! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
И аз отнесох среден пръст тази сутрин
. Кръстовището на УНСС, аз идвам от НСА, онзи идва срещу мен. Аз съм за направо, онзи за на ляво. Светва зелено и тръгвам. Онзи се опита да ми сече пътя и да мине наляво преди мен. Обаче виждаш ли нещо не се получи. И к'во - показа ми среден пръст
. Олигофрен.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Образцово паркиране на бул. Арсеналски, малко след входа на мол-а.
Колата стоеше там поне 10мин
Колата стоеше там поне 10мин
Снощи имах сблъсък с интересен индивид. Идиот ли беше, пиян ли беше не разбрах, но резултата е първото ми ПТП за за почти 2 години стаж зад волана.
Отиваме с колегите да поритаме на игрището на с. Подгумер. С две коли сме, аз съм отпред с Кадетта на бащата. На Т-образно кърстовище съм по пътя с предимство трябва да направя десен, а от дясна чака някакъв чичка/дядка с жигула/лада за ляв завой. Наближавайки завоя намалявам и се готвя да завия - имаше място до въпросния колега участник в движението по пътищата. Спрях на 1 метър от началото на завоя, когато този отдясно реши, че трябва да мине. Скоси завоя до толкова, че закачи, одра и спука бронята, както и пукна мигача. Слязох да видя какво има на колата, с надеждата, че той ще спре и поне ще се извини. Да ама не. След като установих щетите, видях, че пичагата го няма. Приятелите ми казаха, че е завил и е спрял, пред сграда, която сметнахме за кръчма.
Тъпа работа, не че щях да му искам пари или да се карам, но поне да се беше извинил. Както и да е, радвам се, че минах само с това. Поне направихме хубав мач
Отиваме с колегите да поритаме на игрището на с. Подгумер. С две коли сме, аз съм отпред с Кадетта на бащата. На Т-образно кърстовище съм по пътя с предимство трябва да направя десен, а от дясна чака някакъв чичка/дядка с жигула/лада за ляв завой. Наближавайки завоя намалявам и се готвя да завия - имаше място до въпросния колега участник в движението по пътищата. Спрях на 1 метър от началото на завоя, когато този отдясно реши, че трябва да мине. Скоси завоя до толкова, че закачи, одра и спука бронята, както и пукна мигача. Слязох да видя какво има на колата, с надеждата, че той ще спре и поне ще се извини. Да ама не. След като установих щетите, видях, че пичагата го няма. Приятелите ми казаха, че е завил и е спрял, пред сграда, която сметнахме за кръчма.
Тъпа работа, не че щях да му искам пари или да се карам, но поне да се беше извинил. Както и да е, радвам се, че минах само с това. Поне направихме хубав мач
- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера на магистрала направо останах вцепенен.
Изпреварвам си аз в най - лява лената и отзад некъв ми присветка. Естествено след като си изпреваря щях да се прибера в дясната лента и да го пусна.
Изпреварих си дядото и тръгвам да се прибирам в дясно та да пусна така напористия пич.
Докато се прибирам забелязва, че отдясно ми е застанал въпросния пич който беше изпреварил дядото през авариината лента, и целеустремено иска да се навре у мене.
Разминаьме се на косъм.
Естетвено го усвирках едно хубаво.
И с жената си коментираме какви кретени има по пътищата, когато гледам на задната му седалка си поскачат 2 деца и умират от кеф какво невероятно нещо е напрали татко им.

Изпреварвам си аз в най - лява лената и отзад некъв ми присветка. Естествено след като си изпреваря щях да се прибера в дясната лента и да го пусна.
Изпреварих си дядото и тръгвам да се прибирам в дясно та да пусна така напористия пич.
Докато се прибирам забелязва, че отдясно ми е застанал въпросния пич който беше изпреварил дядото през авариината лента, и целеустремено иска да се навре у мене.
Разминаьме се на косъм.
И с жената си коментираме какви кретени има по пътищата, когато гледам на задната му седалка си поскачат 2 деца и умират от кеф какво невероятно нещо е напрали татко им.

