Внимавайте по бус лентата-и паркирането!!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Внимавайте по бус лентата-и паркирането!!!
Като ти запишат номера какво?!
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Aneto написа:Днес, малко след 10ч са минали и са записали всички номера на коли, спрели с две гуми на тротоара. Улицата ни е малка, пресечка на булевард, не е в нито една от сини, зелени, и всакакви шарени зони, далеч е от центъра.
Разпитвали съседа коя кола на кой е, но повечето от хората от блока вече са били отишли на работа, а паркиралите са явно на хора, работещи наоколо.
За коя улица става въпрос, щото и аз паркирам всеки ден по най-нестандартен начин. Mo fucking way.........

Софията
ул. Хемус - малка уличка, пресечна на Шипченски проход
Ами сигурно след месец - честитка в пощата
ул. Хемус - малка уличка, пресечна на Шипченски проход
Като ти запишат номера какво?!
Ами сигурно след месец - честитка в пощата

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
"минахме и ти записахме номера"
снимка има ли? може ли да сте си го измислили?
Ай чао направо.. минал и записал.. ми ако е объркал в писането?
доказателство, че си бил там? Може ли така да запишат без да искат номера на аудито ми, а аз да съм в Бургас? Ми могат що да не
СНИМКАААААААААА. ПАЯЯЯЯК МАЯЯЯК.. кви са те глупости минаха и записаха на 'ено лисчи'
Ай чао направо.. минал и записал.. ми ако е объркал в писането?

Vizor написа:"минахме и ти записахме номера"
Ай чао направо.. минал и записал.. ми ако е объркал в писането?доказателство, че си бил там? Може ли така да запишат без да искат номера на аудито ми, а аз да съм в Бургас? Ми могат що да не
СНИМКАААААААААА. ПАЯЯЯЯК МАЯЯЯК.. кви са те глупости минаха и записаха на 'ено лисчи'
Ще разпитам съседа, защото него са го пипнали и са го разпитвали на кого са колите. Не каза дали са снимали. Но ако им се е подписал за свидетел....накой ще почерпи общината
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Леле майко ще ни направят пишман европейци
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
aylin78 написа:Леле майко ще ни направят пишман европейци
аз съм ЗА. българина само от тояга разбира
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Като сме зад граница как спазваме ама!!!!Е 4е зад граница е малко по друго с движението и маркировката в градовете,но въпреки това грацкия транспорт се пропуска,много толерантни са хората на пътя
Прав си колегаscuba написа:aylin78 написа:Леле майко ще ни направят пишман европейци

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Щом ще има проверки...значи касите им са пак празни....
Пазете се..

Последна промяна от drago_tr на Пон 14 фев 2011 14:39, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Най-вероятно снимат, както и тия със скобите снимат от всички страни...
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
scuba написа:aylin78 написа:Леле майко ще ни направят пишман европейци
о, да!

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
А какво се прави с автобуси които се тътрят едвам в лентата отляво на бус лентата ??
Бус лентата си стои празна.
Пример : бул Владислав - от пресечката на ген.Колев до кино Тракия. Автобуса едва потегля на светофара , но не си е в лентата -зад него колона.
Пример : бул Владислав - от пресечката на ген.Колев до кино Тракия. Автобуса едва потегля на светофара , но не си е в лентата -зад него колона.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
kris11 написа:А какво се прави с автобуси които се тътрят едвам в лентата отляво на бус лентата ??
Псува се шофьора на автобуса + няколко средни пръсти
Mustang GT-R написа:Винаги съм се чудил защо предупреждават по всички медии, че ще има акция на КАТ за еди какво си. Като си предупреден ще направиш ли нарушение? Не! Следователно ползата от акцията е нулева!
В доста държави това се прави умишлено, дори местата с радарите са известни на всички, и това се прави с цел, не да се напълни хазната, както е тук, и колкото повече нарушители има, толкова по добре, а с цел да има по малко нарушения! Следователно ползата не е нулева, понеже целта е да няма нарушения, а може би и да ни научат да не правим нарушения!
Сега – 5 стр. написа:Само четирима шофьори бяха глобени вчера в София за движение в бус лентите в съвместна акция на Центъра за градска мобилност и КАТ. Още един шофьор бе санкциониран, защото е паркирал на спирка. Нарушителите отнесоха по 50 лв. глоба. Такава е равносметката за първите пет часа от акцията, въпреки че тя бе проведена по най-натоварените булеварди в столицата в пиковия сутрешен трафик. Екипите контролираха бул. "Цариградско шосе", "Сливница" и ул. "Г. Софийски".От КАТ коментираха, че има нарушители, но когато видят служителите, веднага влизат в лентите за движение. "Най-често се оправдават с това, че бързат", коментираха пътните полицаи. Глобата за шофиране в бус лента досега беше 20 лв., но след изменения в Закона за движение по пътищата вече е 50 лв.Без изненада един от заловените вчера нарушители бе шофьор на маршрутка. Той обясни на полицаите, че бързал да изпълни разписанието си по линия 22 от Божурище за Враждебна, предаде БГНЕС. Служителите на КАТ обаче видели, че в маршрутката няма пътници, а и не е изписано за къде пътува. "Ами няма пътници. Освен да се качите и ще ви закарам вас", обърна се към репортерите шофьорът. За негов лош късмет проверката установи, че лицензът му е изтекъл от половин година.До края на акцията в петък ще бъдат контролирани и други натоварени участъци в града, като бул. "П. Владигеров", "Гоце Делчев", "Тодор Каблешков", "Никола Мушанов" и др. Акцията ще се извършва в най-пиковите часове на деня, съобщават от общината.Общо 235 шофьори са били глобени през 2010 г., защото пречат на движението на автобусите.СКОРОСТСпоред ЦГМ шофьорите създават сериозен проблем, тъй като понижават неколкократно ефективността на градския транспорт в столицата. По данни на дружеството линиите, които разполагат със специални бус ленти за придвижване, са 2 пъти по-бързи и ефективни. В столицата бус лентите са едва 25 км. По специалните трасета за тях се движат 6 тролейбусни и 28 автобусни линии. От консултантската фирма "Мот Макдоналд" препоръчват бус ленти да се обособят по бул. "Евлоги Георгиев". От общината пък планират и бул. "Г.М. Димитров".