:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Почивка в Отманли (парк Росенец), Бургас

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Почивка в Отманли (парк Росенец), Бургас

Мнениеот joromnt » Чет 14 юли 2011 16:33

daqna_nikolova написа:.... защото отдавна го търся в интернет и не мога да го намеря почти никакво инфо няма за него. Чувам добри отзиви за него и имам желание да го посетя.

Който търси намира, а ако ли не - рекламира :063:
Едно мнение в форума, положително за някъде си, и от тогава не се е появила :063: Чула добри отзиви, ама нямала телефон за връзка :063:

zahho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zahho » Сря 20 юли 2011 17:21

Момчета, по-голяма дупка от тази няма. Мръсно, старо ( по-скоро вехто ). Топлата вода е мираж, освен ако не обичаш да се къпеш с едвам църцореща вода. Интернет аз лично нямах в бунгалото.
За персонала само 6+ им давам, но все пак едно нещо което не се поддържа рано или късно се захабява. Чаршафите мръсни, хавлиите ( ах тези хавлии ) са направо ужасни. Има 2 огромни кучета, които се разхождат дори вътре във вилата. Поръчваш вечеря ( салатка, ракия, риба, картофки ) в 20,30 ч и към 23,00 получаваш цаца + 1 ракия :)

Ах колко съм ядосан, че си дадох парите !!! :banghead:

Иначе гледката е уникална наистина. Няма такова райско място.

И не на последно място до колкото разбрах там имало уранова мина, така че внимавайте с плажа.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 24 юли 2011 10:29

Всичко дето са казали колегите е вярно,ама за урановата мина не знаех scare .Освен това там има и база на Лукойл.Вятъра като духне неправилно и мирише предимно на мазут(дизела по трудно се усеша) mhihi .Отсреща в залива малоумниците(воените)имат едни вехти кораби и като тръгнат на занятие да трошат пари,всичко става в дим и миризма на дизел.Жена ми каза,че втори път няма да се върне там!Преди това бяхме на Албена и аз няма да се върна повече там.В БГ на море,вече е история!Иначе мястото наистина е чудесно,но манталитета на БГ "бизнесмените" си казва думата...

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 21 ное 2011 18:04

Преди години съм ходил доста в Росенец, бунгалата на Плама и на ДСК. Хубав е парка, ала много комари! А по плажа се е случвало да има бучки нефт. От няколко години нямам впечатление.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 04 дек 2011 19:29

zahho написа:Момчета, по-голяма дупка от тази няма. Мръсно, старо ( по-скоро вехто ). Топлата вода е мираж, освен ако не обичаш да се къпеш с едвам църцореща вода. Интернет аз лично нямах в бунгалото.
За персонала само 6+ им давам, но все пак едно нещо което не се поддържа рано или късно се захабява. Чаршафите мръсни, хавлиите ( ах тези хавлии ) са направо ужасни. Има 2 огромни кучета, които се разхождат дори вътре във вилата. Поръчваш вечеря ( салатка, ракия, риба, картофки ) в 20,30 ч и към 23,00 получаваш цаца + 1 ракия :)

Ах колко съм ядосан, че си дадох парите !!! :banghead:

Иначе гледката е уникална наистина. Няма такова райско място.

И не на последно място до колкото разбрах там имало уранова мина, така че внимавайте с плажа.

Аз бях в къщата, а не в бунгалата и подобни проблеми не съм имал. От всичко изброено, мога да кажа, че наистина яденето се бавеше, както и бяха спестили от сапуни в банята, но топла вода имаше в изобилие. Останах с хубави спомени от там. Но честно казано не бих го препоръчал на млади хора. Далеч е от всички места, годни за посещение от младежи :D Ако си пенсионер, отиваш с деца или не искаш да се шматкаш, това е твоето място :lol:

golfman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfman » Пет 18 май 2012 7:46

Освен гореспоменатите бунгала и несъществуващият вече хотел Албатрос, има ли други читави места за престой в Отманли? Освен тези хотели и хижи има ли други? Някой бил ли е в Къща за гости "Отманли"?

VAL4AN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAL4AN » Пон 04 фев 2013 16:48

Аз съм ходил на едно прекрасно място в парк Росенец. Бунгала са, но е страшно чисто и хубаво. Казва се Вила Акула и е много близко до плажа. Мога да ви оставя телефон на собстеника. Или ги намерете Вила "Акула" парк Росенец. Ходих със семейството с малко дете съм и е много удобно. Има детето къде да играе, огромен двор с детски забави, голяма тераса, пред бунгалото барбекюто и много точни собственици. Ако имате въпроси питайте ме!

Потребителски аватар
Tzvetelin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tzvetelin » Чет 22 май 2014 11:52

Аз наскоро бях във вила "Камелия" http://vilakamelia.com и останах доволен от условията. Препоръчвам Отманли за релакс и плуване.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 22 май 2014 12:56

Първо мнение...егати тънката реклама... :mhihi

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 22 май 2014 15:24

:Mr Green Fun Наскоро,сигурно си моржувал или си разтоварвал нефт. Тази Камелия,след справка с гугъл ърф,стана ясно,че е на ГБС (главболгарстрой) базата. Лошо няма,хубаво е ремонтирана и изглежда добре. Може и лятото да мина да я видя.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 22 май 2014 18:27

Не бре...не съм правил такива неща....отнася се за колегата със странното име VAL4AN..... :gruebel

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 22 май 2014 18:55

Аз на Цветелин говорих :beer а това сходство с имената не го бях видял :Mr Green Fun :screwy

Върни се в “Пътеводител”