Отдих и почивка в България - похвали и оплаквания

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Отдих и почивка в България - похвали и оплаквания

Мнениеот emo-gar » Пон 16 май 2011 10:38

Доволен съм от Огняново(Гоце Делчев).По великденските празници бяхме за няколко дена.Басейни,планина,тишина.Бяхме си взели "байковете",та да разнообразяваме с въртене,наблизо е Лещен-до там с въртене(и там имат "ромска" мах,ла :lol: ).Недостатък-миризмата на водата,мирише на :007: .Бяхме в комплекса "Делта",иначе за ядене-само в "Рай"(няма отслабване там!!!,не са скъпчии).Общо взето-място за спокоен отдих.
Па ако ви "писне"-ей къде е гръцко..!

Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Мнениеот MAX75 » Пон 30 май 2011 22:11

Ако някой има впечетления от този хотел, моля да сподели: http://veliko.info/more/n/h/

Потребителски аватар
7 speed DSG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 7 speed DSG » Вто 31 май 2011 6:41

MAX75 написа:Ако някой има впечетления от този хотел, моля да сподели: http://veliko.info/more/n/h/

Само тези мнения, успях да открия за въпросния хотел и не знам до колко ще свършат работа, но все пак е някакво начало 8)

"Хотел Хит сезони галерия

Хотелски комплекс "Хит" се намира на брега на морето между Равда и Несебър в тих, живописен район, подходящ за почивка и развлечения.
Раб...

Посетителски рейтинг: 00 ( 76 гласа )

1) Мнението е направено от митева / 02-12-2009 (id 1214)

Аз вече 3 години отсядав в Хит. Морето е наблизо басейна е голям. И има много туристи винаги.
Пак ще ги посетя.

2) Мнението е направено от Петрова / 12-12-2007 (id 170)

Хотела е хубав.Посетихме го това лято.И цените и обслужването е на ниво

3) Мнението е направено от Тодорова / 05-02-2007 (id 2)

хотела действително е на тихо място,близо до морето.Обслужването е добро. Посещавам го вече две години."

Потребителски аватар
MAX75
Автомобил: VW Passat 1997
Двигател: AFN

Мнениеот MAX75 » Вто 31 май 2011 18:03

7 speed DSG написа:
MAX75 написа:Ако някой има впечетления от този хотел, моля да сподели: http://veliko.info/more/n/h/

Само тези мнения, успях да открия за въпросния хотел и не знам до колко ще свършат работа, но все пак е някакво начало 8)

"Хотел Хит сезони галерия

Хотелски комплекс "Хит" се намира на брега на морето между Равда и Несебър в тих, живописен район, подходящ за почивка и развлечения.
Раб...

Посетителски рейтинг: 00 ( 76 гласа )

1) Мнението е направено от митева / 02-12-2009 (id 1214)

Аз вече 3 години отсядав в Хит. Морето е наблизо басейна е голям. И има много туристи винаги.
Пак ще ги посетя.

2) Мнението е направено от Петрова / 12-12-2007 (id 170)

Хотела е хубав.Посетихме го това лято.И цените и обслужването е на ниво

3) Мнението е направено от Тодорова / 05-02-2007 (id 2)

хотела действително е на тихо място,близо до морето.Обслужването е добро. Посещавам го вече две години."

Благодаря за отговора.
На мнения от рода на : Иванов /който примерно е брат на собственика/ казва,че хотела е супер и т.н. или на Петров, /който примерно работи в съседният хотел/ казва,че хотела нищо не струва и т.н. не вярвам.
Имах в предвид ако някой е бил там да даде лично впечетление.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Сря 01 юни 2011 9:32

MAX75 написа:[

На мнения от рода на : Иванов /който примерно е брат на собственика/ казва,че хотела е супер и т.н. или на Петров, /който примерно работи в съседният хотел/ казва,че хотела нищо не струва и т.н. не вярвам.
Имах в предвид ако някой е бил там да даде лично впечетление.

А каква ти е гаранцията, че във този форум Иванов не се казва "върл vw фен", а Петров - "луд пернишки голфаджия" например. А дори и да не са регистрирани във форума - какво им пречи да го направят, ако напипат темата в търсачката?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 01 юни 2011 13:18

Aneto написа:А каква ти е гаранцията, че във този форум Иванов не се казва "върл vw фен", а Петров - "луд пернишки голфаджия" например. А дори и да не са регистрирани във форума - какво им пречи да го направят, ако напипат темата в търсачката?

за пореден път Браво :applause:
явно мисленето ти се свежда до слагане на епитети

по-здрави от пернишкия голфаджия

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 01 юни 2011 18:22

golfer написа:
Aneto написа:А каква ти е гаранцията, че във този форум Иванов не се казва "върл vw фен", а Петров - "луд пернишки голфаджия" например. А дори и да не са регистрирани във форума - какво им пречи да го направят, ако напипат темата в търсачката?

Ти нямаш ли хотел за обгрижване та спамиш тук :Mr Green Fun ?

