят

Имам питане към хората, които в края на март месец са пътували в областа Ливиньо/Бормио. Чудя се с какви гуми да тръгвам натам, не ми се ще да търкалям 3-4 хиляди км. зимните, а пък и с летни да тръгна пак ми се струва рисковано. Връщането ще е началото на април.
Миналата година пътувах през април с летни и нямаше никакви проблеми, пътя беше сух и не валя изобщо.
Дайте съвети.
Миналата година пътувах през април с летни и нямаше никакви проблеми, пътя беше сух и не валя изобщо.
Дайте съвети.
K написа:Имам питане към хората, които в края на март месец са пътували в областа Ливиньо/Бормио. Чудя се с какви гуми да тръгвам натам, не ми се ще да търкалям 3-4 хиляди км. зимните, а пък и с летни да тръгна пак ми се струва рисковано. Връщането ще е началото на април.
Дайте съвети.
Моя съвет е да си хванеш самолет до милано!
По евтино е и по бързо!
700 евро ни се върза отиване и връщане.
А самолет до милано можеш да си намериш доста евтин.От Бергамо има автобус за Ливиньо.
Провери!!!
Не знам дали си ходил в Ливиньо,там просто не ти трябва кола по никакъв повод ваичко е много добре организирано.На 3 мин. минава рейсче което обикаля всички лифтове.
Аз лично никога няма да отида повече с кола до там просто няма смисъл.
Колега, къде ме прати ти? Обяснявах в началото на темата, че съм ходил в Ливиньо.
700 евро да се скъсам няма как да ми излезе горивото отиване и връщане. От самолета освен облаци друго интересно май не се вижда.
700 евро да се скъсам няма как да ми излезе горивото отиване и връщане. От самолета освен облаци друго интересно май не се вижда.
K написа:Колега, къде ме прати ти? Обяснявах в началото на темата, че съм ходил в Ливиньо.
Извинявай тогава

Просто на нас ни се върза толкова.С Туарег 3.0 тди с тюле + всички такси и винетки.
Минахме през Австрия.250 евро някаде са само таксите и винетките.
И в крайна сметка за какво да си го причиняваш това?
Като със самолет и реис пътя е около 8 часа не 18

Всеки сам си избира

Да не говорим че другата кола с която патувахме спука гума и трябваше да платят 280 евра за гума която не беше нова

Не със самолет ами с конкорд щяха да отидат.
Аз смятам да мина с 800 ЛЕВА за ски,спане,храна и път. Какви са тия цифри
250 евро със сигурност не съм плащал миналата година за винетни такси и винетки.

Объркал съм се нещо.700 евро е с една глоба в австрия от 100 евра.Значи 400 евра е горивото (колата харчеше 10 11 на 100) и 200 евра такси и винетки.Но това е през австрия и германия ако минеш.Не знам от долу как е