Няма такава мъгла.....

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 22 яну 2008 1:40

dlug написа:Аз преди около половин час минах през слатина за дружба. Баси-гледам и не вярвам на ушите си. На редута и около фестивална беше толкова гъсто че тествах-спрях, огледах се и не знаех къде съм :shock . Почувсвах се точно като слепец, отвратително чувство. После се поразчисти малко и като завих надясно покрай дескрим по цветан лазаров-ко да видя-нема такава мъгла. Около 5 тира бяха спрели в дясно и чакаха (и аз не знам какво), на фарове беше абсолютно невъзможно да се кара, само на халогени и аварийни мигачи, аз два пъти влизах в насрещното (всичко това се случва на първа и полусъединител). И малко преди фесто-чистота и изящество, като с нож се отсече. Наистина няма ли маркировка си е еб@ло мамата

при фестивална беше цвете , а в слатина като минах покрай блоковете след канала , нищо се не види с фарове за мъгла , с 5км/ч пак нищо не видя :(

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Вто 22 яну 2008 8:56

Вече имам чувството, че ако няма мъгла, не мога да карам. Сутрин излизам - МЪГЛА, вечер се прибирам, МЪГЛА... по зле станахме от Лондон! Вече даже не си спомням от колко време е тази мъгла! По спомени от началото на Декември май почти не е имало ден без мъгла!
Май ще се слаган Ксенон на фаровете за мъгла, вече май друго не помага!

Потребителски аватар
dzola
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dzola » Вто 22 яну 2008 8:58

не ме питаи в 12 снощи как стигнах до работа... имаше един участък след 4-ти километър посока шипченски проход и в началото на шипченски където видимостта достигаше метър и се наложи да се движа с 10-тина километра и пак едва се държах на улицата :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 22 яну 2008 9:27

Какво и е на мъглата бе :lol:
От началото на моста Люлин - Надежда .. до 2-рия светофар (след като завиеш на светофара на хеед-ауто на ляво) точно до трамвайните релси .. 15 минути :lol:
добре си е мъглата :lol:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Вто 22 яну 2008 9:41

И към младост е яако магла нищо не се вижда. :036:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 22 яну 2008 10:39

Сега като видях темата погледнах през прозореца и видях, че и тука си има бая мъгла :?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 22 яну 2008 10:42

в Ст.Загора пак е шит времето.
някой има ли представа по пътя към Бургас как е положението?

Потребителски аватар
dzola
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dzola » Вто 22 яну 2008 10:42

бе в младост 1 поне се разкъсва и видимостта се нормализира....

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Вто 22 яну 2008 10:58

ами аз живея на 4-5км от "ситито" - тая сутрин си беше мъгла като мъгла - на 30-40м виждаш фаровете, после и колата... кютахме си колонката с 40-50... и по едно време на половин километър от битака - задръстване... камион на аварийни се вижда и като стигнах до него - идиот с маршрутка явно тръгнал да изпреварва камиона, насреща се случил Голф 2-ка май :(, явно в последния момент маршрутката е врътнала надясно и беше "спирала" едновременно в Голфа и в камиона ?! Пътя е достатъчно широк да се разминат 2 автобуса или 3 леки коли, нооо камион + маршрутка +кола :(
Поне ударът е бил такъв че около шофьорите кабините не бяха смачкани, дано не е имало хора в маршрутката... както сутрин към града а вечер наобратно са пълни щеше да е касапница :shock

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Вто 22 яну 2008 11:13

Vizor написа:Какво и е на мъглата бе :lol:
От началото на моста Люлин - Надежда .. до 2-рия светофар (след като завиеш на светофара на хеед-ауто на ляво) точно до трамвайните релси .. 15 минути :lol:
добре си е мъглата :lol:
снощи също беше майтап след като те оставих :lol: три коли пред сервиза на Хеед не можаха да уцелят правилното платно :lol: аз им минах отдясно и хванах по моста. Горе пък някъв с Е36-ца спрял на аварийни и слезна да гледа къде се намира :lol: то верно че е много гъста мъглата, ама чак толкова зле не ми се виждаше :lol: ма сигурно щот съм свикнал - всяка вечер минавам оттам :wink:

п.п. нито една дупка не оцелих :lol:

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Вто 22 яну 2008 11:24

Снощи в центъра мъглата също беше много ЗЛА! От 6-я ет. не мога да си видя колата долу, добре че я знам къде е, иначе... А да не говорим, че си направих експеримента да си хвърля цигарата прнаез балкона-виждах я първите 2м.
Блазе им на хората, които работят на земята и могат да се приберат по домовете си, казвам го защото бачкам на самолет и като съм следобед на работа, вечерта няма кацане с Софето. :?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 22 яну 2008 12:03

A не искам да ви казвам кво дишаме в тая мъгла!!!!

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 22 яну 2008 12:22

scuba написа:A не искам да ви казвам кво дишаме в тая мъгла!!!!

Всевъзможни боклуци от София :evil: Преди малко се чух с един познат от Симеоново и каза: тука грее слънце :shock

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 22 яну 2008 12:24

oSViRePql написа:
scuba написа:A не искам да ви казвам кво дишаме в тая мъгла!!!!

Всевъзможни боклуци от София :evil: Преди малко се чух с един познат от Симеоново и каза: тука грее слънце :shock

Предимството на софиянци :-) ВИЖДАТ КАКВО ДИШАТ

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 22 яну 2008 12:39

къде е таз мъгла
Тука в центъра е малко облачно! мъгла не виждам!

И добре де аз като нямам ни фарове за мъглва ни ксенони (те пък какво ли помагат толкос) въобще да не тръгвам ли?

Вижте се как кави ги пишете. Кара ли били със 5 км/ч :). Ами нормалната човешка походка е горедолу там някъде. Направо да тръгваме пеш :). Най много да изгорим по 2 банички вместо 10литра гориво по тез задръствания :).

Върни се в “Пътеводител”