Почистени пътища или пълен леш? Какви са ви критериите?
- TDI stavrev
- Автомобил: MKV
- Двигател: BKD
Re: Почистени пътища или пълен леш? Какви са ви критериите?
В Сливен до обяд никой не беше чистил нито опесъчавал едва на обяд почнаха да опесъчават.Ама само как се опесъчава двама роми на едно бусче самосвал и хвърлят с лопати това е!Ама той нашия кмет много алчен бре. 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
В Перник всичко е под всякаква критика!!! И тази година зимата ни изненада
Няма ли най-сетне да падне сняг Юли месец, че да сме подготвени ... АМАН! 
Иначе за мен изчистен е тоя път, който е останал само мокър, без лед, киша и т.н. по него. Всичко останало са компромиси

Иначе за мен изчистен е тоя път, който е останал само мокър, без лед, киша и т.н. по него. Всичко останало са компромиси

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
За София булевардите са супер
, ама по кварталите е чист дебел и полиран лед 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Супер си е, щом гумите са ми наред всичко е супер...
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Дашо написа:В Перник всичко е под всякаква критика!!! И тази година зимата ни изненада
за Враца се отнася същото

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
5 км - повече от 25 мин и то на крайзерния път. От стара гара към изхода на града никой не чистил или ръсил луга, пясък. От там към Техномаркет-а същата история -имаше закъсал ТИР на 50-60м преди Техното , а надолу пък беше пързалка
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Във Русе е ужаст пързалка. Със нови зимни гуми все едно съм със летни галоши. Особенно на спиранията по светофарите и кръстовищата понеже все още са "летните" карачи дават яко газ за да тръгнат и става джам. Днес бях свидетел как "мастър" със ауди куатро А8 понеже не тръгва го настъпа и онова като зацепи и стана весело тоя обра бордюрите 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
One написа:аз бих предпочел по-малко да чистят улиците - най добре да спрат изобщо !
така повечето паплач няма да успее да излезе на пътя и да твори безумията си !!!!

С 10 ръце съм за тази мярка, аман от малоумници с летни гуми

- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
САНДАНСКИ пълна скръб
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Много добре се справят в София
Към 8 вечерта, като излизах имаше съвсем тънък слой обработен 2-3см, но снегорините пръскаха активно и преди малко се прибрах по мокър асфалт без сняг, а продължава да ръси снежец.

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
само не разбрах, какво са доволни софиянци, като в квартала /лагера/ навсякъде е пълен лед и срегорин не влизал от миналата година. Не всички караме само по булевардите моля. Днеска ми омръзна да се хлъзгам като шейна на всяко спиране в квартала, а ми се налага да го обикалям доста. На два пъти си влизах в кръстовище на косъм. И кво - и аз ли не трябва да излизам, понеже не са изчистили?
П.с. Съгласен съм за идиотите с летните гуми, но на лед няма значение с кви гуми си, всички се плъзгаме.
П.с. Съгласен съм за идиотите с летните гуми, но на лед няма значение с кви гуми си, всички се плъзгаме.
drmilendd написа:само не разбрах, какво са доволни софиянци, като в квартала /лагера/ навсякъде е пълен лед и срегорин не влизал от миналата година. Не всички караме само по булевардите моля. Днеска ми омръзна да се хлъзгам като шейна на всяко спиране в квартала, а ми се налага да го обикалям доста. На два пъти си влизах в кръстовище на косъм. И кво - и аз ли не трябва да излизам, понеже не са изчистили?
Доволни са щот Бат Бойко се занимава с тях по телевизора....
И аз не мога да разбера - и колегите само едни суперлативи говорят, макар всички да закъсняха за работа, вчера в Сф нямаше как да се придвижиш от т.А до т.В за по-малко от час, на всеки светофар някой поднасяше....
Не ми е ясно от какво толкоз са доволни? Сякаш има негласна забрана да се говори лошо по отношение на управляващите... или обратното - негласна заповед да се хвалят ББ, кметицата и компания... знам ли, сигурно аз в друга паралелна вселена се движа по улиците...
drmilendd написа:само не разбрах, какво са доволни софиянци, като в квартала /лагера/ навсякъде е пълен лед и срегорин не влизал от миналата година.
e то от олигофрени наспрели по улиците по начин, по който кола трудно може да мине снегорин как точно да се вмъкне, па и да изчисти или да свие по съседна улица и т.н. ????
докато не се научат паркировачите (чрез системни и солени глоби ) че не се спира на ъгли и кръстовищя и прочие - така ще е и не само със снега !!!!
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Да де, ама за улиците които говоря, хората са спрели отностително правилно и всеки ден влицат големите камиони за боклук, така че унимога спокойно може да се развърти. Иначе който не иска търси оправдание, който иска намира начин.
drmilendd написа:Да де, ама за улиците които говоря, хората са спрели отностително правилно и всеки ден влицат големите камиони за боклук, така че унимога спокойно може да се развърти. Иначе който не иска търси оправдание, който иска намира начин.
ааа
ясно - конкретно ти искаш да дойдат пред вас да почистят, а не по принцип да се чисти по кварталите
ще стане
ама друг път
като има култура на паркирането и пари в бюджета
култура на паркирането ще заима когато почнат наред да глобяват нарушителите - демек - на кукуво лято, респективно тогава ще има и пари - елементарно е нали