Не карайте пили, парите за такси едва ли струват колкото човешки живот
Катастрофи...поуки разни...
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Да си кажа и аз честно имам към 9 катастрофи, (да чукна на дърво немам тежки в мойта 11 годишна практика) ама доколкото си спомням не съм имал такъв случай за да помогна, иначе оня ден видях едни как си изкривиха броните и радиаторите,

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
от бяла съм.преди 10 мин бях на мост-а.много са жертвите,голяма трагедия.много от хората които са били в автобуса ги познавам.ако има нещо ново ще пиша
да наистина трябва да се помолим за детенцето,но нека и да се помолим тея от бърза помощ и тея от гражданска защита да си използват техниката и да работят по случея а не на мястото да има 1 уаз-ка с 1 боен фар който угасна на 5-тата минута и вс е пълен мрак.
да наистина трябва да се помолим за детенцето,но нека и да се помолим тея от бърза помощ и тея от гражданска защита да си използват техниката и да работят по случея а не на мястото да има 1 уаз-ка с 1 боен фар който угасна на 5-тата минута и вс е пълен мрак.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
последната версия е че той поради голямата скорост изпреварва автобуса,но заради идващия отсреща бус камиона завива на дясно и изхвърля автобуса.резултата е автобуса доло,буса леко ударен от преобръщащата се гондола а камиона с гондолата на моста
има специално създадена тема в под форум "офф топик" там съм писъл повечко
има специално създадена тема в под форум "офф топик" там съм писъл повечко
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
пътищата ни са ужасни, да не се лъжем, и шофьорите - да си призная, аз също правя простотии(главно се предреждам
) от време на време, но никога не бих се качил в кола след като съм пил, или пък, камо ли да застраша нечии живот.
този участък(метро люлин) е ужасен, въпреки че са забранени леви завои, много хора ги правят, та както си караш и изведнъж някой спрял пред теб, защо, за да спести 200грама гориво и да завие където му е по-удобно, а не където трябва....
е просто не си заслужава...
ако си спомняте катастрофата на Хемус - верижната, 5мин по-рано и щях да съм в нея...... след като видях всички коли и камиона, и едно рено, дето мостовете му преден и заден бяха един до друг - е до края на магистралата повече от 40 не съм вдигал.....
не карайте бавно - карайте Разумно
този участък(метро люлин) е ужасен, въпреки че са забранени леви завои, много хора ги правят, та както си караш и изведнъж някой спрял пред теб, защо, за да спести 200грама гориво и да завие където му е по-удобно, а не където трябва....
ако си спомняте катастрофата на Хемус - верижната, 5мин по-рано и щях да съм в нея...... след като видях всички коли и камиона, и едно рено, дето мостовете му преден и заден бяха един до друг - е до края на магистралата повече от 40 не съм вдигал.....
не карайте бавно - карайте Разумно
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Нека и най-младия (все пак съм на 19) вземе отношение по темата.Преди 5 години за 1ви път се качих зад волана (имахме една стара Шкода
) но въпреки това си беше кола и си имах мерак да карам.От тогава до сега съм катастрофирвал 3 пъти (леко) и винаги е било по една причина....несъобразителност.Не винаги катастрофите биват предизвиквани от пияни шофери,понякога ги предизвикват маняци на високи скорости или просто селски газарчета.Много познати и приятели загинаха в катастрофи(заради пиян шофер или заради несъобразителен).Почти всеки ден съм свидетел как някои минава с пълна газ покраи училища , градини , влиза в завои с ръчна (и то през деня при сравнително движение на автомобили по пътя) и се замислям..."И аз бях същия".Нека всеки се замисли преди да се качи зад волана (пил или не) ...."Заслужава ли си".Заслужава ли си за някоя мацка да набичиш газта до край , или просто защото барзаш за някаде..."Бързата работа срам за майстора".Надявам се всички в форума са съобразителни шофери и по един или друг начин се опитат да предадат някои акъл на децата си , на познат , или на които и да е и да си кажат сами на себе си...."Заслужава ли си"