Блокирали светофари - до кога?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 21 яну 2007 21:57

koskoboy написа:Днес минах оттам с мотора, минути след като беше станал сакътлъка на кръстовището... Ужасна, ужасна работа! :-(
После по новините разбрах, кой е бил в размазаната двойка - Дучето и още двама негови сподвижници. Живи са, без опасност за живота...

Абе да не е нарочно заради червените организтори ,който са най-пострадале:shock ,Златинчо мое и да има пръст в това нещо mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

П.С. шегувам се разбира се ,но с това шега небива :smackbum

Последна промяна от MITKO_DVD на Пон 22 яну 2007 0:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Нед 21 яну 2007 22:35

абе кофти е цялата работа, дано да се възтановят бързо хората !!

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 22 яну 2007 1:23

vaskoto1 написа:ВИНАГИ поглеждам какво свети на другите по някакъв начин... или се ориентирам по поведението им... :roll:

Ориентираш се по двигателите им ,не се прави ;) :deal :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 22 яну 2007 8:33

Всъщност при подобна ситуация не трябва ли самата държава да потърси отговорност , не трябва ли да се контролират по-строго тия светофари . Ми нали ако съм болен мозък ще отида днес да утрепя неколко души като прееба некой светофар и после какво виновен няма?? :evil:
Абе ебати и скапаната държава - ЕС , НАТО дрън, дрън
е при това положение излизам с въздушната и ще ги потроша всички секции, да правят после к*****тата Evil

Така един приятел го глобиха , че трошел сигнализацията по пътя или нещо такова - а то момчето изправял едно от ония пластмасовите колчета със светлоотразителите на него , че било паднало .
Не са виновни светофарите по нечии кухи кратуни трябва да се стреля :f_ckyou: :mad: :censored

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 22 яну 2007 8:44

Така е като няма още осъдени служители!

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Пон 22 яну 2007 14:09

стана пред очите ми-аз и още двама,които спряха ги извадихме от колата,оказахме първа помощ и извиках 160,150 и 166
беше ужасна работа-през нощта два пъти се будих и ми беше лошо от тежката миризма на кръвта...
добре,че сме действали бързо,защото 20 мин след това гръмна газовата бутилка...

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Пон 22 яну 2007 14:14

koskoboy написа:Днес минах оттам с мотора, минути след като беше станал сакътлъка на кръстовището... Ужасна, ужасна работа! :-(
После по новините разбрах, кой е бил в размазаната двойка - Дучето и още двама негови сподвижници. Живи са, без опасност за живота...

аз спирах движението от другата страна и предупреждавах хората за газовата бутилка-чух мотора в другото платно в посока центъра-сигурно си бил ти

Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Пон 22 яну 2007 16:26

Dosy написа:аз спирах движението от другата страна и предупреждавах хората за газовата бутилка-чух мотора в другото платно в посока центъра-сигурно си бил ти

Дам... един полицай ми даде зор да се разкарам чевръсто оттам и затова напалих бързо. Мазало беше ужасно станало :-(

Върни се в “Пътеводител”