Катастрофа на моста на 4-ти км на Цариградското

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Нед 06 авг 2006 17:23

Sara_Bold написа:
d3f написа:Тъпа работа.

Добре, аз тогава да попитам, ако някой има представа де, ако удариш кучето директно с 120-140км/с без да се опитваш да го избегнеш, последствята няма ли да са по малки?

Когато аз ударих куче не бяха много малки последствията де..

Е то ясно, че ще са големи последствята по колата, мен са ми разказвали случки как някой блъснал някаква овца на село с голяма скорост, просто не бил я видял, и тая овца сичко му потрошила... Но все пак си мисля че ще са по малко, ако отбиеш настрани и колата се завърти и обърне...

Май стигам до заключението, че трябва да се прецениява в зависимост от ситуацията...

Колкото до таксиметраджията, мисля си че неможе да караш хора и да изкарваш пари от цялата работа, и да си пиян, просто невъзможна комбинация, и трябва да се наказава поне с взимане на правоспособността да си такси. Това би трябвало да се отнася и до шофьорите на автобуси, самолети, влакове и т.н.

Потребителски аватар
Milena
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Milena » Пон 07 авг 2006 8:53

По-малки са! Ние сме блъскали куче със 140 км/ч и се разминахме само с един счупен халоген, хем бяхме с един служебен Opel (демек с меки ламарини).

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 07 авг 2006 9:01

Milena написа:По-малки са! Ние сме блъскали куче със 140 км/ч и се разминахме само с един счупен халоген, хем бяхме с един служебен Opel (демек с меки ламарини).

вобще не са малки! аз блъснах котка със 70км и ми счупи бронята и замалко радиатора.Един приятел беше блъснал куче със един спортен хюндай-и няма да ви казвам на какво приличаше предницата.Всичко смени: капак, броня радиатори,решетка, фарове......абе мармалад беше

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 07 авг 2006 9:05

виждал съм куче ударено със 90-100 да мине през радиатора...

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 07 авг 2006 9:35

Ludia написа:
Milena написа:По-малки са! Ние сме блъскали куче със 140 км/ч и се разминахме само с един счупен халоген, хем бяхме с един служебен Opel (демек с меки ламарини).

вобще не са малки! аз блъснах котка със 70км и ми счупи бронята и замалко радиатора.Един приятел беше блъснал куче със един спортен хюндай-и няма да ви казвам на какво приличаше предницата.Всичко смени: капак, броня радиатори,решетка, фарове......абе мармалад беше

При мен беше същото! :(

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 07 авг 2006 9:56

teo_ss написа:Аз да попитам не беше ли приет един закон според който ако хванат някого с по-голямо зъдаржание на алкохол в кръвта(май беше 1,5 промила) направо му вземат колата и какво ще стане при положение че колата сигурно не е собстваност на бакшиша какво ще му вземат ? Юристи имаме ли тук?

не, нямаме

начи над 1,2 отиваш на съд, и някакви селски съдилища решили, че колата е предмет на престъпление и се отнема. ВКС им подряза крилцата набързо, щото е нонсенс
иначе съм за жестоки мерки за тия дето карат и пият

Потребителски аватар
КаруЦаря
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КаруЦаря » Пон 07 авг 2006 10:21

Верно са големи пораженията, аз съм чупил броня след сблъсък с 2 пресичащи платното патици с около 90 км. :? И ми падна и номера.

Върни се в “Пътеводител”