Впечатления за Маршрут Русе - Царево.

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
los_tigros

Re: Впечатления за Маршрут Русе - Царево.

Мнениеот los_tigros » Пон 22 авг 2011 15:41

А ти защо си минавал оттам за Сл.Бряг?Последно и ние ще ходим натам,но аз мисля да си минем през Варна.Малко ме притеснява натовареното движение по отсечката Варна-Сл.Бряг но ми се струва че е по-добре като цяло.Де да знам.Ако имаш по-добър вариант кажи.

Потребителски аватар
passat_rs
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57 T2

Мнениеот passat_rs » Пон 22 авг 2011 16:30

Аз препоръчвам този път. Ако тръгнеш рано няма тирове хладно е през балкана и пътя е супер. Само дет колегата те предупреди за легналите полицаи внимавай ако ми видиш ножа от пасата го вземи mhihi лек път ти желая

п.п. Зора ти е Разград - Търговище

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Пон 22 авг 2011 18:40

los_tigros написа:А ти защо си минавал оттам за Сл.Бряг?Последно и ние ще ходим натам,но аз мисля да си минем през Варна.Малко ме притеснява натовареното движение по отсечката Варна-Сл.Бряг но ми се струва че е по-добре като цяло.Де да знам.Ако имаш по-добър вариант кажи.

Колата разбута центровката,и ходих да я прибирам с камионче.Мини през Варна,ако има колона тя ще е между с.Баня и Сл.Бряг това са 20-тина километра и с 40 да се кара бак по-бързо ще стигнете и пътя е перфектен.Единствено ако имате мерак да гледате чудните скали, и язовир цонево си заслужава да минете през селата,тогава това е маршрута http://maps.google.com/maps?saddr=%D0%9 ... 6&t=h&z=11

Върни се в “Пътеводител”