ktamen написа: Аз също не знам правилника, някой може ли да ми покаже къде пише, че е забранено да се изпреварва отдясно? Аз като се лепна зад някой на Цариградско например и той не се сеща да мине вдясно, първо благославям всичките му роднини от женски пол и после пускам десния мигач...
Ам ти ще ми покажеш ли къде пише че е позволено изпреварването в дясно!?
На тировете виждаш ли на ремъркетата стрелката която сочи само наляво, и отстрани в дясно има знак да не се изпреварва от дясно, знаеш ли колко пъти си карам с пуснат десен мигач 200 метра преди кръстовището и някакъв рейсър решил през бус лентата да ме изпреварва, шот той по-бързо може да ме изпервари и решава да мине от дясно, та нека не се праиме на тирикати, шот си знайме номерата, никролозите по стълбовете са повече отколкото обявите за театри и концерти по таблата за информация!
От доста време разбрах че Всеки си има собствен правилник за движение, но лошото е че не всички съвпадат с оригинала, и след това следва продължение
†п.п Досега колегата
Varbona е доказал малко колегиалност към останалите движещи се превозни средства, другото е мерене на клавиатури, кой какво могъл да покаже!
ПОКАЖЕТЕ ЧОВЕЧНОСТ, знаем че можем да сме маймуни

Нека не се засяга никой, не цитирам колегата, просто споделям това което ми е направило впечетление и то 90%-та е негативно!