Добри дискотеки и заведения в Слънчев бряг
Re: SOS Слънчев бряг
H2O написа:Vencitu написа:Джани и Кондор са най евтините ресторанти в комплекса и вкусна храна! Кондор е до гарата, а Джани е малко по забутан.
Това,Джани още ли съществува бре?Ходил съм там всеки ден по обяд,преди 11год.Бях по работа там за два месеца.В Сл. Бряг не съм ходил 9 год.А бях там всяко лято по два три пъти на сезон!Тва сигурно е само бетон и прахоляк.Хотел до хотел,прозорец до прозорец.Направи ми впечатление,че колегата каза "град".А беше истински курорт
Да има го. Джани даже има опашки отвън от чакащи за място, докато повечето заведения имат като нищо по 5-6 клиента на куп. Има едно срещу автогарата розово заведение там само видях ценоразписа - народни цени. В района на автогарата е евтиното (пиша го с положителен смисъл) на Слънчев бряг.
И аз отидох крайно негативно настроен, но вече съм на съвсем друго мнение. Стоежите са замразени, не че ги няма. Прах няма.
А с автомобила - паркираш пред хотела/квартирата и го забравяш за времето на престоя. Аз навъртях повече километри пеш, от колкото с автомобила. Знак "Спирането паркирането забранено!" е най-често срещания знак - на всяко кръстовище поне по 4 пъти.
За сега това са ми впечатленията - като за първи престой от петък сутринта до неделя.
Благодаря за помоща на всички отзовали се!!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Добри дискотеки и заведения в Слънчев бряг
с 2 ръце съм за Час Пик 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи какъв стил музика търсиш иначе дискотеките са Час Пик и Брилянтин 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
дискотека мания.. също не е за пропускане (не в чалгата разбира се) може би най-добрата дискотека в България от към осветление
, а и цените не са високи. 

- bliznaci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И плажа на Cacao beach и Бедрум не е за изпускане,не,че е евтино, но си заслужава всеки лев 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това лято се храня само на бистрото до полицията 166. направили са му ремонт и готвят много вкусно. цените са ниски порциите големи. близко ми е до квартирата в грамада и вечер сядаме на бирички по левче имат мн яка промоция