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Съб 04 юни 2011 12:08

golfer написа:

Golfer, горкичкия ти! Сега видях че си голфаджия от перник. Ама си избивай комплексите някъде другаде. Не се върти света около теб и не теб съм имала предвид. А това че се засягаш лично - ами иди си промий малко мозъка.

ПП. Сори за спама в хубавата тема, ама взимам пример от модератор :lol:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 05 юни 2011 23:30

Aneto написа:
golfer написа:

Golfer, горкичкия ти! Сега видях че си голфаджия от перник. Ама си избивай комплексите някъде другаде. Не се върти света около теб и не теб съм имала предвид. А това че се засягаш лично - ами иди си промий малко мозъка.

ПП. Сори за спама в хубавата тема, ама взимам пример от модератор :lol:

Модератора ще ти сложи едно официално предупреждение.
Колко ми е промит мозъка си е мой проблем.
Дали имам комплекси също си е мой проблем.
Не е нужно да ме съжаляваш.
Може да съжаляваш само себе си за такова ограничено мислене.
Веднъж вече съм те предупредил по темата:
viewtopic.php?f=60&t=203859&start=165

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 06 юни 2011 1:49

Голфер, май си го мериш не с който трябва.... При това не за първи път. Сори, ама с мен не можеш, по обясними причини...
Писал си ми предупреждение за обида. Е, ама ти пръв обиждаш. И дори не се засрами, от това че си мъж. От позицията на модератор имаш правото да обиждаш, така ли?
Честно - язък за добрия форум.
От мен ЧАО навеки, омръзна ми. А това, че ти лично вече не един път просто се заяждаш си е твой проблем.
и пак приятелски съвет - иди си лекувай комплексите

fyionna
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fyionna » Вто 04 сеп 2012 13:57

Много подходяща тема, за възмущението ми от един небезизвестен ресторант, с прехвалена кухня (причината да се опитаме, да я пробваме) в Лозенец - Мезе (Mezze)
Колко хубаво, ако сте успели да стигнете до там и да пробвате кухнята. Моят опит беше жалко подобие на обслужване, тип разкарване по масите от нелюбезен „чичо“, който след като ни настанява от маса на маса (защото разбираш ли при заети 4 маси, свободни 2, после се оказа 1, а ние точно на нея НЕ бяхме седнали, и нито една табелка „резервирано/запазено“ и всякакво друго грамотно извинение), накрая с гърба си троснато ни каза „ами съжалявам“. Страхотно посрещане, и изпращането също – на моето „Ами довиждане“ се „чу“ отново само един гръб. Нямам възможност да коментирам менюто и приготвянето на храната, но няма и да повторя посещението си.

За сметка на това в центъра на с.Лозенец има чудесно ресторантче Ариана, където "хвърчащи" сервитьори обслужваха без забележка ... и също нямахме резервация ...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 04 сеп 2012 18:31

И аз имам лоши впечатления от обслужването във въпросния ресторант Mezze в Лозенец, храната уж я хвалят, но обслужващия персонал е като хванат от нивата. А може би наистина е така :banghead:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 04 сеп 2012 21:23

Аз имам лоши впечатления от Черноморец.Абсолютна аматьорщина от всякъде.
Поръчваш си палачинки и някакъв почва да се опитва да направи нещо къса една,втора,трета накрая там скалъпва нещо и са изминали вече 20 минути.Поръчваш си кафе от плажно заведение и замижалия тип гледам гребе от пакетче Нова Бразилия mhihi Ужас.За заведенията да не говорим.Всяка вечер бяхме в различно и в повечето трябваше да припомняме на сервитьорите какво сме си поръчали.Хляба забравил,бирата объркал,вилици няма.Поне се посмяхме,то и да се ядосваш няма смисъл.Последната вечер едни руснаци до нашата маса играеха на пържоли и си пляскаха ръцете като олигофрени.Естествено цялото заведение трябваше да им слуша простотиите.От всяка скапана сергийка някакви бясни чалги.Повече там не. :не:

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Вто 04 сеп 2012 22:42

Строшете главите на руснаците!Преди 4 години така направих с един Гюнтер ли беше Зденек ли беше на Приморско.Искам да ям панирани пилешки сърца,носат ми дробчета.Казвам,исках сърца,е нема ще ядеш дробчета!А,така ли?Отзад Гюнтер с две швестерки ядат една пица и пият една бира,и тея дропли им се въртят на пета.Ебах тия боклуци,удри и бой!Вече Приморско е зачеркнато от моята карта на курортите!

Потребителски аватар
7 speed DSG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 7 speed DSG » Вто 11 сеп 2012 12:45

Бях тръгнал на риба и за пръв път през живота си минах през cело Йоаким Груево. Намира се на 11 км западно
от Пловдив, по пътя за Кричим и Пещера. Беше време за обяд и спрях на някаква кръчма в края на селото - нямаше нищо друго за ядене в момента, освен шкембе чорба. Беше велика, най вкусната която съм хапвал някога - препоръчвам горещо да се опита при възможност :beer

Върни се в “Пътеводител”