Някой да е ходил на Халкидики тая година?
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Re: Някой да е ходил на Халкидики тая година?
Скоро бях до Гърция (Солун, Лариса, Метеора и др.). Пътищата са добри, полиция само веднъж видях, трафика е поносим, в градовете се спира масово на забранени места, но мен ме беше страх. Никакви размирици няма, единствено в Солун видях някакъв протест, но нищо сериозно. Не са толкова тъпи, че да си пропуснат и тоя сезон (миналия заради комарите). Хората не спазват и ограниченията - вдигат с 20-30-40 отгоре и всичко де що мърда ме задминаваше, но общо взето слабо ми дреме. Магистралата от Солун надолу е платена, не знам за Халкидики дали трябва да се мине през нея, но таксите са поносими - 3-4 евро. В градовете внимавайте за мотористи, защото са навсякъде. А горивата колкото по-надолу слизах толкова по-скъпи ставаха. Успешна почивка!
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
До Халкидики не се плаща за магистрала никъде.
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,някой да препоръча заведения ,които да посетим.
Последна промяна от DOCDOBREV на Вто 26 юли 2011 9:33, променено общо 1 път.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
В Никити на плажната улица - Гиромания и Нел Фуко (Фуоко) Пица. В пицата порциите са като за двама, но на повечето места цените са еднакви и качеството е... аз лично лоша храна в Гърция досега не съм ял. В повечето случаи, където има повече хора, там сядай.
Здравейте колеги предстои ми пътуване до третия ръкав /Атон/ някави отзиви за път, в гугъл гледах доста марширути и не мога да реша кой да хвана. Предпочитам да мина 20-30 км в повечено да пътувам по широките пътища, що то чух от приятели че най краткия път бил с много завои. Та ще чакам предложения.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
През Солун и после надолу.
По ръкава няма как без завои.
По ръкава няма как без завои.
аз лично бих ти препоръчал това viewtopic.php?f=61&t=326109
Много по спокойно е. М/у другото сега съм там и минах по този път, потвърждавам мнението на колегите от линка.
Много по спокойно е. М/у другото сега съм там и минах по този път, потвърждавам мнението на колегите от линка.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Аз миналата година ходих към средния ръкав и първия път gps-а ме прекара мисля по този път, който казва колегата над мен - верно нямаше движение, ама има защо, зави ми се свят от завои... Следващият път минахме по царския път към Солун и надолу, прав, широк път - по време за пристигане не се различават особено.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
карай си по магистралата - пътя е чуден без едни 16-18км дето има ограничения
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
BOOKO написа:Здравейте колеги предстои ми пътуване до третия ръкав /Атон/ някави отзиви за път, в гугъл гледах доста марширути и не мога да реша кой да хвана. Предпочитам да мина 20-30 км в повечено да пътувам по широките пътища, що то чух от приятели че най краткия път бил с много завои. Та ще чакам предложения.
Сигурен ли си за "атон"? Не за друго ама там само с лични покани

А ако искаш прав път и трафик - магистралата до Солун, после магистралата до Халкидики ( до Неа Модена ), от там пътят за Никити ( двулентов, лятото доста натоварен, че се води "царски" ), сечеш през гърлото Ситония ( гледай да не изпуснеш отбивката ) и от там вече няма как да избягаш от теснотията и завоите.
Аз бих те препоръчал Серес - Неа Зихни - Амфополис ( не забравяйте да спрете за снимки на лъвчето

А така като го гледам този маршрут е и по-къс от другия.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Сигурен ли си за "атон"? Не за друго ама там само с лични покании без мпс-та и жени
.
В горната част на полуострова може да се ходи, там даже има 1-2 туристически комплекса
maxpayne написа:карай си по магистралата - пътя е чуден без едни 16-18км дето има ограничения
Така и направих и останах доволен, в повече от прясната рибка и студеното ципоро

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Muncho написа:Сигурен ли си за "атон"? Не за друго ама там само с лични покании без мпс-та и жени
.
В горната част на полуострова може да се ходи, там даже има 1-2 туристически комплекса
Е то там до където се стига е силно да се каже Атон..
Ама за мен най-хубаво откъм природа е на Ситония.. има страхотни местенца.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:maxpayne написа:Muncho написа:Сигурен ли си за "атон"? Не за друго ама там само с лични покании без мпс-та и жени
.
Е то там до където се стига е силно да се каже Атон..
Ама за мен най-хубаво откъм природа е на Ситония.. има страхотни местенца.
И хотелчета, където кафето на рецепцията джапа в морето на уникалния залив ...ех споменииии.
Много е готино там
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих те препоръчал Серес - Неа Зихни - Амфополис ( не забравяйте да спрете за снимки на лъвчето ) - Аспровалта - Олимпиада
Точно !!!
А Олимпиада е най-хубавото място от Атон