! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 22 фев 2007 11:45

И мен ме беше малко яд,че не слязох,ма трябваше да спра и двете ленти след тунела,пък и бая се бях ядосал...

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Чет 22 фев 2007 15:03

Нямах време да видя марката на колата, но караше в насрещното на Опълченска между Сливница и Мария Луиза снощи, към 19:00, при това, с доста висока скорост :shock
Там има преграда между платната и пича беше решил да мине в по- близката му лента :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 23 фев 2007 10:22

malcho написа:... - каране с включени фарове за мъгла без да има нужда...

ауу, лелее, ми аз глей къв съм голям простак ;) кат карам с фарове за мъгла, ма те па и не светят де, да ги таковам у фаровете mhihi, та нарочно ги пускам, ега изгорят, да си сложа оригиналните, ма на, тц, не щат :( mhihi

Асене, защо си мислиш, че възпитаните хора в БГ карат VW? Според мен в клуба сме се събрали все ентусиасти и точно ние караме възпитано, обаче на сульо и пульо не им дреме, че има такъв клуб и си карат голфаджийската, както им дойде. Мене вече три пъти ме засичат разни голфове... и като застанем на светофара един до друг, гледа стикера и не може да върже лявата половина на мозъка с дясната и да проумее каква лепенка пък ся е лепнал тоя mhihi Толкова тъп народ има вече, че незнам какво ни очаква напред...

Но каквото и да става, да помним най-важното - човек трябва да запази пълно спокойствие и равнодушие, когато шофира, защото като се нервира, започва да взема много грешни решения и после става дълга и широка. Просто не с струва.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 23 фев 2007 12:00

Ей супер моя номер още го нема в тази темичка :shock :shock :shock :shock
Добре че номера ми е доста труден и нема да мое зе запомни лесно кат на тукашните рицари mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

А иначе съм го казал нек ми свири нек се праи на мъж слизам с щангата и го прибивам кат куче ,вече има изпатили,що то щангата брат нема mhihi mhihi :a boi de :a boi de ,до де се огъне се мое да се бие мъжкара къде ше ти свирка :wink:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 23 фев 2007 12:02

malcho написа: каране с включени фарове за мъгла без да има нужда:

Е това ме изкарва извън сякви нерви! Нямам идея как да сигнализирам на някой, че е идиот! Те най-вероятно нарочно ги пускат та да свети! Нали ги гледам всички по улиците! Колкото повече може да се пусне да свети, толкова по-добре! Давай, къси, дълги, халогени,светлини за мъгла, всичко на макс! Някой път като не виждам нищо се моля да се забия в страни а не в него!

А повечето са някви жени, които дори не подозират, че съществува такова нещо. Един път на една и присветвах с дългите от околовръстното до Симеоново и никва реакция! Ама тя просто както и повечето други огледалото за задно виждане го гледа като си оправя червилото само. :?

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 23 фев 2007 12:26

да, за през деня съм абсолютно съгласен с теб и не ми пречат фаровете за мъгла! но нощем е некъф ад... особено като ми се наложи да пътувам след цял ден пред компютъра и ставам ей така :shock

мисля, че карането с фарове за мъгла нощно време при липсата на такава е част от идиотщината на пътя!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 23 фев 2007 12:51

Аз лично говоря за задните фарове за мъгла, които ти бъркат в очите и дразнят зверски, когато седиш 10 минути в задръстване зад някой. През деня не е болка за умиране. От такива като Ludia спасение няма, ако ще да си пуснат сирени.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 23 фев 2007 20:40

Хайде записвайте - Голф 3 - сив металик - С4697ВК и Мерцедес Е клас - сив металик С6698?? - тия двамата :censored: :censored: :censored: не признават двойна непрекъсната по ул.Георги Софийски и караха около 300 метра в насрещното докато един тролей не ги принуди да се приберат обратно засичайки по този начин всички движещи се правилно водачи??? ПАЗЕТЕ СЕ!!!

Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Пет 23 фев 2007 22:37

Милослав написа:....оня пак ме настигна, препсува ме и отлетя.
Мани скоростта с която караше и наглото си поведение, ама много му знаеше устата....