-
Петре
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Винено-червена мазда 626 с рег. М 2536 ,возеща някакви строителни работници.От 4-ти километър говедата бяха посока Симеоновско шосе,като един път не бяха в правилната лента.
Най-безцеремонно направиха ляв завой от лента за надясно,след което изхвърлиха железен пистолет за силикон през прозореца.
За техен късмет нямаше нито една патрулка в района,за да стана свидетел на заформящия се акт от поне три-четири нарушения.
Най-безцеремонно направиха ляв завой от лента за надясно,след което изхвърлиха железен пистолет за силикон през прозореца.
За техен късмет нямаше нито една патрулка в района,за да стана свидетел на заформящия се акт от поне три-четири нарушения.
- varnahack
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bordiur написа:Вчера на магистрала направо останах вцепенен.![]()
Разминаьме се на косъм.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И полсе гледаме новините към 19 вечерта и цъкаме с език как бащата и майката в болница, а двете им деца курбан ....
Трябва да се мисли. Ако ти не го беше видял, сега можеше да не пишеш в темата. Слава Богу, очите ти са били на 8 за такива тъпаци и дупки. Радвам се че си ОК.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Този Клепоух, Безмозачен, Безгръбначен и ....... КРЕТЕН си мисли че Петрохан е все едно на къра на село........
Това безмозачно същество,тръгва да ме изпреварва, при положение че идва кола насреща, много гадно ме засече....дори спрях за да го пусна, че щеше да стане мазало.....и после в рамките на 30мин, докато не ми изчезна от погледа, направи 4-5 маневри за ипреварване, където няма никаква видимост........и рискуваше живота на много хора
Големия карач настигнах на с.Гинци, че и го изпреварих......този клепоух идиот....возеше хора
Аман от такива шофьори.......

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
пазете се от бмв е34 седан небесно син металик с Перниша регистрация "много бърза" и минава на червено рулирайки между колите
Колеги няма спасение от човешкаата глупост. Вчера си чакам аз на светофара на люлин доло при тунела,ще правя десен завой по посока киров и съм втора кола.Докато чаках пред мен Софийско БМВ влезе в левия завой безцеремонно с дрифт в завоя при което се размина на най-много метър от кола която прави десен завой от насрещното. Едвам изправи колата и щеше да нанесе много щети. Пазете се сами
Здравейте.
Тия дни ми се наложи да премина през Троянски проход (Троян-Кърнаре). Забелязах нещо, което много ме издразни. Карам си аз трети в колона от 4 коли. На завойте първите две коли намалят повече от необходимото (според мен) дали поради непознаване на пътя или презастраховане - незнам, НО същите тези колеги видят ли малко право газ почти до ламарината. Е колеги какво да кажа, искам да ги изпреваря (само на правото позволява), а не мога. Сигурно по магистралата карате 150 и нагоре ама тук, като не можете пуснете тия, които могат. Може и да ви се нарани достойнството, че ви изпреварил стария пасат
, но го приемете с насмешка
.
Тия дни ми се наложи да премина през Троянски проход (Троян-Кърнаре). Забелязах нещо, което много ме издразни. Карам си аз трети в колона от 4 коли. На завойте първите две коли намалят повече от необходимото (според мен) дали поради непознаване на пътя или презастраховане - незнам, НО същите тези колеги видят ли малко право газ почти до ламарината. Е колеги какво да кажа, искам да ги изпреваря (само на правото позволява), а не мога. Сигурно по магистралата карате 150 и нагоре ама тук, като не можете пуснете тия, които могат. Може и да ви се нарани достойнството, че ви изпреварил стария пасат
, но го приемете с насмешка
.Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...
Така е колега, Българите сме така, добре че не те е нападнал че си бил твърде близо до него, пак с малко си се разминал...
Ония ден по път с предимство някъкъв ЧИчко, щот явно беше по-голям от мен, на път " Пропосни движещите се с предимство" прелетя с над 50 км/ч даже нямаше и реакция да се огледа встрани дали идва кола или не, добре че си карам бавно на 2-ра и пуснах само газ-та .... За сетен път се убеждавам че простотията разсте яко в тая държава, Апсурдистан
ПАЗЕТЕ СЕ, ЛУД УМОРА НЯМА, САМО СЕ ПОТИ 
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...
Трябвало е да викнеш КАТ: причинил е ПТП и след това е избягал. Добър акт са щяли да му напишат

Уф.. така си е .. колко пъти така на път с предимство ги гледам.. прехвърчат без да се огледат даже... мислят си, че са единствените на платното..
А иначе за тоя едва ли имаше смелост да ми каже нещо , още повече винаги.. абсолютно винаги спирам на голяма дистанция от автомобилите пред мен.. дори в 80% от случайте се опитват да се мушнат там коли, а и той си беше виновен. То си личеше като излезе от колата , че се е панирал накакъв.. сигурно за това и избяга така бързо , но не ми се гонеше да се разправям.
А иначе за тоя едва ли имаше смелост да ми каже нещо , още повече винаги.. абсолютно винаги спирам на голяма дистанция от автомобилите пред мен.. дори в 80% от случайте се опитват да се мушнат там коли, а и той си беше виновен. То си личеше като излезе от колата , че се е панирал накакъв.. сигурно за това и избяга така бързо , но не ми се гонеше да се разправям.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
значи ти е била малка дистанцията