BECK0 написа:Пишете пишете като се приберете, аз и ако пътувам ще е другата седмица.. до тогава има време да помисля от къде и какМеждувременно ще питам познати да кажат а за пътя през ивански ще питам комшията дали е хубав, той е селски там
BECK0 написа:Отново благодаря за изчерпателните и бързите отзиви на въпроса а ако съм през Варна задължително за една бира ще звънна(но без мен, че ще шофирам)
The Red Guy написа:Според бгмапс Рус-Варна-Сл. Бряг е 5 км по-къс отколкото Русе-Провадия-Дългопол-Айтос-Сл. бряг. Ще пробвам тва през Смядово, стискайте палци!
gr_kanev написа:1. faf4o, къде видя да съм писал да не минава през Варна защото там (във Варна) имало хора ?
2. The Red Guy, не съм те карал да минаваш през Провадия
равносметката - по маршрута, препоръчан от мен, има от мястото, където двата пътя се разделят, до крайната точка - 153.7 км и минаване през 16 села; през Варна - 178.9 км (от тях - 90 км магистрала) и 7 селища + Варна.
Никого не задължавам да минава (не минава) от някъде, и не искам после някой да ми каже "ти каза така, пък виж какво стана".
snider написа:The Red Guy написа: А и колегата kris11 ти е дал толкова подробни указания че едва ли ще имаш проблем с органите на Кат а и ще се почерпиш с колега.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта