! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Прибрах се преди завоя и тогава излезе тира. Ако бях се забавил 2 секунди щеше да стане лошо. Ама то и Нако караше бавно и неговата скорост ми позволи да извърша по-бързо маневрата. Както и да е, случило се е веднъж, за което се извиних предварително.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Искам да благодаря на всички селяндури на магистрала "Хемус" , които дори и да караха с 90 (да не счупят яйцата на кората на багажника) стояха твърдо в крайна лява лента и трябваше през средната да ги изпреварвам, защотот тя беше празна

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Колеги, внимавайте по Цариградско
от събота до сега съм зънял 4 пъти на полицията, за хора на платното
3пъти бяха пияни на мотики и се разхождаха все едно са в Борисовата, а сутринта един с колело беше застанал на Полиграфическия посока центъра, между двете мантинели и чакаше да пресече. Полицая онемя като му казах
пазете се!
от събота до сега съм зънял 4 пъти на полицията, за хора на платното
3пъти бяха пияни на мотики и се разхождаха все едно са в Борисовата, а сутринта един с колело беше застанал на Полиграфическия посока центъра, между двете мантинели и чакаше да пресече. Полицая онемя като му казах

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Bobi_S13 написа:пазете се!
Колега самоубийци колко искаш има, по-скоро трябва тях да пазим!
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Боби, на кой точно тел. звъниш бе бате, че и на мене ми е байгън от идиоти на пътя?
А дали правят нещо след обаждане? Полицията де... не идиотите.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
olele39 написа:Боби, на кой точно тел. звъниш бе бате, че и на мене ми е байгън от идиоти на пътя?
Приемат обаждането и си ги слагат на орехите в гащите!
П.п Та по темата... Днес аз бях идиота на пътя. То се случва но е лошо когато не го знаеш и не си вземеш поука... Карам си по главен път еднопосочен с 2 платна... Аз се движа по няй дясното платно но пред мен има паркирана кола. Тъкмо я заобикалям и поглеждам в огледалото че в лявата лента ме изпреварва Ауди, човека наби спирачките въпреки да караше със 90км/ч градско... Евала.. но нямаше какво да направя! Дано да намалеят идиотите по пътя че ставаме много!
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
IceHeart написа:olele39 написа:Боби, на кой точно тел. звъниш бе бате, че и на мене ми е байгън от идиоти на пътя?
Приемат обаждането и си ги слагат на орехите в гащите!
П.п Та по темата... Днес аз бях идиота на пътя. То се случва но е лошо когато не го знаеш и не си вземеш поука... Карам си по главен път еднопосочен с 2 платна... Аз се движа по няй дясното платно но пред мен има паркирана кола. Тъкмо я заобикалям и поглеждам в огледалото че в лявата лента ме изпреварва Ауди, човека наби спирачките въпреки да караше със 90км/ч градско... Евала.. но нямаше какво да направя! Дано да намалеят идиотите по пътя че ставаме много!
Честно да ти кажа и аз се чувствам покрай такива пумяри идиот. Не знам какви безсмъртни маймуни ги карат тези коли и не знаят ли, че 50км/ч не е защото преди 20г. е имало само жигули, а точно заради такива неща, но както и да е, важното е, че нищо не е станало. Дай боже по- малко такива ситуации на всеки.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
olele39 написа:Боби, на кой точно тел. звъниш бе бате, че и на мене ми е байгън от идиоти на пътя?
на 166 немога да се занимавам с тия от 112
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера....140 по километраж, 130 по ГПС, магистрала тракия...Настигам камион, поглеждам в огледалото и....настигаше ме автобус

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
dare__devil написа:Вчера....140 по километраж, 130 по ГПС, магистрала тракия...Настигам камион, поглеждам в огледалото и....настигаше ме автобус![]()
сутринта ги даваха по би ти ви как при ограничение 50 кара със 110 и изпреварва

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Искам да благодаря на всички селяндури на магистрала "Хемус" , които дори и да караха с 90 (да не счупят яйцата на кората на багажника) стояха твърдо в крайна лява лента и трябваше през средната да ги изпреварвам, защотот тя беше празна
![]()
![]()
Защо така обиждаш хората от провинцията

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Бай Семо написа:hooligans написа:Искам да благодаря на всички селяндури на магистрала "Хемус" , които дори и да караха с 90 (да не счупят яйцата на кората на багажника) стояха твърдо в крайна лява лента и трябваше през средната да ги изпреварвам, защотот тя беше празна
![]()
![]()
Защо така обиждаш хората от провинцията???
селянията е манталитет , а не местожителство

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Бай Семо написа:Защо така обиждаш хората от провинцията???
Колега, прави разлика между селянин и селяндур

Едното е човек, който живее на село - на чист въздух и сред природата, а другото е състояние на човека, от което не се лекува

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Просто всеки път като има празници пътя се пълни с неделни шофьори, които общо взето са несподобни да карат (обикновено не карат, а се возят) нормално в силен трафик. Това са селяндурите зад волана, а не хора от села и малки градове.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
hooligans написа:Бай Семо написа:hooligans написа:Искам да благодаря на всички селяндури на магистрала "Хемус" , които дори и да караха с 90 (да не счупят яйцата на кората на багажника) стояха твърдо в крайна лява лента и трябваше през средната да ги изпреварвам, защотот тя беше празна
![]()
![]()
Защо така обиждаш хората от провинцията???
селянията е манталитет , а не местожителство
....."Всички сме от село"........народа го е казал....
....."качило се всеки на кола и писка"..........
Последна промяна от petko5 на Нед 23 май 2010 23:11, променено общо 1 път.