Твърдо съм против саморазправата по пътищата, но както казва един приятел - има изключения за подобни киселяци:
Камен Донев написа:Боят изгражда, той не разгражда!

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Съб 24 фев 2007 14:30

преди седмица на 12.02 се прибрах към Варна и понеже малко късно тръгнах ме фана тъмното. Идиоти със не реголирани фарове имаше доста.

Един кара зад мен 20-30 мин с некво Волво на 20 м от мен ма фаровете му светеха у небето.
Една друга случка ме озадачи обаче. Карам си аз и гледа се задава нещо зад завоя и аз хоп на къси и той хоп къси (тир някакъв) ма като го набложих ми присветна. Аз си викам прех дане не съм го заслепил нещо...
Разминах го и веднаха след него некъв гагстер ма на 100-200 метра зад камиона кара само на дълги. И мен засляпява и камино заслепява. Така му светнах с дългите точо пред да се раминем че направо му запалих главата. И ся си мисля тоз тираджия дали това имаше предвида да ме предопреди за олигофрена на дълги. горкиа оня койз нае откога караше зад него.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Съб 24 фев 2007 17:09

снощи - около 04:30 ; един титан със опел тигра успя да изкорени дърво на Свети Наум точно преди Хемус и да го премести около 4-5 метра! :)

минах с такси 5 мин след като беше станало - направо чудо че бяха живи и тия в опела и една вектра която е минавала в насрещното!

тоя беше карал поне със 150...е пази боже да не те среща подобен....

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 24 фев 2007 18:33

Bliznak написа:ХОНДА СИВИК - червена, 3 врати, тъмно задно стъкло

M 4416

Системно и брутално застрашава пътуващите сутрин по Сливница и после Цариградко и Младост 4 - оглеждайте се. Отдавна ми е на прицел.

шоферката - Опасна за околните/луда/Руса....какво повече? Ще се опитам да я снимам, казвам опитам...

Хаха каките от Монтана са №1. Един път седи една с тъмно синя Астра в квартала 5 минути на едно кръстовище и аз идвам от път с предимство, тя в последния момент решава да излезе от пряката и да ме засече грубо на половин метър от мене ... :shock :lol:
Или пък от стари BMW-та, комбита, излизащи от светофарите в завой с въртящи се задници. :wink: Замалко да се метнат на тротоара от некадърност, като в същия момент свиркат на някакъв приятел отсреща, за да го видят кво прави със старата кочина и как ще събере 5-6 коли от чакащите на червения светофар. :shock Или пък от лади и разни каки със служебни коли които удрят ваще на паркинга пред блока докато се опитват да маневрират... :(
Изобщо в София се пазим от секи втори почти. :evil:
Пазете се. :lol: 8)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 01 мар 2007 1:10

Идиот с Г5 тъмносиньо TDI в Дружба-2 към 19 тази вечер - аз съм първи на светофара на "Цветан Лазаров" и "Универсиада" и потеглям в същото време го забелязвам в ляво от мен - нетърпеливото лай.о е влязло в насрещното и за малко да се забие в идващите срещу нас коли - спрях и благодарение на това успя да мине :mad: :f_ckyou: а още един с Мерцедес сив металик Це клас се опита да подражава на идиота с Голф 5 обаче го обвих с димна завеса и се отказа да ме настига :drive mhihi

Потребителски аватар
Jorge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jorge » Чет 01 мар 2007 11:38

Това с карането в насрещното е голема работа - ако застана само за половин час на кръстовището на Дондуков и Бяло море ще изпиша няколко листа с номера... :evil:

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пет 02 мар 2007 18:56

днес вечерта на цариградско шосе - един безсмъртен с голф 3 С****ХР сребрист - показа всички номера на които е способен - изпреварване от дясно, засичане на 4 - 5 автомобила за 100 м, при първа възможност от най лява в най дясна лента и после пак обратно щот там има по бавни от голфа автомобили (демек всички), опита се да влезе и в пасата отдясно та аз за малко да се кача на мантинелите, е нямам думи е..ти инсекта смотан и цялата тази галимация за едното нищо на разклона за дружба от царигрдаско шосе го задминах. Честно казано не бях виждал такава пълна програма от доста време

Върни се в “Пътеводител”