! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот brum » Пет 12 мар 2010 10:58

И аз отнесох среден пръст тази сутрин :) . Кръстовището на УНСС, аз идвам от НСА, онзи идва срещу мен. Аз съм за направо, онзи за на ляво. Светва зелено и тръгвам. Онзи се опита да ми сече пътя и да мине наляво преди мен. Обаче виждаш ли нещо не се получи. И к'во - показа ми среден пръст :) . Олигофрен.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 13 мар 2010 1:15

Образцово паркиране на бул. Арсеналски, малко след входа на мол-а.
Колата стоеше там поне 10мин
IMAG0098.jpg

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Съб 20 мар 2010 12:38

Снощи имах сблъсък с интересен индивид. Идиот ли беше, пиян ли беше не разбрах, но резултата е първото ми ПТП за за почти 2 години стаж зад волана.
Отиваме с колегите да поритаме на игрището на с. Подгумер. С две коли сме, аз съм отпред с Кадетта на бащата. На Т-образно кърстовище съм по пътя с предимство трябва да направя десен, а от дясна чака някакъв чичка/дядка с жигула/лада за ляв завой. Наближавайки завоя намалявам и се готвя да завия - имаше място до въпросния колега участник в движението по пътищата. Спрях на 1 метър от началото на завоя, когато този отдясно реши, че трябва да мине. Скоси завоя до толкова, че закачи, одра и спука бронята, както и пукна мигача. Слязох да видя какво има на колата, с надеждата, че той ще спре и поне ще се извини. Да ама не. След като установих щетите, видях, че пичагата го няма. Приятелите ми казаха, че е завил и е спрял, пред сграда, която сметнахме за кръчма.
Тъпа работа, не че щях да му искам пари или да се карам, но поне да се беше извинил. Както и да е, радвам се, че минах само с това. Поне направихме хубав мач :)

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Пон 22 мар 2010 12:43

Вчера на магистрала направо останах вцепенен. :horror:
Изпреварвам си аз в най - лява лената и отзад некъв ми присветка. Естествено след като си изпреваря щях да се прибера в дясната лента и да го пусна.
Изпреварих си дядото и тръгвам да се прибирам в дясно та да пусна така напористия пич.
Докато се прибирам забелязва, че отдясно ми е застанал въпросния пич който беше изпреварил дядото през авариината лента, и целеустремено иска да се навре у мене.
Разминаьме се на косъм.
Естетвено го усвирках едно хубаво.
И с жената си коментираме какви кретени има по пътищата, когато гледам на задната му седалка си поскачат 2 деца и умират от кеф какво невероятно нещо е напрали татко им.
:beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 23 мар 2010 7:16

Винено-червена мазда 626 с рег. М 2536 ,возеща някакви строителни работници.От 4-ти километър говедата бяха посока Симеоновско шосе,като един път не бяха в правилната лента.
Най-безцеремонно направиха ляв завой от лента за надясно,след което изхвърлиха железен пистолет за силикон през прозореца.
За техен късмет нямаше нито една патрулка в района,за да стана свидетел на заформящия се акт от поне три-четири нарушения.

Потребителски аватар
varnahack
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот varnahack » Вто 23 мар 2010 23:57

Bordiur написа:Вчера на магистрала направо останах вцепенен. :horror:
Изпреварвам си аз в най - лява лената и отзад некъв ми присветка. Естествено след като си изпреваря щях да се прибера в дясната лента и да го пусна.
Изпреварих си дядото и тръгвам да се прибирам в дясно та да пусна така напористия пич.
Докато се прибирам забелязва, че отдясно ми е застанал въпросния пич който беше изпреварил дядото през авариината лента, и целеустремено иска да се навре у мене.
Разминаьме се на косъм.
Естетвено го усвирках едно хубаво.
И с жената си коментираме какви кретени има по пътищата, когато гледам на задната му седалка си поскачат 2 деца и умират от кеф какво невероятно нещо е напрали татко им.
:beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

