Tipsy написа:В Германия, Австрия и Турция не би трябвало да ти направят проблем дори предните стъкла да са ти затъмнени. Поне техните коли съм ги виждал, че са така.
То и в тук има такива нови коли с такива стъкла, но предполагам, че колега си видял заводски тъмни на нови коли а не примерно някоя кошница като моята с фолио, нали? Щото в такава ситуация мога да отгатна, кой ще отнесе глобата...
stefan4o написа:nP3gaToP написа:казвам че е в изряден вид просто на него немога да му обесня че нищо и няма и като отидох и си платих акта имаше една българка и ми каза да си оправя гърнето и аз и казвам че нищо му няма тя им каза и полицая пак казва да го отстраним проблема и тогава ще ми даде документите и момичето ме прати при един заварчик дадох му 10 евро даде ми касова бележка предадох я на полицая и ме пуснаха
Т.е. искаш да кажеш, че ако аз примерно отида там с моята кола, чието гърне е читаво, понеже е на по-малко от година ще ми напишат акт??????? Много интересна работа. Да не би да е имало някакви повърхностни ръжди или видими дефекти по него?
Да не би да става дума не за външен вид на гърнето а за звук от това същото - по-логично е, защото предполагам нямат скала колко квадратни см ръжда е допустима при положение, че си функционира добре и не буди мааалата...?

Иначе и мой познат отнесе солидна глоба в Гърция за превишена скорост, ама те там са си цивилизовани хората - ако не платиш, не може номерчето да си вземеш и да се върнеш - бецаален ан дер касе и тъгадък с кретане насам!