Куба...

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Куба...

Мнениеот emo-gar » Вто 16 авг 2011 11:40

Мноого отдавна съм бил там,някъде 1982-83г.Макар и 15-на годишен,демек "нищо не разбиращ",установих че това е друг Народ!Там работа се върши бааавно...ама като хората.Бях свидетел на тенекеджийска работа по една Жигула(колега на бащата си я беше закарал и беше направил "търкало" през таван)...Няма такава работа,д,еа и черния негър..кит не ползва,цялата я калайдиса...7 слоя никел на броните :shock .
Иначе има един виц за кубинците:..."това е народ,способен да пролее и последната си капка кръв за свободата си или за свободата на друг народ,но не е способен да пролее и една капка пот-за собственото си благоденствие..!!!" :drunk .
Ходил съм и по "финките"-колиби сламени,насред нищото,бил съм и в хотел "Насионал" и "Фокс"..посещавал съм "Тропикана"...страшни контрасти.Само Хавана да погледнете отгоре....защото не е само новата част интересна..
А за сладолед....ако не посетите "Копелията"...няма такова нещо в нашите ширини..

Който отиде,моля да пусне снимки и впечатления,лично аз при възможност(финансова) не бих се поколебал да замина...а защо не и да остана.Сякаш попадаш в творбите на Хемингуей...
Така съм запомнил тази страна.

Върни се в “Пътеводител”