Внимавайте като паркирате на паркинга на Billa !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 13 яну 2007 13:35

Ventoman написа:Пак ли го написах много сложно . Ще взема да го пусна и в друг форум , да сравня там дали ще го схванат , за проверка .............

Успокой се колега, не си го написал сложно, дори си го разказал много увлекателно.Постъпил си добре, защото всеки би искал като си остави колата някъде, и някой реши да я тараши, хората наоколо да не се правят на слепи.На това май му се викаше "гражданско общество" :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 13 яну 2007 14:02

Мани случки много, но по-важното е да си прав. Ако не си прав гориш като бакшиша. :lol: :lol: :lol:
А други като него, които са още по-нагли бягат през оградите като маймуни. :lol: :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 13 яну 2007 14:09

Ей колега имаш супер наклонности за писане на романи,както пишеш увлекателно и с пояснения,мани,мани особено там за клинчето :D :shock ,да си ибе мамата супер :wink:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 13 яну 2007 14:27

Spunky написа:Що не го извлекохте от колата? Ама и тия с Пасат-а са за бой, че си оставят така нещата да се виждат :no-no

Да и те са за бой ;) Никога не оставям какъвто и да е багаж в колата който да се вижда отвтън... Чанта с боклук може да е ама те не го знаят това и си мислят че има какво да вземат и ще ти счупат стъклото ;)

Ventoman Това там за клина ме разби :twisted: :bowdown

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Съб 13 яну 2007 14:35

абе и таксиджиите са си хора има и свестни :):):):)

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 15:58

От както съм си вкарал колата в гаража да я ремонтирам , винаги при нужда съм ползвал услугите на таксиметровите фирми и то доста често . С това се прехранват , и е редно да им се отплатиш че са ти свършили тази работа , ама за 3 км 13лв. Даже и касова ми извади . Все пак и аз карам кола и знам колко ще изхарчи за 3 км , да не говорим че и неговата беше дизел , и тъкмо го попитах колко харчи и ми каза че в града не дава повече от 6.5л/100км. Не видях фирмата , но колата беше много ново Пежо комби , каза че е на 24 000 км.

( Хихихих , ако другите са се преебали да си платят , вижте какво става . 13лв / 3км = 4.33 лв за 1 км.

24 000км. * 4.33лв. = 103 920лв . Това са приблизителни стойност , да не ме заядете . Тоя вече може да си купи още поне 2 такива Пежа )

П.С. Не знам защо така , но страшно много мразя некоректността , измамите , кражбите и ..........

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Съб 13 яну 2007 16:02

Ventoman написа:От както съм си вкарал колата в гаража да я ремонтирам , винаги при нужда съм ползвал услугите на таксиметровите фирми и то доста често . С това се прехранват , и е редно да им се отплатиш че са ти свършили тази работа , ама за 3 км 13лв. Даже и касова ми извади . Все пак и аз карам кола и знам колко ще изхарчи за 3 км , да не говорим че и неговата беше дизел , и тъкмо го попитах колко харчи и ми каза че в града не дава повече от 6.5л/100км. Не видях фирмата , но колата беше много ново Пежо комби , каза че е на 24 000 км.

( Хихихих , ако другите са се преебали да си платят , вижте какво става . 13лв / 3км = 4.33 лв за 1 км.

24 000км. * 4.33лв. = 103 920лв . Това са приблизителни стойност , да не ме заядете . Тоя вече може да си купи още поне 2 такива Пежа )

П.С. Не знам защо така , но страшно много мразя некоректността , измамите , кражбите и ..........

Okey ама нали знаеш че и при престой дори и на светофара,сащо се отчита !! :):):):)

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 16:29

за това написах :

Това са приблизителни стойности , да не ме заядете .

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Съб 13 яну 2007 16:30

Ventoman написа:за това написах :

Това са приблизителни стойности , да не ме заядете .

Е да де естествено !!! :):):):) :да:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 13 яну 2007 16:30

Friday

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 16:48

Колко съм отвеян , забрави да напиша случката от днес . Вчера спасихме хората с Пасата а днес на нас но го...... Отиваме Аз и двамата братя да ковем една изолация , като сме си оставили перфораторите ( единя в каратавана , а другия в асансьорното ) преди 4-3 дена на обекта . Всичко е под ключ ! Преди 4 дена се носи единя перфоратор и го заключва сасед "1" в асансьорното , преди 3 дена носим втория перфоратор и сасед "2" го заключва в каратавана . Днес отиваме да изкараме трима по някой лев , и какво се случва . Перфораторите седят в обурудвани кофи за коване ! Отключва ни се и какво намираме . Намираме в асансьорното и двете кофи за коване , но само в едната има перфоратор . Отключват каратавана там няма нищо !

Интересното става тук . От вън няма достъп към двете места , а ключове имат само саседи "1" и "2" като сасед "1" има само от асансьорното , а сасед "2" от двете помещения , но никой нищо не знае . Нищо не е разбивано , нито друг има ключове .

Какъв народ сме ?

На една такава машина , не могат да и вземат повече от 30лв. , а изядоха хляба на 3ма . Не можем да обвиним никого без да сме го видяли !

P.S. Много сложно ли обяснявам ?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 13 яну 2007 16:52

продължавай, като Шехерезада си mhihi

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 16:54

Ludia написа:продължавай, като Шехерезада си mhihi

Аз пък това изказване не мога да го схвана !

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 13 яну 2007 16:55

сложно ли се изразявам?

-Шехереза́да (Шахереза́да, Шахраза́да) — многозначное имя собственное.
-Шахерезада (Шехерезада) — персонаж сборника «Тысяча и одна ночь».
-Шахерезада — фильм.
-Шахерезада — сюита
да ти преведа ли?

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Съб 13 яну 2007 22:10

Ventoman написа:
На една такава машина , не могат да и вземат повече от 30лв. , а изядоха хляба на 3ма . Не можем да обвиним никого без да сме го видяли !

P.S. Много сложно ли обяснявам ?

A имаше ли колеги по другите входове?
Брат ми като види, че други алпинистчета работят на същия блок нищо не оставя да нощува - въжета, машини и най-вече ония железа - всичко се прибира.

Върни се в “Пътеводител”