И полсе гледаме новините към 19 вечерта и цъкаме с език как бащата и майката в болница, а двете им деца курбан ....
Трябва да се мисли. Ако ти не го беше видял, сега можеше да не пишеш в темата. Слава Богу, очите ти са били на 8 за такива тъпаци и дупки. Радвам се че си ОК.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 05 апр 2010 19:37

:!: :!: :!: Пазете се от син Монтански голф 3 комби М 0773..с счупено странично задно дясно стъкло :!: :!: :!:
Този Клепоух, Безмозачен, Безгръбначен и ....... КРЕТЕН си мисли че Петрохан е все едно на къра на село........ :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :screwy :screwy :screwy
Това безмозачно същество,тръгва да ме изпреварва, при положение че идва кола насреща, много гадно ме засече....дори спрях за да го пусна, че щеше да стане мазало.....и после в рамките на 30мин, докато не ми изчезна от погледа, направи 4-5 маневри за ипреварване, където няма никаква видимост........и рискуваше живота на много хора
Големия карач настигнах на с.Гинци, че и го изпреварих......този клепоух идиот....возеше хора :shock

Аман от такива шофьори....... :не: death :beat_butt2

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Сря 07 апр 2010 21:28

пазете се от бмв е34 седан небесно син металик с Перниша регистрация "много бърза" и минава на червено рулирайки между колите

malic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malic » Съб 10 апр 2010 4:44

Колеги няма спасение от човешкаата глупост. Вчера си чакам аз на светофара на люлин доло при тунела,ще правя десен завой по посока киров и съм втора кола.Докато чаках пред мен Софийско БМВ влезе в левия завой безцеремонно с дрифт в завоя при което се размина на най-много метър от кола която прави десен завой от насрещното. Едвам изправи колата и щеше да нанесе много щети. Пазете се сами

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Съб 10 апр 2010 9:15

Здравейте.
Тия дни ми се наложи да премина през Троянски проход (Троян-Кърнаре). Забелязах нещо, което много ме издразни. Карам си аз трети в колона от 4 коли. На завойте първите две коли намалят повече от необходимото (според мен) дали поради непознаване на пътя или презастраховане - незнам, НО същите тези колеги видят ли малко право газ почти до ламарината. Е колеги какво да кажа, искам да ги изпреваря (само на правото позволява), а не мога. Сигурно по магистралата карате 150 и нагоре ама тук, като не можете пуснете тия, които могат. Може и да ви се нарани достойнството, че ви изпреварил стария пасат :Mr Green Fun , но го приемете с насмешка :kissy: .

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Нед 11 апр 2010 20:16

Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 11 апр 2010 20:22

Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...

Така е колега, Българите сме така, добре че не те е нападнал че си бил твърде близо до него, пак с малко си се разминал...
Ония ден по път с предимство някъкъв ЧИчко, щот явно беше по-голям от мен, на път " Пропосни движещите се с предимство" прелетя с над 50 км/ч даже нямаше и реакция да се огледа встрани дали идва кола или не, добре че си карам бавно на 2-ра и пуснах само газ-та .... За сетен път се убеждавам че простотията разсте яко в тая държава, Апсурдистан :screwy ПАЗЕТЕ СЕ, ЛУД УМОРА НЯМА, САМО СЕ ПОТИ :dummy:

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Нед 11 апр 2010 20:23

Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...

Трябвало е да викнеш КАТ: причинил е ПТП и след това е избягал. Добър акт са щяли да му напишат :beat_butt2

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Нед 11 апр 2010 20:28

Уф.. така си е .. колко пъти така на път с предимство ги гледам.. прехвърчат без да се огледат даже... мислят си, че са единствените на платното..
А иначе за тоя едва ли имаше смелост да ми каже нещо , още повече винаги.. абсолютно винаги спирам на голяма дистанция от автомобилите пред мен.. дори в 80% от случайте се опитват да се мушнат там коли, а и той си беше виновен. То си личеше като излезе от колата , че се е панирал накакъв.. сигурно за това и избяга така бързо , но не ми се гонеше да се разправям.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 11 апр 2010 20:29

значи ти е била малка дистанцията mhihi

Върни се в “Пътеводител”