Две от кръговите в Бургас вече ще са стандартни
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:а бе днеска минах....много ялава работа.едни чакат тези в колелото други неостанах потресен когато едно гоуемо черно возило прехвърча покрай мене без да ме отрази.
Лудница ще е докато свикнат най-вече хората от Бургас, които минават там всеки ден. На мен не ми е проблем, нито единия, нито другия вариант, защото като ноближа кръстовище с кръгово движение винаги гледам знаците. Съветвам това и останалите, защото който, когато си иска си прави промени, ако колегата не беше го написал откъде щяхме да разберем? От никъде и никой не е длъжен да казва, защото има знаци!
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Малеее.. те от сумати години са така.. сега ще си ейе майката вече![]()
а пък какви задръствания ги чакат като се сетя от коя страна ще се чакат колите.. направо не ми се мисли !!!
Ей тук хич не си прав, едно правилно построено кръгово ( в кръга с предимство, влизаш без предимство) се регулира само.
Най-накрая се сетиха да ги оправят, много трудно беше да го измислят....
Това бяха сигурно единствените кръгови в света с такава организация.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:Vizor написа:Малеее.. те от сумати години са така.. сега ще си ейе майката вече![]()
а пък какви задръствания ги чакат като се сетя от коя страна ще се чакат колите.. направо не ми се мисли !!!
Ей тук хич не си прав, едно правилно построено кръгово ( в кръга с предимство, влизаш без предимство) се регулира само.
чакай сега.. ти си от несебър.. идваш често в Бургас предполагам
я се сети къде са тея кръгови..
я сега се сети на мираж какъв ад ще бъде ? особено сега лятото като има така наречените "задръствания" ?
според мен ще стане голямо мазало с дозина катастрофи като няма светофари (както често става там...
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Veso101 написа:Vizor написа:Малеее.. те от сумати години са така.. сега ще си ейе майката вече![]()
я сега се сети на мираж какъв ад ще бъде ? особено сега лятото като има така наречените "задръствания" ?
според мен ще стане голямо мазало с дозина катастрофи като няма светофари (както често става там...
Чакай ти сега, къде е Мираж, къде са споменатите кръгови - на пътя за София и пътя за Варна.
Миража си е добре със светофара, за там никой не говори.
Vizor написа:Veso101 написа:Vizor написа:Малеее.. те от сумати години са така.. сега ще си ейе майката вече![]()
Става въпрос за кръговите на влизане в Бургас от посока София и на излизане от Бургас на кръговото в посока Варна-Сл.Бряг
Vizor -за мираж не става въпрос там е с светофар и пак става задръстване към 17:30ч всяка вечер по това време се пребирам и е малак ужас.
Smoke написа:а бе винаги са ми мъгла тези кръгови защото всеки прави каквото знае.
а колкото до промяната като предприемат нещо такова защо знаците не бяха променени като минавах? а почти всички в кръговото се чувстваха цареялава работа
Smoke -чети темите а не между редовете там ясно е казано от кога ще влезе в сила а това е от другия месец---(Промяната ще се въведе от 15.06.2008 г.)

Еййййй разгеле нещо умно!
Да, съгласен съм, че има знаци, маркировки и всякакви начини за организация на движението. Но основно си има принципи, а за кръговите движения в цял свят си има един принцип - тия дето са вътре са с предимство (защото те винаги излизат). И именно този принцип (ако сте чели наскоро публикации за организация на движението) работи по-добре отколкото кръстовище със светофарна уредба. Не случайно в много, ама в адски много западно европейски градове (където трафика е в стотици пъти по-голям от нашенския и ... това е така от десетки години) избягват кръстовища, а правят кръгови движения. А това малоумие - кръгово в което попадаш и си без предимство май го имаше само у нас. Даже преди 20 години когато ставах шофьор, инструктира ми го даваше (кръговото в Бургас) като пример за висша форма на кретенизъм. Добре, че най-накрая на някой му е дошъл акъла в главата.
Да, съгласен съм, че има знаци, маркировки и всякакви начини за организация на движението. Но основно си има принципи, а за кръговите движения в цял свят си има един принцип - тия дето са вътре са с предимство (защото те винаги излизат). И именно този принцип (ако сте чели наскоро публикации за организация на движението) работи по-добре отколкото кръстовище със светофарна уредба. Не случайно в много, ама в адски много западно европейски градове (където трафика е в стотици пъти по-голям от нашенския и ... това е така от десетки години) избягват кръстовища, а правят кръгови движения. А това малоумие - кръгово в което попадаш и си без предимство май го имаше само у нас. Даже преди 20 години когато ставах шофьор, инструктира ми го даваше (кръговото в Бургас) като пример за висша форма на кретенизъм. Добре, че най-накрая на някой му е дошъл акъла в главата.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:

става дума точно за това кръгово..
я си помислете тези дето идват от изгрев колко са много .. и колко ще ги чакат другите
абе според мен не е правилно .. особено на тези кръгови
в Бургас смея да твърдя, че движението си е доста читаво организирано и до сега не съм виждал някакви фрапантни задръствания като в София макар че в Бургас колите са адски много на човек от населението!