POLO_SPORT написа:А защо не си спестиш всичко това и не минеш през Румъния?
буфка нема да го мислите напраихме му зелена карта и за Сърбия
kaloyan22 написа:В момента Булстрад издава напълно редовна (стария образец) Зелена карта- безплатно към ГО.
та какво казваш взимаш ГО на булстрад и ти дават зелена карта безплатна която важи и за Сърбия защото Сърбия не е в ЕСkaloyan22 написа:Така е, като си нямаш читав Застрахователен агент като мен![]()
Хората на запад си имат личен лекар , адвокат и Застраховател, а вие се доверявате на случайни продавачи на Гражданска отговорност...
На истинската Зелена карта са описани страните за които тя важи(43 са страните в картата на Булстрад).
santo_trafficante написа:не разбрах за Сърбия и Булстрад казваш че влиза в ГО без доплащане?kaloyan22 написа:ДА.
kaloyan22 написа:Точно така.Всяка компания продава Зелената карта към своята ГО за каквато си иска цена.Булстрад я дават безплатно.
Интересно ми е какви са тези зелени карти които не важат за Сърбия-някой може ли да ми я изпрати да я видя?
Иначе Зелената карта си е зелена на цвят и е същата като досега-това е споразумение за уреждане на щети в което участват в момента 44страни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта