В четвъртък около руски паметник бяхме 3 колони .. и аз в средата. От ляво някакъв бакшиш тръгна да се мести в средна лента и почва да ме натиска леко по леко и го усещам , че ще ме удари и кривнах леко да не ме закачи.. но пък закачих огледалото на съседната кола .. имаше малко виканици от човека в нея .. но аз вдигнах ръце и му се извиних като му посочих бакшиша. Добре , че не беше някой психар да се разбеснее.
В неделя по Раковска малко преди гадния ляв завой преди патриарха си карам леко спокойно в лява лента( дясната заета от паркирали автомобили ) и нещо се закучи отпред и спрях зад някаква кола . В този момент един селтак с Рено 19 като ме видя , че съм с монтанска регистрация и почна да се бута ли бута да мине .. хем вижда , че няма да го пусна .. хем натиска и вече го виждам как е на милиметри да ми натисне калника и му вдигам ръце и го питам "Кво праиш ? " .. от там само чух разни псувни и като го видях , че е гламар го пуснах.
Във Вторник сутринта.. Излизам от работа тъкмо .. и съм точно до НДК да завивам по България. 2ра кола , а отпред тъмно син пасат ( б5 / б5.5 с клубни стикери на задните стъкла което видях после). Червено е и си седя аз на спирачка.. по едно време усещам , че тоя пасат се движи назад към мен. Мислех си , че просто е пуснал леко спирачката и ще я натисне.. да ама не и си продължава.. бия задна в тоя момент и тръгвам да се дърпам ( добре ,че нямаше коли зад мен ) и пасата не спира.. Като се разсвирках "шофиора" му се сепна и наби спирачките. Като завихме по България гледам някъква лелка вътре .. едвам се подава през стъклото полу заспала ...........
Вярно .. не съм перфектен , ама кви са тия хора бе .. от къде изровиха тия книжки .. кой идиот им ги даде