Да, същият! София е чиста, блести!

Perso написа:Rabbit_TDI
Да, същият! София е чиста, блести!
TURL написа:в каква се натресох на ЦАРИГРАДСКО, не къде да е а цариградско в средната лента на полегатия завой на моста при Горубляне и в момента и двете джанти отляво май са като яица, дано да се изправят, че ми писна на .... . Де..а крадливата държава нямали пари, ама тъпите управници
да си сменят колите всяка година може .
и двете джанти бяха като яйца, говорим за OZ, по 25лв изправянето с баланс и другите глупости, честито 62лв. поне на гумите им няма нищо, така каза гумаджията, според поведението на колата май наистина им няма нищо пък ....stanislav_s написа:TURL написа:в каква се натресох на ЦАРИГРАДСКО, не къде да е а цариградско в средната лента на полегатия завой на моста при Горубляне и в момента и двете джанти отляво май са като яица, дано да се изправят, че ми писна на .... . Де..а крадливата държава нямали пари, ама тъпите управници
да си сменят колите всяка година може .
Тази дупка се отваря всяка година, седи 4-5 месеца после я закърпят - седи 3-4 месеца и след това нещата се повтарят - пак се отваря, пак кърпене и така до безкрай. Направо ми се реве вече, къде живеем бре хора![]()
п.п. На всичкото отгоре и нова гума не мое си позволиш да си купиш, нали сме на последно място в Европа по покупателна способност... след Македония
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта